nero62 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, argipen είπε Μπορείς να το παίξεις και σε PC (απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο). Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος αγοράς PS4 είναι το The Last of Us 2. μπα Αν βγει στο πισί δεν υπάρχει λόγος αγοράς.. καλό το lou2 αλλά μιλάμε για κάτι υπερβολικά έντονο ... και τόσο έντονο είναι το ds... να βγει λέει και να έχει πλήρη υποστήριξη RTX... αχ...
hakunamatata Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, MetalPrime είπε αυτό ακριβώς! Μόλις έμαθα ότι ο Kojima ετοιμάζει νέο παιχνίδι, λέω "εδώ είμαστε", άλλωστε για εμένα, η σειρά των Metal Gear Solid αποτελούν ορόσημο για το gaming. Παρά την απογοήτευση μου που τον σούταρε η "πανσοφη" Konami, και όλοι είδαμε ακολούθως τι απέγινε το IP του Kojima - βλέπε "Metal Gear (didn't) Survive", έτρεφα ελπίδες ότι θα δούμε πάλι ένα παιχνίδι μοναδικό. Όμως η αίσθηση που μου έχει αφήσει το μέχρι τώρα υλικό για το Death Stranding, είναι ότι μάλλον του Kojima του ξέφυγαν λίγο τα "ληγμένα" και θα έχουμε εν τέλει ένα "fucked up" αποτέλεσμα. kojima και fucked up αποτελεσμα???? δε το νομιζω... κατ αρχην, δεν μας εχει δωσει ποτε τετοιο δειγμα, για να το αμφισβητησουμε τωρα...σε οτι προτζεκτ εχει εμπλακει ο κοτζιμα ειναι δεδομενο οτι ειναι κορυφαιο...μονη εξαιρεση το τελευταιο metal gear οπου το τελος του ηταν λιγο βλαμμενο, αλλα ολοι ξερουμε και το λογο, και πως το παιχνιδι πρακτικα ειχε μεινει στη μεση... το death stranding το δουλευουν πολλα χρονια και δεν το εχουν ζορισει για να βγει γρηγορα, ο ιδιος ο κοτζιμα ειχε πει οτι το ειχε στα σκαρια παρα πολυ καιρο, αρα ειναι σιγουρο οτι ξερει τι κανει... 1
basilis_k6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 ειναι πιο κοντα σε διαδραστικη ταινια παρά σε game. φοβερο trailer παντως, respect στον καμμένο hideo και τα δημιουργήματά του.
spartan29gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, argipen είπε Είχε πει σε συνέντευξη το 2015 (όταν ξεκίνησε να φτιάχνει το παιχνίδι) πως θα βγει και σε PC. Είχε διαρεύσει μάλιστα στο 4chan το 2016 και ένα κομμάτι του contract με τη Sony που έλεγε ξεκάθαρα πως του επέτρεπε την κυκλοφορία στο PC (όπως ο ίδιος είχε ζητήσει), και του απαγόρευε την κυκλοφορία σε άλλες κονσόλες. Γι' αυτό το λόγο, στην τέταρτη εικόνα του άρθρου που φαίνεται το επίσημο εξώφυλλο του τίτλου, δεν γράφει στην πάνω γωνία "Only on PlayStation", όπως για παράδειγμα στο Days Gone. Το Death Stranding έχει ακριβώς το ίδιο συμβόλαιο με εκείνο του Detroit: Become Human. Το συυγκεκριμενο παιχνδι χρηματοδοτείτε εξ ολοκληρου από την σονυ.Το βλέπεις και στην αρχη του τρειλερ που την εμφανιζει σαν publisher.Οπωτε δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να βγει και σε pc. 2 ώρες πριν, Anuminas είπε Γιατι ανήκει στην Sony; 1st party studio της sony ειναι το studio του Kojima ή η Sony του δωσε λεφτά για να το φτιάξει; δεν θα έγραφε "only on plastation"; Και αν στην τελική κυκλοφορήσει και στο pc προσωπικά εσένα θα σε πειράξει κατι τέτοιο; Ο κοτζιμα ειχε υποσχεθεί ότι το επομενο προτζεκτ του μετα το death stranding ,δεν θα είναι αποκλειστικος τιτλος αλλα multiplatform κυκλοφορια Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από spartan29gr
Kapoios Akuros Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Είσαι τεράστιος Hideo Kojima. Το καλύτερο "δώρο" γενεθλίων ever. 1
EuphangeL Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δεν πειράζει ρε αγορίνες μου PC gamers, εσείς έχετε ψύκτρες με LED και διάφανα κουτιά, τι τα θέλετε τα games?
makridis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Θέλω ειλικρινά να μου πει κάποιος από ΟΛΟΥΣ αν έχει καταλάβει ποιο είναι το concept του παιχνιδιού. Προσωπικά για εμένα είναι ένα ατελείωτο μυστήριο. Σε φάση το bloodborne φαντάζει παιδικό αφήγημα μπροστά του. 1
hakunamatata Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, makridis είπε Θέλω ειλικρινά να μου πει κάποιος από ΟΛΟΥΣ αν έχει καταλάβει ποιο είναι το concept του παιχνιδιού. Προσωπικά για εμένα είναι ένα ατελείωτο μυστήριο. Σε φάση το bloodborne φαντάζει παιδικό αφήγημα μπροστά του. ρε φιλε τι ερωτηση ειναι αυτη? προφανως και κανενας δεν εχει καταλαβει/ξερει τι θα γινει στο παιχνιδι γιατι προφανως και οι δημιουργοι του δε θελουν να ξερεις τι θα γινει πριν παιξεις το παιχνιδι...παλι καλα να λες που εχουμε μεινει μονο με το ouaouh factor χωρις να εχουμε σποιλερς στην υποθεση....εξαλλου, τα παιχνιδια του κοτζιμα παντα ηταν πρωτα υποθεση και μετα ολα τα υπολοιπα 1
green gordon Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, green gordon είπε aOYOEwy_460swp.webp ayBrXAy_460swp.webp 1
andreaslar27 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Σε 2 χρονια θα το στριμαρουμε απο το xcloud και σε smartwatch οπως και ολα τα games της sony
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, andreaslar27 είπε Σε 2 χρονια θα το στριμαρουμε απο το xcloud και σε smartwatch οπως και ολα τα games της sony Αυτο περιμενουμε φιλε οσοι γραφουμε εδω , ποτε θα παιξουμε παιχνιδια στο κινητο μας ,ανυπομονουμε να νιωσουμε αυτη την απαραμιλλη εμπειρια !
Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ιδιαίτερη κυκλοφορία πραγματικά. Αυτό το παιχνίδι ή θα πουλήσει λόγω του hype του ή θα πατώσει με το να αποξενώσει τον μέσο gamer ή να ξενερώσει τον core gamer του ps4 με την έλλειψη ανάλογου gameplay. Αναμφισβήτητα - πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που είδα. Και ναι συμφωνώ με την άποψη ότι η gaming βιομηχανία χρειάζεται τέτοια παιχνίδια. Γιατί τα παιχνίδια είναι και τέχνη. Διαδραστική μάλιστα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Sir_Teraflop
Arkin Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα βγει 100% στον υπολογιστή να ξέρετε. Απλά όχι τώρα όπως στο ps4. Εννοείται θα περιμένουμε να το παίξουμε σε glorious ultrawide 75fps στο ps4 με τα low γραφικά στα 30fps θα φαίνεται σαν παιχνίδι 5ετιας. https://www.dsogaming.com/news/italian-leaker-hints-at-death-stranding-coming-to-the-pc-after-its-playstation-4-release/ Γενικά τα τελευταία χρόνια στο pc βγαίνουν ολα τα exclusives του xbox και κάποια από το ps4. Ίσως η καλύτερη εποχή να είσαι pc gamer. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Arkin
maniacos93 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που από πολλούς θεωρείται ήδη παιχνιδάρα με ξεπερνάει. Για πιο λόγο; Επειδή είναι δημιουργός η diva ο Kojima; Πείτε μου λίγο τι έχει δημιουργήσει εκτός από το MGS; Τον έχουμε δει σε άλλα είδη παιχνιδιών; Χαλαρώστε λίγο εσείς οι PS4 users. Θα την πατήσετε όπως το 2016 με το No Mans Sky και μετά θα κλαίγεστε όλοι μέρα μέσα στα forum. Περιμένετε να βγει με το καλό το game, να το παίξουμε, να δούμε επιτέλους περί τίνος πρόκειται και ύστερα ξαναμιλάμε. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από maniacos93 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα