hakunamatata Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, maniacos93 είπε Αυτό που από πολλούς θεωρείται ήδη παιχνιδάρα με ξεπερνάει. Για πιο λόγο; Επειδή είναι δημιουργός η diva ο Kojima; Πείτε μου λίγο τι έχει δημιουργήσει εκτός από το MGS; Τον έχουμε δει σε άλλα είδη παιχνιδιών; Χαλαρώστε λίγο εσείς οι PS4 users. Θα την πατήσετε όπως το 2016 με το No Mans Sky και μετά θα κλαίγεστε όλοι μέρα μέσα στα forum. Περιμένετε να βγει με το καλό το game, να το παίξουμε, να δούμε επιτέλους περί τίνος πρόκειται και ύστερα ξαναμιλάμε. Πραγματικσ εκτος τοπου και χρονου... Αμα δε ξερεις δεν ειναι κακο, αλλα αμα θες να εχεις αποψη καλυτερα να μασας παρα να πληκτρολογεις...
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Στις 30/5/2019 στις 5:41 ΜΜ, EuphangeL είπε Δεν πειράζει ρε αγορίνες μου PC gamers, εσείς έχετε ψύκτρες με LED και διάφανα κουτιά, τι τα θέλετε τα games? Μπορει να σου φανει καπως περιεργο,αλλα στα εκατομ. Ατομων pc gamers,αρκετοι απο αυτους(που εχουν και κονσολες ταυτοχρονα)ενδιαφερονται περισσοτερο για τα παιχνιδια απο τα φωτακια στο hardware.
ΕδωΜπουφο! Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Στις 30/5/2019 στις 11:04 ΠΜ, argipen είπε Αναμένω και την ανακοίνωση κυκλοφορίας στο PC. Μάλλον θα κάνει κανένα χρόνο... Άμα βγει αποκλειστικό περίμενε και 5 εσύ...κάνα χρόνο κάνεις να παίξεις τίτλους σαν τo rdr2 που δεν είναι αποκλειστικοι..
maniacos93 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, hakunamatata είπε Πραγματικσ εκτος τοπου και χρονου... Αμα δε ξερεις δεν ειναι κακο, αλλα αμα θες να εχεις αποψη καλυτερα να μασας παρα να πληκτρολογεις... Για πες... Περιμένω επιχειρήματα.
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, ΕδωΜπουφο! είπε Άμα βγει αποκλειστικό περίμενε και 5 εσύ...κάνα χρόνο κάνεις να παίξεις τίτλους σαν τo rdr2 που δεν είναι αποκλειστικοι.. 1 χρόνο max θα κανει. Αξίζει η αναμονή όμως για το αποτέλεσμα που περνεις. Ακόμα και στα crash bandicoot που δεν είναι τόσο απαιτητικά η έκδοση στον υπολογιστή είναι κλασεις ανώτερη των κονσολων. Ας μην πω για το gta 5 που στο ps3 που βγήκε πρώτο απλα δεν παιζόταν.
ΕδωΜπουφο! Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Arkin είπε 1 χρόνο max θα κανει. Αξίζει η αναμονή όμως για το αποτέλεσμα που περνεις. Ακόμα και στα crash bandicoot που δεν είναι τόσο απαιτητικά η έκδοση στον υπολογιστή είναι κλασεις ανώτερη των κονσολων. Ας μην πω για το gta 5 που στο ps3 που βγήκε πρώτο απλα δεν παιζόταν. Αααααμα έχεις σκάσει φράγκα και έχεις high end μηχάνημα ναι..εγώ που ποτέ δεν είχα τα απολαμβάνω στην κονσόλα..συν ότι απολαμβάνω ένα σορό αποκλειστικους τίτλους..τέλος πάντων εγώ απλά είπα ότι άμα βγει αποκλειστικό δεν θα βγει σε υπολογιστή ούτε σε 5 χρόνια..αλλιώς ναι εκεί γύρω στο χρόνο θα κάνει
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, ΕδωΜπουφο! είπε Αααααμα έχεις σκάσει φράγκα και έχεις high end μηχάνημα ναι..εγώ που ποτέ δεν είχα τα απολαμβάνω στην κονσόλα..συν ότι απολαμβάνω ένα σορό αποκλειστικους τίτλους..τέλος πάντων εγώ απλά είπα ότι άμα βγει αποκλειστικό δεν θα βγει σε υπολογιστή ούτε σε 5 χρόνια..αλλιώς ναι εκεί γύρω στο χρόνο θα κάνει Και πολυ καλα κανεις φιλε μου δεν ειπα κατι σε αυτο. Απλα πιστευω απο αυτα που εχω διαβασει οτι θα βγει και σε υπολογιστη η σε 6μηνο η στον χρονο. Δεν με ενοχλει να περιμενω αρκει να ξερω οτι θα παρω την καλυτερη εκδοση του παιχνιδιου. Κατι αντιστοιχο με το GTA 5 και το RDR2 που θα βγει το 2020. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα