antbyron Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, argipen είπε Και το Detroit: Become Human στη Sony ανήκει και τώρα είναι και στο Steam. Θα έρθει στο PC αυτό είναι το μόνο σίγουρο, η ερώτηση μου ήταν αν έχουμε φήμες σχετικά με την ημ/νία κυκλφοφίας του. Νομίζω το Detroit δεν θα βγει στο steam αλλά στην epic. Εκτός και αν άλλαξε κάτι. 1
argipen Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, antbyron είπε Νομίζω το Detroit δεν θα βγει στο steam αλλά στην epic. Εκτός και αν άλλαξε κάτι. Έχεις δίκιο, το άλλαξα
jack124 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το detroit ήταν άλλη ιστορία απλά έληξε το συμβόλαιο με την quantic dream και αποφάσισε η εταιρεία να επεκταθεί και αλλού, έτσι όλα της τα παιχνίδια πάνε και σε PC , only on Playstation ήταν το detroit, έτσι γράφει και το κουτί μην τα συγκρίνετε ... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από jack124
argipen Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, jack124 είπε Το detroit ήταν άλλη ιστορία απλά έληξε το συμβόλαιο με την quantic dream και όλα της τα παιχνίδια πάνε και σε PC , only on Playstation ήταν το detroit, έτσι γράφει και το κουτί μην τα συγκρίνετε ... Όπως και να έχει, ξαναλέω: 1. To δήλωσε επίσημα ο Kojima σε συνέντευξη του το 2015 (μετά ξεκίνησε το marketing deal που του απέτρεπε τον περεταίρω σχολιασμό, όπως στο Nier). 2. Το δήλωσε ο Ιταλός Antonio Fucito (είναι ο ίδιος που ακοκάλυψε πρώτος απ' όλους την ημ/νία κυκλοφορίας στο PS4). 3. Στο εξώφυλλο δεν γράφει Only On PlayStation (για να μην κατηγορηθεί λογικά για παραπλάνηση καταναλωτή). 4. Τα IPs της Quantic Dream είναι Owned & Published by SONY (άσχετα της διακοπής της συνεργασίας τους, εκείνη έγινε νωρίτερα στο χρόνο εξαιτίας της μεγάλης χρηματοδότησης που δέχτηκε από την Netease για την παραγωγή multi-plat τίτλων). 5. Το βίντεο που κυκλοφόρησε εχθές στο YouTube ο επίσημος λογαριασμός της Sony με τίτλο "Only On PlayStation" ΔΕΝ περιλαμβάνει το Death Stranding (ενώ δείχνει μέχρι και κομμάτια της αποκάλυψης του The Last of Us 2 μεταξύ άλλων, το οποίο θα κυκλοφορίσει αργότερα). Ξανα-ρωτάω: έχει διαβάσει κανένας από εσάς στο 4chan ή στο reddit, ή στο resetera ή από κάποιον λογαριασμό στο twitter καμία φήμη σχετικά με την ημ/νία που θα έρθει το παιχνίδι στο PC? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από argipen
stryder Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Τα γραφικά φαίνονται απ τα καλύτερα που έχουμε δει (αν το days gone κάνει τα PS4 να ακούγονται σαν jets φανταστείτε αυτό :p) παρόλα αυτά ενώ το γενικό concept φαίνεται κάπως ενδιαφέρων για κάποιο λόγο προσωπικά πάντα μιλώντας, άρα εντελώς υποκειμενικά, δεν μου κάνει αυτό το ''click'' που φανταζόμουν στην αρχή. ίσως βέβαια φταίει το ότι δεν έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς είναι εντέλει το death stranding, αλλά κλείνοντας πιστεύω πως θα πάρω το Last Of Us 2 και πολύ αργότερα ίσως δοκιμάσω και αυτό. 2
hakunamatata Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 τα γραφικα σε παιχνιδια του κοντζιμα, αν και κανενας πραγματικα δε νοιαζεται για αυτα, παντα ηταν και απ οτι φαινεται θα ειναι και σε αυτο κορυφαια...οσο για την πλοκη, μας εχει καψει ηδη τον εγκεφαλο, οπως κανει παντα δηλαδη... τα ωραια μου λεφτουδακια περιμενουν την καταθεση για την αγορα 😂 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Stealth 'em up ειναι βασικα με τον hillbilie στο ρολο του Snake Bαλε και 20 ωρες movie κρινοντας απο τις παλιες εμμονες του με το story . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros 1
Anuminas Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε Μακάρι να βγει αλλά το παιχνίδι ανήκει στη Sony γι'αυτό και τι θεωρώ δύσκολο. Αν βγει πιστεύω σίγουρα μετά το 2021 αφού κυκλοφορήσει το PS5 πρώτα. ©2019 Sony Interactive Entertainment Inc. Death Stranding is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. Created and developed by Kojima Productions. Γιατι ανήκει στην Sony; 1st party studio της sony ειναι το studio του Kojima ή η Sony του δωσε λεφτά για να το φτιάξει; δεν θα έγραφε "only on plastation"; Και αν στην τελική κυκλοφορήσει και στο pc προσωπικά εσένα θα σε πειράξει κατι τέτοιο; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Anuminas
nero62 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) προσωπικά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος για αγορά ps4 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από nero62 1
argipen Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nero62 είπε προσωπικά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος για αγορά ps4 Μπορείς να το παίξεις και σε PC (απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο). Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος αγοράς PS4 είναι το The Last of Us 2. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από argipen
MetalPrime Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, stryder είπε παρόλα αυτά ενώ το γενικό concept φαίνεται κάπως ενδιαφέρων για κάποιο λόγο προσωπικά πάντα μιλώντας, άρα εντελώς υποκειμενικά, δεν μου κάνει αυτό το ''click'' που φανταζόμουν στην αρχή. αυτό ακριβώς! Μόλις έμαθα ότι ο Kojima ετοιμάζει νέο παιχνίδι, λέω "εδώ είμαστε", άλλωστε για εμένα, η σειρά των Metal Gear Solid αποτελούν ορόσημο για το gaming. Παρά την απογοήτευση μου που τον σούταρε η "πανσοφη" Konami, και όλοι είδαμε ακολούθως τι απέγινε το IP του Kojima - βλέπε "Metal Gear (didn't) Survive", έτρεφα ελπίδες ότι θα δούμε πάλι ένα παιχνίδι μοναδικό. Όμως η αίσθηση που μου έχει αφήσει το μέχρι τώρα υλικό για το Death Stranding, είναι ότι μάλλον του Kojima του ξέφυγαν λίγο τα "ληγμένα" και θα έχουμε εν τέλει ένα "fucked up" αποτέλεσμα. 3
AvitusOwl Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Κοτζιμα , best atmosphere & game! Είχα καιρό να νιώσω αυτά τα goosebumps από τιτλάρες! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Είμαι ο μόνος που από όσα έχω δει μου μοιάζει fail? Μετα τις τόσες δηλώσεις και τόσο hype πιστεύω θα έχουμε να κάνουμε με την αποτυχία της τρέχουσας γενιάς. Πολύ hype λόγο kojima κ μόνο. Υπερτιμημένο πρέπει να είναι.
stryder Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, MetalPrime είπε αυτό ακριβώς! Μόλις έμαθα ότι ο Kojima ετοιμάζει νέο παιχνίδι, λέω "εδώ είμαστε", άλλωστε για εμένα, η σειρά των Metal Gear Solid αποτελούν ορόσημο για το gaming. Παρά την απογοήτευση μου που τον σούταρε η "πανσοφη" Konami, και όλοι είδαμε ακολούθως τι απέγινε το IP του Kojima - βλέπε "Metal Gear (didn't) Survive", έτρεφα ελπίδες ότι θα δούμε πάλι ένα παιχνίδι μοναδικό. Όμως η αίσθηση που μου έχει αφήσει το μέχρι τώρα υλικό για το Death Stranding, είναι ότι μάλλον του Kojima του ξέφυγαν λίγο τα "ληγμένα" και θα έχουμε εν τέλει ένα "fucked up" αποτέλεσμα. Οι σκέψεις μου ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα. 1
bahamut_zero Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, AeonBeliever είπε Αναμένουμε να δούμε. Μόλις έφυγε ο Hideo από τη σειρά των Metal Gear, έφυγε και η ψυχή τους. Μας έλειψε το μαγικό touch του. Μονο εγω ειδα fail graphics/animations?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα