jimokak Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλημέρα, Ποιο από τα 2 θα διαλέγατε για να ξεκινήσετε; Ευχαριστώ.
vagos789 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 To spark ειναι μικρουλι,αλλη κατηγορια,δεν εναι για πολλα πολλα Με το Zino μαλλον θα μπορεις να κανεις πιο σοβαρα πραγματακια
George.ART Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Έχουμε κσνρνα γνωστο να μου κάνει Αναβαθμίσει τo Drone
alexioannou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 1:12 ΜΜ, vagos789 είπε To spark ειναι μικρουλι,αλλη κατηγορια,δεν εναι για πολλα πολλα Με το Zino μαλλον θα μπορεις να κανεις πιο σοβαρα πραγματακια Απλά ειπες να γράψεις κατι,οτι νάναι........😂😂😂😂😂😂 Το spark είναι πολύ καλύτερο.Ειναι μία κατηγορία μόνο του.Είναι dji. Εξού και κρατάει την τιμή ψηλά....... Έχει πολύ τεχνολογία όπως αισθητήρες μπροστά και κάτω.Αντεχεί εύκολα στα 5 μποφόρ. Με μετατροπή σε fcc έχει πάει και 3500 μετρα σε ανοιχτό χώρο. Το έχω 2 χρόνια και έχω αλλάξει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μία έλικα,τιποτα άλλο. Έχω πεταξει 14 λεπτά με μία μπαταρία.Χρεαζεσαι 4 και είσαι οκ. Το zino είναι μία καλη προσπάθεια της hubsan που δεν είναι dji. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα