kax54638 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Στο δια ταύτα. 20/4 υπέγραψα συμβόλαιο για γραμμή σταθερής τηελφωνίας VDSL 50 στην Vodafone σε καινούριο διαμέρισμα που δεν είχε ποτέ πριν τηλεφωνική σύνδεση. Προωθήθηκε η αίτηση μου και μου ήρθε ο εξοπλισμός πάρα πολύ γρήγορα. Στις 16/5 έλαβα μήνυμα ότι θα έρθει τεχνικός να συνδέσει την γραμμή στο ΚΑΦΑΟ από ότι καταλαβαίνω, όχι στο σπίτι μου δηλαδή. Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ. Από τότε η εμερομηνία άλλαξε σε 20/5 και 27/5 και ο τεχνικός δεν ήρθε σε καμία από τις τρεις ημερομηνίες. Να σημειώσω ότι δεν είχα ΠΟΤΕ καμία ενημέρωση από την Vodafoen πέραν του αρχικού πρώτου μηνήματος. Τους έπαιρνα πάντω εγώ και η απάντηση ήταν ότι ο τεχνικός του ΟΤΕ δεν πήγε να συνδέσει την γραμμή, ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί του και ότι δεν έχουν τίποτα νεότερο. Κοινώς είμαστε σε μια φάση που περιμένουν απάντηση από τον ΟΤΕ χωρίς να ξέρουν τίποτα παραπάνω. Ούτε δηλαδή του απαντάει και όταν απαντάει δίνει μια ημερομηνία μετά από καμία εβδομάδα την οπόια δεν τηρεί. Επειδή με έχει κουράσει η όλη φάση, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο μου με την Vodafone και να κάνω νέο με τον ΟΤΕ. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν πως επειδή έχουν περάσει 14 ημέρες από την υπογραφή δεν έχω δικαίομα υπαναχώρησης αλλά μπορει να το ζητήσει και θα δούμε. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως παγώσει η διαδικασία από την μεριά της Vodafone, δεν αποδεσμεύει την γραμμή ας πούμε και μπλέξει το πράγμα χειρότερα με τους 2 εμπλεκόμενους. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από kax54638
kax54638 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα κατόπιν ΠΑΛΙ δικής μου επικοινωνίας καθώς κανένας από την Vodafone δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει μου είπαν πως ο ΟΤΕ έχει ενημερώσει πως θα πάει αύριο να κάνει την σύνδεση της γραμμής και πως βάση νόμου έχει δικαίωμα να αλλάξει μέχρι τρεις φορές το ραντεβού, οπότε είμαστε ήδη στην τρίτη φορά και θεωρητικά θα πρέπει να παέι. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Vodafone ήταν πολύ εξυπηρετικός και υποσχέθηκε πως θα με ενημερώσει αύριο προσωπικά για το αν ο ΟΤΕ έκανε ή όχι την σύνδεση. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος βέβαια ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Θα τους δώσω μια τελευταία ευκαιρία και μετά θα κάνω αυτό που λες divo. Ειλικρινά αν ήξερα ότι είναι έτσι τα πράγματα θα είχα πάει κατευθείαν για γραμμή στον ΟΤΕ και ας είναι ακριβότερος από την Vodafone. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από kax54638
kax54638 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Και ο παραλογισμός συνεχίζεται. Αφού λοιπόν η Vodafone επικοινώνησε σήμερα στις 17.00 και ο υπάλληλος με ενημέρωσε πως παραδόθηκε η γραμμή από τον ΟΤΕ (το ρώτησα δύο φορές) και πως μέχρι 4/6 θα έρθει τεχνικός της Vodafone στο σπίτι μου να ολοκληρώσει την διαδικασία, στις 21.00 λαμβάνω νέο τηλεφώνημα από την Vodafone από άλλον υπάλληλο να μου πει ότι ο ΟΤΕ δεν παρεδοσε την γραμμή και τους έδωσε νέα ημερομηνία για 4/6. Κοινώς δεν είναι σε θέση ούτε οι ίδιοι να καταλάβουν τι γίνεται. Αύριο πάω στο κατάστημα που υπέγραψα το συμβόλαιο να ζητήσω ακύρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα