basilis_k6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 τα ψυγεια δουλευουν η να μας πεις ποια γαλατα έχετε να τα αποφύγουμε?
tsipakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 εχω φιλο οδηγο στην bofrost . ακριβως τα ιδια και εκει πεερνανε οι οδηγοι
koulkos Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι. Κανονικά θα έπρεπε να επιβάλλεται με νόμο για όλες τις μεταφορές κάθε είδους. Το a/c του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με τις θερμοκρασίες που έχουμε, είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Αν η εταιρία κολλάει στα 3,5k, φαντάζομαι θα έχει άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσει.
dimpa16 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μια και επιμένεις όμως: https://www.skroutz.gr/s/18312391/Lampa-Chrome-fan-with-Suction-Cup-8-12V-73112.html Κάτι πιό εκλεκτό??
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να θυμάστε το διασκεδαστικό μου θέμα! Τώρα το γυρίσαμε σε ενδιαφέρον αερόθερμου! Τα είδα όλα ένα - ένα στο skroutz, και μετέφερα πολλά μοντέλα @amazon μιας και έχουν κριτικές. Μπορώ να πω πως το ένα είναι πιο αναξιόπιστο από το άλλο. Είπα να κάνω μια προσπάθεια και εδώ, γιατί οι οδηγοί πεθαίνουν στο κρύο, μου το ζητάνε και δε ξέρω τι να κάνω. Ο εργοδότης δεν ασχολείται..
basilis_k6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 τα καλοριφερ φερνουν αερα απο τη μηχανη. πως διαολο χαλασε αυτο?
dollyyy19 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 ανετα χαλαει.απο προβληματικο διακοπτη,κομενη καλωδιωση,ασφαλεια,μοτερ αερος,τρυπιο σωμα καλοριφερ,κολλημενη βαλβιδα νερων.ορεξη να μην εχεις να ασχοληθεις με το οχημα,και ολο και κατι θα βγαλει.......διαβαζα το νημα και ειδα οτι ολοι κραζουν τον εργοδοτη.μεγαλυτερη ευθυνη εχουν οι οδηγοι,που οι περισοτεροι οδηγαν σαν να ειναι στο τιμονι καποιος τριτος,και αν πρικληθει ατυχημα,θα εει τρεχαματα ο τριτος και οχι αυτοι.να μην γραψω για τον τροπο οδηγησης....
slr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί δεν τους προμηθεύεται κουβέρτες με μανίκια?😀 Και τώρα σοβαρά, δουλεύει κάτι σωστά στην εταιρία σας;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα