Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα ο αδερφός μου άλλαξε πόστο στην δουλειά του και δυστυχώς πλέον είναι σε χώρο χωρίς καθόλου σήμα αλλά με wifi, σκεφτόταν ούτως ή άλλως να αλλάξει συσκευή πλέον (Samsung J5 2016) οπότε ίσως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να δει κάτι καλύτερο και το κυριότερο με wifi calling (cosmote).

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  250-300€ (αν είναι κάτι καλό τότε ίσως βάλω 50€ να φτάσουμε τα 350€)

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;  Ελλάδα 

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  Αν είναι επιβεβαιωμένο ότι το wifi calling θα ενεργοποιηθεί με sms αν η συσκευή είναι από σκρουτζ τότε οκ, αλλιώς μάλλον Γερμανό / Cosmote. 

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;  Καινούργιο 

5) Μέγεθος οθόνης;  Χμμ τώρα είναι στα 5.2 οπότε δεν ξέρω, ίσως μέχρι 6 βαριά. 

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);  NFC καλό θα ήταν να υπάρχει. 

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;  Ίσως καλύτερη από του J5 2016.

😎 Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;  Ναι γιατί όχι. 

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  Android 

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)  Βασικά πράγματα, browsing, fb, youtube και wifi calling. 

Κατά προτίμηση σε Samsung μιας και ήδη χρησιμοποιεί το Galaxy Watch 46mm οπότε να λειτουργεί αρμονικά και να έχει όλες τις λειτουργίες.

Στο Γερμανό είχα δει το Galaxy A40 και μέσω σκρουτζ το A50 αλλά δεν έχω επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι το wifi calling θα ενεργοποιηθεί αμέσως απλά με ένα SMS. Νομίζω στο A40 πρέπει να κάνω ένα κόλπο με άλλη συσκευή που λειτουργεί αμέσως το wifi calling (βάζω την sim εκεί, στέλνω μήνυμα κτλ). 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα ο αδερφός μου άλλαξε πόστο στην δουλειά του και δυστυχώς πλέον είναι σε χώρο χωρίς καθόλου σήμα αλλά με wifi, σκεφτόταν ούτως ή άλλως να αλλάξει συσκευή πλέον (Samsung J5 2016) οπότε ίσως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να δει κάτι καλύτερο και το κυριότερο με wifi calling (cosmote).

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  250-300€ (αν είναι κάτι καλό τότε ίσως βάλω 50€ να φτάσουμε τα 350€)

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;  Ελλάδα 

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  Αν είναι επιβεβαιωμένο ότι το wifi calling θα ενεργοποιηθεί με sms αν η συσκευή είναι από σκρουτζ τότε οκ, αλλιώς μάλλον Γερμανό / Cosmote. 

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;  Καινούργιο 

5) Μέγεθος οθόνης;  Χμμ τώρα είναι στα 5.2 οπότε δεν ξέρω, ίσως μέχρι 6 βαριά. 

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);  NFC καλό θα ήταν να υπάρχει. 

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;  Ίσως καλύτερη από του J5 2016.

😎 Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;  Ναι γιατί όχι. 

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  Android 

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)  Βασικά πράγματα, browsing, fb, youtube και wifi calling. 

Κατά προτίμηση σε Samsung μιας και ήδη χρησιμοποιεί το Galaxy Watch 46mm οπότε να λειτουργεί αρμονικά και να έχει όλες τις λειτουργίες.

Στο Γερμανό είχα δει το Galaxy A40 και μέσω σκρουτζ το A50 αλλά δεν έχω επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι το wifi calling θα ενεργοποιηθεί αμέσως απλά με ένα SMS. Νομίζω στο A40 πρέπει να κάνω ένα κόλπο με άλλη συσκευή που λειτουργεί αμέσως το wifi calling (βάζω την sim εκεί, στέλνω μήνυμα κτλ). 

Ευχαριστώ.

Και το κινητο που εχει υποστηριζει wifi calling.Εκτος αυτου θα προτεινα και Pocophone της Xiaomi...με κολπο εχει και αυτο wifi calling.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι έχει άλλα δυστυχώς παρόλο που στείλαμε sms δεν έγινε κάτι. Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω το wifi calling μέσω άλλης συσκευής και βλέπουμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gilmen είπε

Samsung galaxy A50

Θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αμέσως με sms; Πρέπει να έχει rom cosmote ή να έχει αγορασθεί από Γερμανό / Cosmote ή μπορώ και από σκρουτζ;

Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 2:33 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Το ξέρω ότι έχει άλλα δυστυχώς παρόλο που στείλαμε sms δεν έγινε κάτι. Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω το wifi calling μέσω άλλης συσκευής και βλέπουμε.

Εχει ο πατερας μου το ποκο,ενεργοποιηση σε iPhone 5s,και ηρθε η υπηρεσια wifi calling. Μετα εβαλα την καρτα ξανα στο Pocophone.

Εδω και 3 μηνες εχει wifi calling/VoLTE απροβληματιστα.Ακομα και λειτουργια πτησης να βαλει,λειτουργει το wifi calling.

Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 6:27 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αμέσως με sms; Πρέπει να έχει rom cosmote ή να έχει αγορασθεί από Γερμανό / Cosmote ή μπορώ και από σκρουτζ;

Εδώ S9 από Σκρουτζάδικο και έχει wifi calling/VoLTE

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...