Deadsell Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 καλησπέρα σας. είμαι σχετικά καινούργιος με το web design Και θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε. Αρχικά φτιαχνω μια σελιδα με wp. Και θέλω να προσπαρμόσω την post page μου να εμφανιζονται τα post με συγκεκριμενη σειρα. Υπάρχει καποιο Plugin καπως να με βοηθησει σε αυτο? Ευχαριστω .
killer76 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Ποιο θεμα χρησιμοποιεις φιλε; Δεν σου δινει την δυνατοτητα μεσα απο εκει να το ρυθμισεις;
Jordan95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Αν καταλαβα αυτο που εννοεις η σελιδα που σε ενδιαφερει ειναι η archive.php. Αν θες δες αυτο (7:45): Παραδειγμα κωδικα που θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις: <?php get_header(); ?> <main role="main"> <div class="container"> <div class="row"> <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?> <div class="col-sm-12 col-md-6 col-lg-4 col-xl-3"> <div class="card"> <?php if(has_post_thumbnail()) : ?> <div class="card-img-top"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php the_post_thumbnail(); ?> </a> </div> <?php endif; ?> <div class="card-body"> <h2 class="card-title"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php the_title(); ?> </a> </h2> <p class="card-text"> <?php the_excerpt(); ?> </p> <div class="justify-content-between align-items-center"> <div class="btn-group"> <button type="button" class="btn btn-sm btn-primary"> <a href="<?php the_permalink(); ?>">More...</a> </button> </div> <small class="text-muted"> <?php the_time( get_option( 'date_format' ) ); ?> </small> </div> </div> <!-- Card Body --> </div> <!-- Card --> </div> <!-- Col --> <?php endwhile; ?> <?php else : ?> <p><?php __('No Posts Found.') ?></p> <?php endif; ?> </div> <!-- Row --> </div> <!-- Container --> </main> <?php get_footer(); ?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα