Προς το περιεχόμενο

Διαμέρισμα αποκατάστασης

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω χωρίσει τον δίσκο σε 2 partition το C που έχει τα windows 10  και το που το έχω για αποθήκευση.

Θέλω να επεκτείνω το δεύτερο partition D,  αλλά δεν μπορώ επειδή έχει δημιουργηθεί ένα ακόμη partition 488ΜΒ (φωτο)

Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω του, μου βγάζει μόνο βοήθεια. Δεν έχει επιλογή ώστε να το διαγράψω.

Τι μπορώ να κάνω χωρίς να επηρεάσω το pc?

θ.jpg

Επεξ/σία από pavloa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να το διαγράψεις από cmd. Googlaρισε delete partition using cmd ή κάτι παρεμφερές ώστε να βρεις τις εντολές. Πρόσεξε να μην κάνεις λάθος τα partition.

57 λεπτά πριν, pavloa είπε

Έχω χωρίσει τον δίσκο σε 2 partition το C που έχει τα windows 10  και το που το έχω για αποθήκευση.

Θέλω να επεκτείνω το δεύτερο partition D,  αλλά δεν μπορώ επειδή έχει δημιουργηθεί ένα ακόμη partition 488ΜΒ (φωτο)

Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω του, μου βγάζει μόνο βοήθεια. Δεν έχει επιλογή ώστε να το διαγράψω.

Τι μπορώ να κάνω χωρίς να επηρεάσω το pc?

θ.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανες φορμάτ ή έτσι ήταν από την αρχή; Εγώ θα έλεγα να το αφήσεις όπως είναι και να δημιουργήσεις ένα διαμέρισμα στον άδειο χώρο. Αν όμως επειμένεις, δοκίμασε με το aomei partition assistand (free) να το διαγράψεις και να κάνεις τα partitions όπως τα θέλεις, αλλά με δικιά σου ευθύνη.

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω κάνει φορματ και δεν ήταν απο την αρχή έτσι.

Πριν μήνες μου είχε κάνει αναβάθμιση σε 1809 τα windows 10,  λέτε να δημιουργήθηκε τότε απο μόνο του?

Να το πειράξω ή να το αφήσω έτσι? Θέλω να αυξήσω το μέγεθος του δεύτερου partition και δεν μπορώ επειδή είναι ανάμεσα το partition της αποκατάστασης

Επεξ/σία από pavloa

8 ώρες πριν, antbyron είπε

Πιστεύω δεν χρειάζεται να βάλει πρόγραμμα αφού μπορεί να το κάνει με το diskpart σε δευτερόλεπτα.

Δε νομίζω να αφήσει το σύστημα να διαγραφεί αυτό το partition, όπως και δεν εγγυώμαι την μετέπειτα λειτουργία του συστήματος. Τα προγράμματα αυτά έχουν το καλό ότι τις αλλαγές που δεν επιτρέπει το σύστημα τις κάνουν στην επανεκκίνηση και αφού μπουτάρουν σε δικό τους ασφαλές περιβάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνετα! Απλά στο σημείο επιλογής δίσκου θα επιλέξεις για περισσότερες επιλογές και θα διαγράψεις όσα partitions θέλεις.

Επεξ/σία από micos000

Μόλις τώρα, micos000 είπε

Άνετα!

Σκέφτομαι να περάσω την 1903 έκδοση αλλά με καθαρή εγκατάσταση. Οπότε θα το διαγράψω ώστε να μπορέσω να μεγαλώσω το partition D.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...