polaki Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Σε κάθε περίπτωση αν είχα φτάσει στο σημείο να αισθάνομαι έτσι όπως εσύ, θα είχα εγκαταλείψει το οικοσύστημα Apple εχθές ...... Δεν καταλαβαίνω τι σε κρατάει. Όλα τα υπόλοιπα μήπως? Το ότι κάτι για συγκεκριμένους λόγους το έχουν κάνει τόσο περίπλοκο και με χαλάει και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει, δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να βρω τη λύση στο πρόβλημα μου και να συνεχίσω να απολαμβάνω τα υπόλοιπα που μου αρέσουν και με βολεύουν στο οικοσύστημα. Έχω 4 διαφορετικούς υπολογιστές, και όταν ακούω ένα τραγούδι πχ στο ραδιόφωνο στο γραφείο θέλω να μπορώ να το κατεβάσω και να το περάσω άμεσα στο κινητό για να το ακούσω πχ στο μετρό, στο αυτοκίνητο μέσω bluetooth ή ακόμα και στο αεροπλάνο που ανέφερα προηγουμένως. Το ότι δεν το έχω αγοράσει είναι ένα άλλο θέμα, και δεν είναι της παρούσης να με μαλώσετε ότι είμαι το κακό παιδί και δεν πληρώνω τα τραγούδια μου, ο μύθος αυτός έπεσε όταν (επιτέλους) μπήκε στη ζωή μας το συνδρομητικό μοντέλο τύπου Spotify/Netflix για τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Δεν θα αναφέρω καν το ότι είμαι σε ένα φιλικό σπίτι και γούσταρα το playlist του φίλου μου, και με ένα drag & drop θα ήθελα να έχω τα τραγούδια... ας μην κάνουμε την συζήτηση που κάναμε πριν 15 χρόνια που εφευρέθηκε το iPod. Η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι η Apple έχει ΜΑΚΡΑΝ τον πιο δύσχρηστο τρόπο για να περνάς τη μουσική σου και τα video σου στις συσκευές της.
Jiakometi Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, polaki είπε Όλα τα υπόλοιπα μήπως? Το ότι κάτι για συγκεκριμένους λόγους το έχουν κάνει τόσο περίπλοκο και με χαλάει και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει, δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να βρω τη λύση στο πρόβλημα μου και να συνεχίσω να απολαμβάνω τα υπόλοιπα που μου αρέσουν και με βολεύουν στο οικοσύστημα. Έχω 4 διαφορετικούς υπολογιστές, και όταν ακούω ένα τραγούδι πχ στο ραδιόφωνο στο γραφείο θέλω να μπορώ να το κατεβάσω και να το περάσω άμεσα στο κινητό για να το ακούσω πχ στο μετρό, στο αυτοκίνητο μέσω bluetooth ή ακόμα και στο αεροπλάνο που ανέφερα προηγουμένως. Το ότι δεν το έχω αγοράσει είναι ένα άλλο θέμα, και δεν είναι της παρούσης να με μαλώσετε ότι είμαι το κακό παιδί και δεν πληρώνω τα τραγούδια μου, ο μύθος αυτός έπεσε όταν (επιτέλους) μπήκε στη ζωή μας το συνδρομητικό μοντέλο τύπου Spotify/Netflix για τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Δεν θα αναφέρω καν το ότι είμαι σε ένα φιλικό σπίτι και γούσταρα το playlist του φίλου μου, και με ένα drag & drop θα ήθελα να έχω τα τραγούδια... ας μην κάνουμε την συζήτηση που κάναμε πριν 15 χρόνια που εφευρέθηκε το iPod. Η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι η Apple έχει ΜΑΚΡΑΝ τον πιο δύσχρηστο τρόπο για να περνάς τη μουσική σου και τα video σου στις συσκευές της. Κατ αρχήν δε σε μαλώνει κανένας....... Συζητάμε. Επί του πρακτέου για το κομάτι που ακούς στο ραδιώφωνο..... Μου συμβαίνει κι εμένα συχνά. ... Shazam..... το βρίσκει.... επιλέγεις “ Add from Apple Music” και το κομμάτι είναι άμεσα σε όλες σου τις συσκευές. Μάλιστα στην συγκεκριμένη συσκευή (iPhone ας υποθέσουμε ) μπορείς να το κατεβάσεις άμεσα τοπικά για να το ακούσεις στο μετρό. Επίσης αν το playlist του φίλου σου που άκουσες είναι σε περιβάλλον iTunes ή Apple Music μπορεί εκείνος να κάνει άμεσα Share το συγκεκριμένο playlist με σένα. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές. Μάλλον χρειάζεται περισσότερη εξοικείωση με το οικοσύστημα. .....
ignome4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Παραμένει σταθερή επιλογή στις παιδικές ηλικίες όπως και το iPad mini που αρέσει σε παρα πολλούς - αλλα ποσο τσίπιδες μπορεί να είναι που το έβαλαν τον Α10!
Jiakometi Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μήπως οι επόμενες CPU θα ήταν overkill για την χρήση της συσκευής ?
Arkin Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, ignome4 είπε Παραμένει σταθερή επιλογή στις παιδικές ηλικίες όπως και το iPad mini που αρέσει σε παρα πολλούς - αλλα ποσο τσίπιδες μπορεί να είναι που το έβαλαν τον Α10! Λογικα θα ειχαν μεινει stock οποτε ηταν ευκαιρια. Ο Α10 αυτη τη στιγμη θεωρειτε mid range chipaki μιας και ειναι του 2016. Σε αυτα τα χρηματα επρεπε να βαλει τουλαχιστον Α11. Ο Α12 ειναι ακριβος οποτε δεν θα της εβγαινε. 1
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 29/5/2019 στις 7:58 ΜΜ, margaritagr είπε iPods = mp3 . Ορισμός της κατηγορίας. Μακαρι να βγάλει και καινούριο shuffle καποια στιγμη. Όντως, για mp3. Για απαιτητικούς χρήστες που δεν τηγανίζουν τα αυτιά τους με mp3 υπάρχουν καλύτερες συσκευές εκεί έξω.
BadOmen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αδερφε για πες κανενα γiατι εγω μουσικη θελω να ακουω. 3 πραγματα: ποιοτητα ηχου, μνημη, bluetooth. Εχεις κατι να προτεινεις? Παιδια ακουω προτασεις για συσκευη που παιζει μουσικη εγω παντα επαιρνα κ παιρνω ipod γιατι θελω να κραταω τη μουσικη μ οργανωνενη με artwork αλλα εχω ακουσει οτι με τα ιδια λεφτα παιρνω πιο σοβαρα μηχανηματα. Εχετε τπτ να προτεινετε? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από BadOmen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα