polaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Haldol είπε Πότε θα καταλάβετε ότι ο κόσμος δε ζητάει τα super features, αλλά την ευκολία του; Ευκολία ως προς τί?... Εντάξει ώς χρήστης Apple προϊόντων από το ipod video του 2016, αν ΕΝΑ πράγμα είναι που χαρακτηρίζει το iOS στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι η ΔΥΣΚΟΛΙΑ με την οποία περνάς το οποιοδήποτε τραγούδι μέσα. Είναι μεγάλο καρκίνωμα τόσο ο τρόπος, όσο και το όλο iTunes στο σύνολό του. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από polaki 2 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, Nikolo1991 είπε Άρα λοιπόν, αυτή η συσκευή με το σύγχρονο λειτουργικό δεν εχει τιποτα να προσφερει. Επίσης, χωρις να μπορεί να είναι μόνιμα online, αυτομάτως ακυρώνεται η λειτουργία streaming και οι μισές εφαρμογές δε λειτουργούν. Αν βάλει κεραία 4G, ποια η θέση του στην αγορα; όταν θέλεις να αποθηκεύσεις μουσική offline πρέπει να πληρώνεις συνδρομές premium στις υπηρεσίες που ανέφερες και με 32gb μνήμη στα 200 ευρώ, καλή τύχη. Τα Apple Music/Spotify εχουν την λειτουργια να αποθηκευεις τοπικα τη μουσικη σου. Τωρα αμα θες να κατεβαζεις μονο απο το θειο ή απο βιντεακια στο Youtube, ναι, οι συσκευες της Apple σε δυσκολευουν αλλα και παλι υπαρχουν και third-party apps για Windows που μπορεις να περνας αρχεια χωρις iTunes. 1
Nikolo1991 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα Apple Music/Spotify εχουν την λειτουργια να αποθηκευεις τοπικα τη μουσικη σου. Τωρα αμα θες να κατεβαζεις μονο απο το θειο ή απο βιντεακια στο Youtube, ναι, οι συσκευες της Apple σε δυσκολευουν αλλα και παλι υπαρχουν και third-party apps για Windows που μπορεις να περνας αρχεια χωρις iTunes. Ξαναλέω πως όλα αυτά θέλουν συνδρομή και το συνολικό κοστος της συσκευής ανεβαίνει κατα 80 περίπου ετησίως, από τη στιγμή που δε μπορεις να streamαρεις απο οπουδήποτε και ανα πασα στιγμη. Λύσεις υπάρχουν για πολλά προβλήματα. Ερωτώ όμως: γιατί να βάλεις τέτοια προβλήματα στην καθημερινότητα επι πληρωμή;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, Nikolo1991 είπε Ξαναλέω πως όλα αυτά θέλουν συνδρομή και το συνολικό κοστος της συσκευής ανεβαίνει κατα 80 περίπου ετησίως, από τη στιγμή που δε μπορεις να streamαρεις απο οπουδήποτε και ανα πασα στιγμη. Λύσεις υπάρχουν για πολλά προβλήματα. Ερωτώ όμως: γιατί να βάλεις τέτοια προβλήματα στην καθημερινότητα επι πληρωμή; Σχολιασα το οτι η συσκευη αχρηστευεται εφοσον εισαι offline, κατι το οποιο δεν ισχυει, τη βιβλιοθηκη σου μπορεις να την ακους οπουδηποτε. Τωρα για το αν αξιζει ή οχι η συνδρομη σε music streaming υπηρεσια, ειναι αλλο ζητημα, για μενα αξιζει, για αλλον μπορει οχι.
djdidi Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, Haldol είπε Τι εννοείς να "περάσεις" τραγούδι; Δε ζούμε στο 2009. Έχεις Apple Music, Spotify, ή άλλη αντίστοιχη υπηρεσία και streamάρεις αυτό που θες. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα σύγχρονο λειτουργικό/ συσκευή με ξεπερασμένη λογική, σίγουρα θα δυσκολευτείς. Δηλαδή συγνώμη, θα πάρεις iPod για να ακούς μουσική μόνο όπου υπάρχει wifi???? Εννοείται οτι θα το πάρεις και για τη φορητότητά του, να ακους μουσική εκεί που δεν θελεις να κουβαλάς κινητό. Και για να του περάσεις τραγούδια βγάζεις σπυριά με τον συγχρονισμό στο itunes. Αυτό δεν είναι ευκολία. Ευκολία είναι το drag & drop. Κατι που δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν το εφαρμόζει η Apple στη διακίνηση δεδομένων μεταξύ συσκευών. Δηλαδή θέλω να περάσω στο iPhone ένα καινούργιο Playlist και πρέπει ντε και καλά να τα περάσω και στο itunes library και να την απομονώσω. Όσο και να αγαπώ το οικοσύστημα OSX/iOS, αυτό είναι μεγάλος βραχνάς. Ακόμα και το iPhotos δεν είναι το ίδιο πρακτικό με το drag/drop 4
Snolly Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 hours ago, gthe said: Που τώρα δλδ όποιος έχει παιδί μικρό δεν θα του πάρει ένα tablet (ας δεχτώ ότι θα είναι ipad, το δικό μας έχει amazon fire πάντως, το πιο φτηνό δλδ) να βλέπει παιδικά και να παίζει απλά παιχνιδάκια σε οθόνη μεγαλύτερη? Που θα είναι και σχετικά μεγάλο για τα χεράκια του για να μην το σπασει άμεσα και μπαίνει στο αυτοκίνητο για ταξίδια κτλ. Θα του πάρει δλδ το touch που είναι τόσο μικρό που μέσα σε 1 ώρα θα το πετάξει όσο πιο μακρυά μπορεί με όλη του την δύναμη σαν να είναι παιχνίδι της fisher-price ? δεν έχεις άδικο, έχω πάντως περιπτώσεις συναδέλφων που το έχουν κάνει σε παιδιά 7+ ετών ως συσκευή που την έχουν μαζί τους στο σχολείο κλπ. 1
infamousjohn Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δεν ξέρω τι λένε οι αρχαιοκάπηλοι του φόρουμ, αλλά 2019 χωρίς streaming είναι φραπές χωρίς νερό
LongTom Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, infamousjohn είπε Δεν ξέρω τι λένε οι αρχαιοκάπηλοι του φόρουμ, αλλά 2019 χωρίς streaming είναι φραπές χωρίς νερό Πως θα κάνεις streaming σε μια συσκευή μόνο με wifi+bluetooth; Θα έχεις το κινητό μαζί; Ή θα την χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι; | Προσωπικά βλέπω ότι η συσκευή σκίζει.... εάν ζούσαμε στο 2012. Εν έτη 2019 δεν κάνει τίποτα. Έχει χάλια μνήμη (εκτός και εάν δώσεις 300/400αρι που τότε είναι απλά γελοία η κατάσταση), δεν έχει συνδεσιμότητα και σχεδιασμό που έμεινε μια δεκαετία+ πριν. 1
cp5120 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλά, super design από τον Jon Ive for the first time ever...
polaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, infamousjohn είπε Δεν ξέρω τι λένε οι αρχαιοκάπηλοι του φόρουμ, αλλά 2019 χωρίς streaming είναι φραπές χωρίς νερό Μέχρι σχετικά πρόσφατα έκανα γύρω στα 7 με 8 ταξίδια με αεροπλάνο το μήνα γύρω γύρω στην Ευρώπη λόγω δουλειάς. Τα σπάει το streaming στα 33,000 πόδια τί να σου πω! Δεν αντιλέγω ότι το παρόν είναι το streaming, και μάλιστα έχω συνδρομή στην Apple. Φυσικά πολλά τραγούδια δεν τα έχει, οπότε αναγκάζομαι να τα περνάω. Και ξέρεις που τα περνάω? Στο https://play.google.com/music/listen?u=0#/recents για να ανεβαίνουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και να τα ακούω όποτε θέλω, ακόμα και χωρίς streaming αφού απ'την εφαρμογή της Google τα κάνω download.. η οποία εφαρμογη βέβαια είναι άθλια.. αλλά τί άλλο να κάνω?
infamousjohn Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Η απάντηση είναι Spotify προφανώς... Ποτέ δεν ήταν iTunes. Δεν "περνάμε" πλεον τραγούδια. Άσε που αν δεν υπάρχει στο Spotify, μάλλον καλά έκαναν και δεν το έβαλαν....
nickolas Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Ας βγάλει μια έκδοση με 3g. Τότε και λόγω μεγέθους θα είναι καλή εναλλακτική στα κλασσικά κινητά. Ουτως η άλλως όλοι πλέον έχουν κάτι σε voip για επικοινωνία.
Jiakometi Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, polaki είπε Μέχρι σχετικά πρόσφατα έκανα γύρω στα 7 με 8 ταξίδια με αεροπλάνο το μήνα γύρω γύρω στην Ευρώπη λόγω δουλειάς. Τα σπάει το streaming στα 33,000 πόδια τί να σου πω! Δεν αντιλέγω ότι το παρόν είναι το streaming, και μάλιστα έχω συνδρομή στην Apple. Φυσικά πολλά τραγούδια δεν τα έχει, οπότε αναγκάζομαι να τα περνάω. Και ξέρεις που τα περνάω? Στο https://play.google.com/music/listen?u=0#/recents για να ανεβαίνουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και να τα ακούω όποτε θέλω, ακόμα και χωρίς streaming αφού απ'την εφαρμογή της Google τα κάνω download.. η οποία εφαρμογη βέβαια είναι άθλια.. αλλά τί άλλο να κάνω? Εδώ υπαρχουν ανακρίβειες ...... Αν όπως λες έχεις συνδρομή στο Apple Music θα ήξερες (ή θα είχες ανακαλύψει) ότι υπάρχει δυνατότητα από όλο το free περιεχόμενο να κατεβάσεις ότι επιθυμείς τοπικά στην συσκευή σου και να το ακούς οποτεδήποτε είσαι offline και εννοείται χωρίς wifi. Δημιουργεί μάλιστα μία έξτρα play list η οποία ονομάζεται downloaded music. Έτσι έχω 32 Gbyte μουσικής στο iPad κι άλλο τόσα στο κινητό μου. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Jiakometi 1
polaki Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Εδώ υπαρχουν ανακρίβειες ...... Αν όπως λες έχεις συνδρομή στο Apple Music θα ήξερες (ή θα είχες ανακαλύψει) ότι υπάρχει δυνατότητα από όλο το free περιεχόμενο να κατεβάσεις ότι επιθυμείς τοπικά στην συσκευή σου και να το ακούς οποτεδήποτε είσαι offline και εννοείται χωρίς wifi. Δημιουργεί μάλιστα μία έξτρα play list η οποία ονομάζεται downloaded music. Έτσι έχω 32 Gbyte μουσικής στο iPad κι άλλο τόσα στο κινητό μου. Καμια ανακρίβεια, ανέφερα ότι κάποια κομμάτια δεν υπάρχουν στο Apple music, και αυτά αναγκάζομαι να τα περνάω όπως ανέφερα, για να αποφύγω την οποιαδήποτε επαφή με το iTunes. Πλέον λόγω iCloud backup ευτυχώς δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιώ ούτε για backup! 2 ώρες πριν, infamousjohn είπε Άσε που αν δεν υπάρχει στο Spotify, μάλλον καλά έκαναν και δεν το έβαλαν.... Beatles, Pink Floyd, πιο πρόσφατοι Cold Play, Τaylor Swift, από αυτά που θυμάμαι να έχω ψάξει εγώ. Aσχέτως τις μουσικές προτιμήσεις του καθένα, αν τα συγκεκριμένα multimillion dollar ονόματα ¨καλά έκαναν και δεν τα έβαλαν" στο X Spotify (και αναφέρω στο Χ γιατί οι Beatles απ'ότι ξέρω δεν είναι πουθενά) οκ δε νομίζω ότι χρειάζεται να συζητηθεί περεταίρω. Καλό το streaming. Αλλά όταν έχω κομμάτια που δεν υπάρχουν για τον Χ Ψ λόγο, προφανώς και θα ψάξω εναλλακτικές στο να συνεχίζω να τα ακούω. Και αυτή η εναλλακτική δεν ήταν ποτέ το καρκίνωμα του iTunes, μιας και γι'αυτό ξεκίνησε η συζήτηση.
Jiakometi Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, polaki είπε Καλό το streaming. Αλλά όταν έχω κομμάτια που δεν υπάρχουν για τον Χ Ψ λόγο, προφανώς και θα ψάξω εναλλακτικές στο να συνεχίζω να τα ακούω. Και αυτή η εναλλακτική δεν ήταν ποτέ το καρκίνωμα του iTunes, μιας και γι'αυτό ξεκίνησε η συζήτηση. Τώρα οι όροι «καρκίνωμα» κλπ, δεν ξέρω πόσο μπορεί να στέκουν, και κρίνονται υπερβολικοί. ‘Επειδή κι εγώ είχα μουσική εκτός iTunes, δεν μου πήρε περισότερο από 20 λεπτά να κάνω mass import 3.000 mp3 Δεν ξέρω πόσο τραγικό είναι αυτό...... ούτε χρειάζεται να το κάνω κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα. Μια φορά περνάς την μουσική που θέλεις και την έχεις ενσωματωμένη για πάντα. Και ενδεχομένως κάθε εξάμηνο. κάτι νέο να υπάρχει ή κάτι έχεις ξεχάσει και αφιερώνεις λίγο χρόνο ακόμη. Σε κάθε περίπτωση αν είχα φτάσει στο σημείο να αισθάνομαι έτσι όπως εσύ, θα είχα εγκαταλείψει το οικοσύστημα Apple εχθές ...... Δεν καταλαβαίνω τι σε κρατάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα