Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απευθύνεται σε άσχετους η σε "κολλημένους" της Apple που τους περισσεύουν χρήματα για πέταμα.

Ασχημο και ακριβό.

Οπως γράφει πιο πάνω ο @~Joker~ υπάρχουν ανώτερα και πιο όμορφα mp3 players.

• Like 4
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΟ ΕΠΟΣΣΣΣΣΣΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ❤️

7 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

μουρλα ειναι γ@μω?? 300$ για ενα mp3 εν ετη 2κ19????????????

Δεν ειναι ενα mp3... ειχες ποτε;;;;;; μονο κλησεις δεν κανει τις οποιες ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ απο fb viber facetime κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά , απλα μην το πάρετε κι μην σχολιάζετε ... απλα 

Για να το βγάζουν θα έχουν δει ότι υπάρχει κι αγοραστικό κοινό τέτοιο κι κενό στην αγώρα αυτή . 

Τόσα δις έχουν , κάνουν ελεγχους κι γνωρίζουν σίγουρα κάτι παραπάνω κι το κυριότερο , δεν κρίνουν βάσει Ελλάδας ..... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

και για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Είχα το gen 2 με 16GB (202 ευρώ από Multirama) που δεν είχε καν κάμερα και πραγματικά το λάτρεψα και το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ για παιχνίδια (το πρώτο angry birds), για μουσική (φοβερός ήχος) και για βίντεο από το youtube. 

Έχει το κοινό του αλλά αν δεν θέλεις κάτι τόσο λεπτό μπορείς να κάνεις δουλειά και με ένα μεταχειρισμένο iPhone στα ίδια χρήματα και σε παραπλήσιο μέγεθος, που αν το έχεις πχ μόνο για το γυμναστήριο μπορείς να του βάλεις και τη simcard σου.

Θα συμφωνήσω επίσης ότι το iTunes είναι συνήθως ένας δύσχρηστος εφιάλτης αλλά μέσω αυτού μπορείς να "φτιάξεις" μια ωραία συλλογή από mp3s με εξώφυλλα και σωστή αρίθμηση τραγουδιών. ;)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ~Joker~ είπε

https://www.qobuz.com/gb-en/info/hi-res-guide%2Ftesting-ipod-touch-6th-generation177559

Ας είναι... επιμορφωσου και εσυ...

Το ένα φτανει ως τα 48khz στα 24bit (ipod) ενω τα αλλα που έκανα λογο στο ιδιο εύρος τιμης (Fiio,Sony,Pioneer) ειναι συσκευές HighRes 192khz-24bit με Sabre Dac συνήθως τα οποία και ειναι κορυφαία...

Ωω ρε φίλε, παίζουν 192kHz με SABRE τα άλλα ε; Τρομερό. Από analog components πως τα πάνε;

Δημοσ.

Να καταλαβω οτι απευθυνεται σε μικρα παιδια η σαν εισαγωγικο μεσο στο κοσμο της apple.. αλλα και παλι 200$ για ενα παιδακι ειναι πολλααα λεφτα τι στιγμη που αγοραζεις και Iphone σε αυτα τα χρηματα...

Επισης η ο οθονη και ολο το υπολοιπο hardware ειναι απαρχεωμενα για το 2019..

Θα επρεπε στη χειροτερη να εβαζαν μια μεγαλυτερη οθονη+μπαταρια+64gb αφου μιλαμε για ενα multimedia gadget.. 

Καλη σκεψη επανακυκλοφοριας ενος τετοιου φθηνου ipod αλλα απαραδεκτη υλοποιηση...

Δημοσ.

Σήμερα τα κινητά έχουν καλύψει 360 την ανάγκη κάποιου να αγοράσει ένα mp3 player ή dac. Είναι εντελώς πεταμένα χρήματα, εκτός εάν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό του σε κάποιες απο τις δραστηριότητες του, για λόγους εξοικονόμισης μπαταρίας και μόνο. Εχω ipod touch μου το πήραν δώρο, είναι όμορφο, κομψό, ελαφρύ, η αυτονομία του είναι για το ανάθεμα με 1043mah, μόνο για μουσική κρατάει, διαφορετικά για παιχνίδια μπορεί να την καταναλώσει ακόμη και σε μια ώρα. Η χρήση του στο σπίτι μου είναι για ξυπνητήρι, facetime επειδή μερικοί φίλοι μου είναι apple boys και καμιά φορά προκειμένου να μην δώσω το κινητό μου στον μικρό του δίνω αυτό.  Αν κάποιος το θέλει για γυμναστική και δεν θέλει να πάρει κινητό για να μην τον ενοχλούν, μπορεί απλά να βάλει το κινητό του σε flight mode ή DnD και να κάνει την γυμναστική του. Αν κάποιος το θέλει για streaming (apple music, napster, spotify κλπ) είναι εντελώς άχρηστο διότι μόνο μέσω wifi λειτουργούν αυτά, ενω στο κινητό έχεις την ελευθερία σου.. Ποιός ακριβώς είναι ο λόγος που θα δώσει κάποιος σήμερα 300+ € για μια τέτοια συσκευή? Τελείωσαν αυτά...

• Like 3
Δημοσ.

Με 100 ευρώ το 32αρι κσι στα 200 το 256 ίσως κάτι να πουλούσε. Με 200 και 400 ευρώ δεν πιστεύω ότι θα το πάρει κανένας. 

• Like 1
Δημοσ.

Το προιόν αυτό,δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς ευθύνεται.....Οι κάτοχοι apple,όλο κ κάποιο 5s,θα έχουν σε κάνα συρτάρι....Εμένα,μου είχε δώσει 1 φίλος,αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν,ήταν 1 ακριβώς όπως το 5,απλά χωρίς sim.8Gb κ το είχε στην δουλειά τ(καφετέρια/σνακ) σαν pos(για παραγγελίες).

Απλά για να περάσεις τραγούδια ή video κλπ,έπρεπε να το συνδέσεις σε Pc κ να βάλεις itunes.Κ αν άλλαζες pc,δλδ το σύνδεες σε κανένα laptop ή άλλο μηχάνημα σ έλεγε τα κλασσικά ''αυτο θα είναι το κύριο pc''.Εγω προσωπικά,προτιμάω το sandisck clip sport,γιατί έχει κ sd κάρτα,οπότε τα πετάς όλα εκεί.Αλλά το ipod,είναι πλήρες multimedia συσκευή,με store κλπ κ είναι καλή ποιότητα,όμορφη κ μ καλά υλικά,αλλά κοστίζει κ όσο κοστίζει......Τα πιο φτηνά mp3,είναι του 50ρικού,χωρίς να το λέω υποτιμητικά βέβαια,γιατί άλλο 300 κ άλλο 28 ή 40 ή 50........Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Δημοσ.
15 hours ago, imvrios said:

Υπάρχει ακόμα αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για τέτοια συσκευή; Ενδιαφέρον.

Βασικά σαν iPhone 7 χωρίς το κομμάτι της τηλεφωνίας. Είναι ελαφρύ, έχει και headphone jack. Για μουσική πες κάτι γίνεται αλλά με 4 ίντσες οθόνη και ανάλυση 1136x640, απλά είναι πολύ λίγο για videos το 2019.

Η τιμή είναι επίσης προσγειωμένη σε σχέση με το πόσα ζητάει η Apple σήμερα, ενδεικτικό ότι δε περιμένουν κάποια ιδιαίτερη ζήτηση.

14 hours ago, Chocobo said:

Δεν ξερω πλεον που απευθυνεται το ipod.

Γιατι να μην παρεις ενα iphone 7 η ενα πολυ καλο Huawei η xiaomi σε αυτο το ευρος τιμης ; ειδικα τα huawei - xiaomi θα εχουν κο τουμπανη μπαταρια αν θες ωρες χωρις φορτιση.

Το iPod touch απευθύνεται κυρίως σε μικρότερα παιδιά που οι γονείς τους θέλουν να έχουν μια smart συσκευή με parental controls, να μην κοστίζει όσα ένα καλό κινητό και να μην είναι κινητό. 

14 hours ago, ~Joker~ said:

Πολυ προσγειωμένη οταν υπάρχουν Fiio και Sony στα ιδια λεφτα με τρέλα Dac, HighResAudio και παίζουν οτι format ήχου υπάρχει....😂

Γιατί iOS.

14 hours ago, whoever81 said:

Δίνει φρέσκια ώθηση στη φράση "Πεταμένα λεφτά"

Ας είχε τον A11 τουλάχιστον. Επίσης μία αλλαγή στο design δεκαετίας θα ήταν πολύ ευπροσδεκτη και επιβεβλημένη κατα τη γνώμη μου.

Βαριέται που ζει η Apple.

Ισχύει. Έχει γίνει δεινόσαυρος.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Snolly είπε

Το iPod touch απευθύνεται κυρίως σε μικρότερα παιδιά που οι γονείς τους θέλουν να έχουν μια smart συσκευή με parental controls, να μην κοστίζει όσα ένα καλό κινητό και να μην είναι κινητό.  

Που τώρα δλδ όποιος έχει παιδί μικρό δεν θα του πάρει ένα tablet (ας δεχτώ ότι θα είναι ipad, το δικό μας έχει amazon fire πάντως, το πιο φτηνό δλδ) να βλέπει παιδικά και να παίζει απλά παιχνιδάκια σε οθόνη μεγαλύτερη? Που θα είναι και σχετικά μεγάλο για τα χεράκια του για να μην το σπασει άμεσα και μπαίνει στο αυτοκίνητο για ταξίδια κτλ. Θα του πάρει δλδ το touch που είναι τόσο μικρό που μέσα σε 1 ώρα θα το πετάξει όσο πιο μακρυά μπορεί με όλη του την δύναμη σαν να είναι παιχνίδι της fisher-price :P ?

Δημοσ.

Τα ipod είναι σαν οικονομικά iphone. Δηλαδή εφόσον έχεις ήδη κινητό, το αγοράζεις καθαρά και μόνο για το ios και τις εφαρμογές και όχι για μουσική. Παλιά που είχα android είχα και ένα ipod touch και μετά πέταξα το android, πέταξα και το ipod και πήγα σε iPhone.

Δημοσ.

Υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει!

Ναι έχει λόγο ύπαρξης σαν συσκευή, είναι ένα iphone που απλά δεν έχει δυνατότητες κλήσης/ιντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας, όλα τα άλλα τα κάνει ως smart multimedia συσκευή! 

Και εγώ με ipod touch μπήκα στο οικοσύστημα της apple και είδα αν αξίζει τον κόπο, το τι προσφέρει, τις εφαρμογές, κλπ, όμως σήμερα μια συσκευή του 2016 και πίσω, με το ελάχιστο για εμένα 128gb στα 300+€ είναι απλά μια ακριβή και άνευ ουσίας πολυτέλεια. Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις iphone/ipad, ακόμα και καινούριο.

Επίσης ένα τέτοιο φορητό multimedia σύστημα θα πρέπει μεν να είναι μικρό σε διαστάσεις, αλλά με μικρότερα bezels ώστε να είναι σε ένα αξιοπρεπές μέγεθος η οθόνη (4,5-5'').

Τέλος πάντων, το θεωρώ γελοία αρπαχτή από μεριά της apple, και μόνο που βλέπω μια παντόφλα με 4'' οθόνη, hardware 4 ετίας και σε τέτοια τιμή, μου φαίνεται απλά τραγικό...

Υγ. Τα 32gb πρέπει να καταργηθούν από την αγορά, και τα 64 να βρίσκονται σε φθηνές συσκευές. Τι κόλλημα αυτό της apple, να δίνει τα gb με το σταγονόμετρο και να προσθέτει κατοστάευρα! Αλλά βέβαια, πως θα πουλήσει συνδρομές icloud...

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...