Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Nikolo1991 είπε Ε που είναι ρε συ αυτή η ριμάδα η ευκολία με την Apple που για να περάσεις τραγούδι πρέπει να στήσεις οικοσύστημα; Πέρασε η μπογιά της και ο ανταγωνισμός προσπέρασε πριν 2-3 χρόνια. Τι εννοείς να "περάσεις" τραγούδι; Δε ζούμε στο 2009. Έχεις Apple Music, Spotify, ή άλλη αντίστοιχη υπηρεσία και streamάρεις αυτό που θες. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα σύγχρονο λειτουργικό/ συσκευή με ξεπερασμένη λογική, σίγουρα θα δυσκολευτείς. 5 4
gthe Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Σε ποιο κοινό απευθύνεται η apple με αυτό το touch τώρα εκτός απο fanboys? Και ρωτάω σοβαρά, δεν κοροϊδεύω. Όσοι είναι στο οικοσύστημα έχουν ήδη iPhone με πολύ καλύτερα specs. Όσοι είναι audiophile θα πάρουνε ενα σαφώς ανώτερο για μουσική Sony Walkman, όσοι είναι αθλητές σίγουρα θα προτιμούσαν να βγει ένα shuttle μικροσκοπικό για το τρέξιμο τους κτλ
dancer Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, Haldol είπε Τι εννοείς να "περάσεις" τραγούδι; Δε ζούμε στο 2009. Έχεις Apple Music, Spotify, ή άλλη αντίστοιχη υπηρεσία και streamάρεις αυτό που θες. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα σύγχρονο λειτουργικό/ συσκευή με ξεπερασμένη λογική, σίγουρα θα δυσκολευτείς. χαχχαχαχ ξεπρασμενη λογικη να περασεις κατι απο τον υπολογιστη? δε γουσταρουμε συνδρομη ρε φιλε, γτ σωνει και καλα? βρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα. 13 8
Nikolo1991 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, Haldol είπε Τι εννοείς να "περάσεις" τραγούδι; Δε ζούμε στο 2009. Έχεις Apple Music, Spotify, ή άλλη αντίστοιχη υπηρεσία και streamάρεις αυτό που θες. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα σύγχρονο λειτουργικό/ συσκευή με ξεπερασμένη λογική, σίγουρα θα δυσκολευτείς. Άρα λοιπόν, αυτή η συσκευή με το σύγχρονο λειτουργικό δεν εχει τιποτα να προσφερει. Επίσης, χωρις να μπορεί να είναι μόνιμα online, αυτομάτως ακυρώνεται η λειτουργία streaming και οι μισές εφαρμογές δε λειτουργούν. Αν βάλει κεραία 4G, ποια η θέση του στην αγορα; όταν θέλεις να αποθηκεύσεις μουσική offline πρέπει να πληρώνεις συνδρομές premium στις υπηρεσίες που ανέφερες και με 32gb μνήμη στα 200 ευρώ, καλή τύχη. 2 1
Comic maniak Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Haldol είπε Πότε θα καταλάβετε ότι ο κόσμος δε ζητάει τα super features, αλλά την ευκολία του; Εγω τα super features θελω . 3
Federer Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Άσε μας ρε Apple...Γιατί να δώσω 197,33€ παραπάνω όταν μπορώ με 1,67€ να πάρω το Setty Mini MP3;; Μου φαίνεται ψάχνουν για κορόιδα εκει στο Cupertino... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Federer
EuphangeL Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, ~Joker~ είπε Πολυ προσγειωμένη οταν υπάρχουν Fiio και Sony στα ιδια λεφτα με τρέλα Dac, HighResAudio και παίζουν οτι format ήχου υπάρχει....😂 Τα μέτρησες εσύ τα DACs σε σύγκριση με το DAC της Apple και το έβγαλες "τρελό"; 1 2
Leo360 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω σε τι κοινό απευθύνεται το συγκεκριμένο προϊόν... Για το σπίτι; Παίρνεις εύκολα ένα iPad σε αυτά τα λεφτά. Για έξω; Γιατί έχω παντού 4G για streaming; Βασικά τιμολογιακά είναι κοντά σε ένα used iPhone 7, δεν έχει λογική... Όσοι θέλουν να μπουν στο οικοσύστημα της Apple μπορούν εύκολα πλέον σε used σε αυτά τα λεφτά. Ίσως κάποιος που επένδυσε σε ηχοσύστημα με lightning port και θέλει να το έχει συνέχεια docked εκεί (όπως έχω ακόμα ένα iPhone 4s για αυτόν ακριβώς το λόγο).
mourouzis2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Απευθύνεται σε άτομα που έχουν το ipod για την ώρα που γυμνάζονται και σε παιδαρέλια 5-10 ετών που το θέλουν για παιχνιδάκια, μουσικούλα, youtube. Ναι τα κάνεις όλα και με ένα κινητό αλλά εγώ όταν πάω για τρέξιμο παίρνω μαζί μου το mp3 player μου (10ετίας+) κι όχι το κινητό μου. Και όχι δεν ήθελα να πάρω 2ο κινητό. Ipod δε θα παιρνα φυσικά σήμερα 1 1
Jophiel Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι ο καθένας έχει τα γούστα του και ότι κάποιοι μπορεί να μη θέλουν Android. Γιατί έτσι. Γουστάρουν iOS. Πρέπει σε όλους να αρέσουν τα ίδια πράγματα; Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στα γούστα. Στο θέμα: καλή κίνηση, αλλά θα μπορούσε, παράλληλα να δώσει και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Πχ στα 200€ να δώσει τα 64Gb. Τα 32 γεμίζουν γρήγορα. 1 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 υπαρχουν πολλα daps πιο φθηνα και ΠΟΛΥ καλυτερα απο το ipod touch..σο αφορα το κομματι της μουσικης βεβαια...δε βλεπω το λογο καποιος που ακουει μουσικη να παει σε αυτο
~Joker~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Τα μέτρησες εσύ τα DACs σε σύγκριση με το DAC της Apple και το έβγαλες "τρελό"; https://www.qobuz.com/gb-en/info/hi-res-guide%2Ftesting-ipod-touch-6th-generation177559 Ας είναι... επιμορφωσου και εσυ... Το ένα φτανει ως τα 48khz στα 24bit (ipod) ενω τα αλλα που έκανα λογο στο ιδιο εύρος τιμης (Fiio,Sony,Pioneer) ειναι συσκευές HighRes 192khz-24bit με Sabre Dac συνήθως τα οποία και ειναι κορυφαία... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από ~Joker~ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) κατα ξοδευτηκε παλι για να αναβαθμισει ενα iphone που απλα δεν παιρνει τηλεφωνο..ε ρε κλαμα που θα ριξει μεχρι να τα παρει πισω... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Plig88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Iliaskrs είπε μουρλα ειναι γ@μω?? 300$ για ενα mp3 εν ετη 2κ19???????????? Φίλε σκέψου λίγο ,,,, η lambo εδώ έχει κοντά 700.000 και είναι αντίστοιχη σε επιδόσεις κινητήρα με το pagani που έχει 4.500.000 και βάλε φράγκα παραπάνω ...... ποιος ο λόγος ;!;!; Είναι απλό ,,,, περισσότερο στιλ . Φινέτσα . Φράγκα . Και δεν είναι για πολλούς ( από τους πολλούς ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα