Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω κάνει μια χοντρή πατάτα!🙄

μέχρι σήμερα αγόραζα gadget και ανταλλακτικά για αυτά από εδώ η από άλλες σελίδες και αγγελίες στο ίντερνετ,κύριός με αντικαταβολή.

έψαξα και βρήκα ένα ανταλλακτικό που χρειαζόμουν στο e-bay από ελληνα πωλητή κιόλας και είχα μια σύντομη επικοινωνία μαζί του.

όλα καλά μέχρι εδώ το πρόβλημα είναι απ τη στιγμή που έγινε η πληρωμή.

στο check out δεν πρόσεξα την διεύθυνση αποστολής με αποτέλεσμα να είναι λάθος.

καπάκι έστειλα μήνυμα στον πωλητή τη σωστή διεύθυνση άλλα εκ μέρους του ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

φαντάζομαι  από τη στιγμή που έκανα εγώ το σφάλμα με την διεύθυνση κάνει τον κινεζο και ούτε το ανταλλακτικό θα παραλάβω άλλα ούτε μπορώ να αποζημιωθώ!

ποια η γνώμη σας? Είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το δέμα στην σωστή διεύθυνση ?

Σημείωση :Πλήρωσα με debit card δεν ξέρω αν έχει σημασία.

Επεξ/σία από Rfactor85
Δημοσ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/page/662/

Συστημένο ή απλό;

Δεν παιζει να το παραλάβει για σενα κάποιος στην παλιά διευθυνση;

Επισης ο πωλητης στο ebay, είναι άνθρωπος και οχι εταιρεία/μαγαζί, οποτε μπορει να μην εχει δει τα μηνύματα σου. Τέλος δες την και απο την αναποδη, οτι αν δεν εισαι παλιος αγοραστης, μπορει να μη θέλει να ρισκάρει να το στειλει αλλου από αυτο που γράφει στο ebay για να μη χαθεί. Εννοείται οτι σκεφτόμαστε και το δόλο, δηλαδη να βρήκε κάποιον να το πουλήσει και να μη θελει να ρισκάρει ακυρωση παραγγελίας

Δημοσ.

στο shipping service γράφει Standard International Shipping.

το μόνο που περιεχέι η παλιά διεύθυνση είναι η πόλη και ο ταχ.κώδικας.Δεν έδωσα τη δέουσα σημασία εκείνη τη στιγμή διότι νόμιζα οτι στο επόμενο βήμα της πληρωμής κάπου θα είχε κάποιο πεδίο για την εισαγωγή των στοιχείων αποστολής.

Δημοσ.

Όπως είπαν και πάνω κάνε Claim την παραγγελία στο eBay. Στην χειρότερη να χρειαστεί να στείλεις μήνυμα στο ίδιο το eBay Support και να εξηγήσεις τι έγινε αλλά δεν νομίζω να φτάσεις εκεί. Για να σε καθησυχάσω και λίγο ίσως απλά δεν είδε το μήνυμα και έβγαλες ξαφνικά συμπεράσματα.

Απλά να θυμάσαι από 'δω και πέρα ποτέ με κάρτα και πάντα PayPal (για να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...