ksts_m Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 καλησπέρα .μπορώ να βάλω σε wordpress φόρμα επισκευής?βασικά τι θέλω να κάνω?θέλω μέσα σε ένα wordpress site μου να μπαίνω και να εισάγω ένα πελάτη με 2-3 πληροφορίες όπως όνομα τηλ και είδος επισκευής και να το τυπώνω και αν ξανά έρθει να μπορώ να τον βρω .έψαξα λίγο και βρήκα για erp plugin λύσεις και κάτι τέτοια άλλα νομίζω είναι λίγο πολύπλοκο για αυτό που θέλω να κάνω εγώ
droplet Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μπορεις σχετικά ευκολά, με το woocommerce που ειναι για eshop αλλα εσυ θα κανεις χρήση μόνο για να κρατας τους πελάτες σου. 1
vadou Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Γίνεται αυτό που ζητάς αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Δεν ξέρω αν υπάρχει δηλαδή κάτι έτοιμο. Δες μήπως σου προτείνει κάποιος έτοιμη λύση μέσω plugin, αλλιώς θα πρέπει να βρεις προγραμματιστή να στο φτιάξει. 1
georgeadams Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μην ψάχνεις για ERP plugin (Enterprise Resource Planning). Ψάξε για CRM plugin (Customer Relationship Management). Νομίζω υπάρχουν αρκετά. Από την άλλη, γιατί να το κάνεις μέσω Wordpress? Αν google-άρεις "free online crm" θα βρεις πολλές έτοιμες λύσεις. 1
ksts_m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, georgeadams είπε Μην ψάχνεις για ERP plugin (Enterprise Resource Planning). Ψάξε για CRM plugin (Customer Relationship Management). Νομίζω υπάρχουν αρκετά. Από την άλλη, γιατί να το κάνεις μέσω Wordpress? Αν google-άρεις "free online crm" θα βρεις πολλές έτοιμες λύσεις. μου φαίνεται έχεις δίκιο . καλύτερη είναι η λύση ενός crm και από τι βλέπω υπάρχουν και free
ksts_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 7:52 ΜΜ, elio_1 είπε dolibarr.gr το βρήκα και το κατέβασα αλλά δεν έβγαλα άκρη πως το ρυθμίζω να κάνω αυτά που θελω.θα το ψάξω όμως μπας και βρω άκρη
elio_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, ksts_m είπε το βρήκα και το κατέβασα αλλά δεν έβγαλα άκρη πως το ρυθμίζω να κάνω αυτά που θελω.θα το ψάξω όμως μπας και βρω άκρη Το wiki είναι μπορεί να σε βοηθήσει. Επίσης κι η ελληνική κοινότητα αν και δεν είναι πολύ ενεργή βοηθάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα