Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σημερα οπως και χθες και προχθες μου υπερθεμερνεται το Samsung Galaxy S10 Plus μου χωρις να ξερω τον λογο απλος ειμαι εξω ειτε στον ηλιο ειτε στην σκια ειτε ειναι απογευμα ειτε ειναι πρωι δεν παιξει σημασια. Εχω ανοικτο το 4G( Δεδομενα κινητου) ανεβαζω φωτογραφιες στο προφιλ μου fb / insagram. Ειναι λογικο ; Χθες λιγο εμεινε να καιει στα χερια μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oxi δεν ειναι,θα εχεις και καταναλωση μπαταριας λογικα,το κανει και χωρις το fb insta;

με  ενα browsing πχ;

για αρχη θα μπεις σε safe mode 

θα κανεις ακριβως οτι εκανες και πριν ,δηλαδη θα ανεβαζεις εικονες ας πουμε αλλα απο τον browser κλασσικα χωρις τα app μιας και δε θα υπαρχουν σε αυτο το mode και θα μας πεις.

καθως επισης θα υποβαλεις το θεμα σου σε ενα απο τα παρακατω topic σε χρηστες της συσκευης.

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=244

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 1
Δημοσ.

Η εγγυηση 2 χρονων της συσκευης δεν υπαρχει για μοστρα.

Οταν παρατηρουμε κατι μη φυσιολογικο,το παμε στο service.

Δημοσ.

Αμαρτία να μη κάνει τα βασικά του χρήστη πρώτα.

Να μάθουν να χειρίζονται μια συσκευή,όχι σαν τα παπουδια κατευθείαν στον γκισέ του σέρβις και να τους κρατάνε την συσκευή μέρες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Αμαρτία να μη κάνει τα βασικά του χρήστη πρώτα.

Να μάθουν να χειρίζονται μια συσκευή,όχι σαν τα παπουδια κατευθείαν στον γκισέ του σέρβις και να τους κρατάνε την συσκευή μέρες.

αν μιλάμε για αττική, καθόλου μέρες δεν θα κρατήσουν την συσκευή στο επίσημο σέρβις, εντός της ημέρας αν επιθυμεί και διαπιστωθεί το πρόβλημα θα την έχει στα χέρια του ξανα.

Σωστό όμως αυτό που λες περι ασφαλούς λειτουργίας κλπ, να αποκλειστεί οτι πρόκειται για drain απο κάποια εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αν μιλάμε για αττική, καθόλου μέρες δεν θα κρατήσουν την συσκευή στο επίσημο σέρβις, εντός της ημέρας αν επιθυμεί και διαπιστωθεί το πρόβλημα θα την έχει στα χέρια του ξανα.

Σωστό όμως αυτό που λες περι ασφαλούς λειτουργίας κλπ, να αποκλειστεί οτι πρόκειται για drain απο κάποια εφαρμογή.

Από Κύπρο είναι .

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ούτος η άλλος κάθε συσκευή πριν πάει για σέρβις πρέπει ο χρήστης να έχει ακολουθήσει κάποια βήματα για το δικό του καλό,ένα από αυτά είναι και η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά ακόμα πριν πάμε εκεί 1 safe mode είναι ότι πρέπει για μια πρώτη άποψη του θέματος.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, georgerapp είπε

Παιδιά ούτος η άλλος κάθε συσκευή πριν πάει για σέρβις πρέπει ο χρήστης να έχει ακολουθήσει κάποια βήματα για το δικό του καλό,ένα από αυτά είναι και η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά ακόμα πριν πάμε εκεί 1 safe mode είναι ότι πρέπει για μια πρώτη άποψη του θέματος.

Καλημερα και εργοστασιακη επαναφορα το εκανα αρκετες φορες οταν παρατηρησα το προβλημα και παλι δεν διορθωθηκε τιποτα το εστηνα απο την αρχη.

13 ώρες πριν, georgerapp είπε

oxi δεν ειναι,θα εχεις και καταναλωση μπαταριας λογικα,το κανει και χωρις το fb insta;

με  ενα browsing πχ;

για αρχη θα μπεις σε safe mode 

θα κανεις ακριβως οτι εκανες και πριν ,δηλαδη θα ανεβαζεις εικονες ας πουμε αλλα απο τον browser κλασσικα χωρις τα app μιας και δε θα υπαρχουν σε αυτο το mode και θα μας πεις.

καθως επισης θα υποβαλεις το θεμα σου σε ενα απο τα παρακατω topic σε χρηστες της συσκευης.

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=244

Καλημερα δεν ξερω για κανενα φυλλομετρητη επειδη μπαινω μονο απο τον υπολογιστη μου.

Δημοσ.

Είναι η δεύτερη φορά που το πάει στο service το συγκεκριμένο κινητό.

Μήπως έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Είναι η δεύτερη φορά που το πάει στο service το συγκεκριμένο κινητό.

Μήπως έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα?

Αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω. Ζητησα αντικατασταση συσκευης την δευτερη αυτη φορα που το εστειλα στο σερβιρσ μακαρι να μου το αντικαταστησουν να ησυχασω και βαρεθηκα.

Δημοσ.

Ωχ αυτα ειναι τα ασχημα,την πρώτη να φανταστώ δεν εγινε αντικατασταση για να μιλαμε για παρτίδα;

Η ιδια ειναι η συσκευή;

Αν ναι τοτε σου κανανε ενα factory reset αυτοι 2 δοκιμες και στο δώσανε, τώρα ζήτα όμορφα αλλαγη συσκευής.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

Ωχ αυτα ειναι τα ασχημα,την πρώτη να φανταστώ δεν εγινε αντικατασταση για να μιλαμε για παρτίδα;

Η ιδια ειναι η συσκευή;

Αν ναι τοτε σου κανανε ενα factory reset αυτοι 2 δοκιμες και στο δώσανε, τώρα ζήτα όμορφα αλλαγη συσκευής.

Η ίδια συσκευή είναι 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgerapp είπε

Η ιδια ειναι η συσκευή;

Ειναι η ιδια απλος την πρωτη φορα που σταληκε μου αλλαξαν τις 5 καμερες και μου καθαρισαν την θυρα φορτισης που ειχε χνουρι μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...