Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να βάλεις αλλά γιατί πιστεύεις ότι αυτό θα σου εξοικονομήσει χώρο; δεν θα κάνεις καμπίνα;

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gsisr είπε

μπορείς να βάλεις αλλά γιατί πιστεύεις ότι αυτό θα σου εξοικονομήσει χώρο; δεν θα κάνεις καμπίνα;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Διότι πρακτικά απο τον τοίχο θα εξέχει μόνο η κεφαλή του ντους, το τηλέφωνο και οι διακόπτες από την μπαταρία οπότε δεν θα έχω την στήλη και την ίδια την μπαταρία να "πιάνουν" χώρο εξωτερικά και να με εμποδίζουν να κινούμαι.. 

Όχι ότι είναι ογκώδη όλα αυτά, αλλά σίγουρα θα είναι πιο ελεύθερος ο χώρος.. 

Φυσικά θα υπάρχει είτε καμπίνα είτε χτιστό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, wasd είπε

Λόγο μικρού χώρου (2.00x2.00) σκέφτομαι ότι τόσο οπτικά όσο και πρακτικά, ένα εντοιχισμένο σετ ντους θα ήταν ότι πρέπει. 

Συμφωνώ μαζί σου, αυτό έκανα κι εγώ.  Αλλά και για άλλο λόγο. 

Σε εμένα υπήρχε πολύς χώρος και μου άρεσαν οι κολόνες.  ΑΛΛΑ από το κατάστημα μου είπαν ότι σε βάθος χρόνου μπορεί κάτι να χαλάσει και να χρειαστώ ανταλλακτικό.  Το οποίο μετά από 10 χρόνια, ανάλογα με την εταιρεία μπορεί και να μην έβρισκα.  Οπότε τα έκανα εντοιχισμένα με ποιοτικά (αλλά απλά) εξαρτήματα, για να είμαι ήσυχος.

Επεξ/σία από bobptz
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, wasd είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Διότι πρακτικά απο τον τοίχο θα εξέχει μόνο η κεφαλή του ντους, το τηλέφωνο και οι διακόπτες από την μπαταρία οπότε δεν θα έχω την στήλη και την ίδια την μπαταρία να "πιάνουν" χώρο εξωτερικά και να με εμποδίζουν να κινούμαι.. 

Όχι ότι είναι ογκώδη όλα αυτά, αλλά σίγουρα θα είναι πιο ελεύθερος ο χώρος.. 

Φυσικά θα υπάρχει είτε καμπίνα είτε χτιστό. 

οκ τότε. μπορείς να το κάνεις, το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε μονό τούβλο δεν υπάρχει θέμα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φτιάχνω το μπάνιο μου είναι τοποθετημένες όλες οι σωληνώσεις και  πατοσίφωνο εδώ και 20 χρόνια  αχρησιμοποίητα σαν καινούργια με καμία φθορά το μόνο που χρειάζεται είναι συνδέσεις ειδών υγιεινής ,διακόπτες και μπαταρίες !!!και πλακάκια !!!Ο υδραυλικός μου είπε όμως να αλλάξω το πατοσιφωνο επειδή είναι μολύβι είναι αρκετά παχύ σαν υλικό και δεν έχει καμία φθορά ως αχρησιμοποίητο !και να βαλω πλαστικό σωλήνα πατοσιφωνου !!! Μου ζήτησε 500€ για αυτά χωρίς πλακάκια ! Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε γαι τοποθέτηση πλακιδίων ποσό βγαίνει το τετραγωνικό για ένα  μπάνιο το πολύ 10 τμ!Αν είναι καλή η τιμή και αν είναι απαραίτητο να αλλάξω το μολύβι πατοσίφωνου ;;;; Αφού είναι σαν καινούργιο και αχρησιμοποίητο ;;;ούτε λιώνει ούτε Ρωγμές έχει ούτε σκουριασμένο είναι ! Ευχαριστώ για την απάντηση εκ των προτέρων !

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mnm23 είπε

Καλησπέρα φτιάχνω το μπάνιο μου είναι τοποθετημένες όλες οι σωληνώσεις και  πατοσίφωνο εδώ και 20 χρόνια  αχρησιμοποίητα σαν καινούργια με καμία φθορά το μόνο που χρειάζεται είναι συνδέσεις ειδών υγιεινής ,διακόπτες και μπαταρίες !!!και πλακάκια !!!Ο υδραυλικός μου είπε όμως να αλλάξω το πατοσιφωνο επειδή είναι μολύβι είναι αρκετά παχύ σαν υλικό και δεν έχει καμία φθορά ως αχρησιμοποίητο !και να βαλω πλαστικό σωλήνα πατοσιφωνου !!! Μου ζήτησε 500€ για αυτά χωρίς πλακάκια ! Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε γαι τοποθέτηση πλακιδίων ποσό βγαίνει το τετραγωνικό για ένα  μπάνιο το πολύ 10 τμ!Αν είναι καλή η τιμή και αν είναι απαραίτητο να αλλάξω το μολύβι πατοσίφωνου ;;;; Αφού είναι σαν καινούργιο και αχρησιμοποίητο ;;;ούτε λιώνει ούτε Ρωγμές έχει ούτε σκουριασμένο είναι ! Ευχαριστώ για την απάντηση εκ των προτέρων !

Για να λες οτι ειναι μολυβι θα ειναι πολυ παλαιο. Ειναι ημιτελές το μπανιο; Ισως καμια φωτο βοηθουσε

Δημοσ.
Στις 30/3/2021 στις 4:37 ΜΜ, mnm23 είπε

Καλησπερα και καλο μηνα, μου εχει τυχει σε πατοσιφωνο μολυβενιο , μια ιδια περιπτωση που σκεφτομασταν να το αλλαξουμε γιατι φαινοταν καινουργιο , και μολις προσπαθησαμε να κανουμε μια μετατροπη στην μπανιερα , ειδαμε οτι ειχε προβλημα. Πιανοντας τις μολυβενιες σωληνες που πηγαιναν σε πλυντηριο και νιπτηρα , και τραβοντας προς τα πανω , ανοιγανε στην μεση σαν φερμουαρ, η μιση σωληνα εμενε στο δαπεδο. Εγω προτεινω να αλλαξεις ολα τα αποχετευτικα. Επισης φανταζομαι οι σωληνες υδρευσης να ειναι χαλκινες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...