AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Σαν πολύ δε κλείνει ρε παιδιά ο χώρος με το ένα πάνω στο άλλο ; Δεν υπήρχε δυνατότητα να πάνε στο βάθος ;
kallair Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Σαν πολύ δε κλείνει ρε παιδιά ο χώρος με το ένα πάνω στο άλλο ; Δεν υπήρχε δυνατότητα να πάνε στο βάθος ; δες το πρακτικα. αν το εβαζε στο βαθος, που θα πηγαινε η λεκανη; θα ανοιγες την πορτα του πλυντηριου κ θα χτυπουσε πανω στην λεκανη. κ εκτος αυτου πως θα εμπαιναν στο βαθος, πρεπει να ειναι προσβασιμα σε περιπτωση βλαβης/αντικαταστασης.
ckrystall Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Γειά σας παιδιά, θέλω και γω ανακαινίσω το μπάνιο, να βγει η μπανιέρα και να κτιστεί ντουζιέρα για ηλικειωμένους, ρώτησα έναν κτίστη που ανακαινίζει το διπλανό σπίτι και μου είπε οτι μπορεί να κάνει κάτι σαν φάκελο είπε που είναι ένα με το πάτωμα και δεν χρειάζεται να βάλεις γυαλί για τα νερά και οτι δεν θα γεμίζει νερά παντού, αλλά είναι δυνατόν να μην γεμίζει νερά οταν είναι ένα με το πάτωμα? Επίσης κάποιος πριν που έλεγε για κάθισμα χωρίς γωνιές μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία να δω πως μοιάζει? Επειδή και γω θα ήθελα να κάθονται και να κάνουν μπάνιο γιατι αγχώνομαι μήπως και γλιστρίσουν. Τέλος διάβαζα οτι υπάρχει ένα υλικό που υποτίθεται είναι εντελώς αδιάβροχο και μπορείς να φτιάξεις και τοίχο με αυτό άμα θες, wedi board λέγεται, το έχει χρησιμοποιήσει κανένας? Ιδανικά θα ήθελα μια μπσνιέρα με πορτούλα και κάθισμα αλλά δεν έχω βρει κατάστημα εδώ που να πουλάνε τέτοιες, μόνο σε κάποια uk sites οι οποίες ήταν και πολύ ακριβές.
bobptz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, AristidisZ είπε Σαν πολύ δε κλείνει ρε παιδιά ο χώρος με το ένα πάνω στο άλλο ; Δεν υπήρχε δυνατότητα να πάνε στο βάθος ; Εδώ είναι η κάτοψη : Που θα μπορούσε να πάει το στεγνωτήριο ; Είμαι πρακτικός άνθρωπος και μου αρέσει να εξοικονομώ χώρο.
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, bobptz είπε Εδώ είναι η κάτοψη : Που θα μπορούσε να πάει το στεγνωτήριο ; Είμαι πρακτικός άνθρωπος και μου αρέσει να εξοικονομώ χώρο. Όπως το βλέπω μάλλον θα τα έβαζα δίπλα στη πόρτα, και ή θα πήγαινα σε πιο στενά μηχανήματα ή αν το επέτρεπαν οι διαστάσεις θα άλλαζα την πόρτα με μια πιο στενή
bobptz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 πλυντήριο 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Όπως το βλέπω μάλλον θα τα έβαζα δίπλα στη πόρτα, και ή θα πήγαινα σε πιο στενά μηχανήματα Ο χώρος δεξιά από την πόρτα, εκεί που μπήκε ο πάγκος έχει φάρδος περίπου 43 cm. Χωράει ένα στενό πλυντήριο. Τέτοιο είχα όταν ήμουν εργένης. Τώρα έχω δύο παιδιά και η γυναίκα βάζει πλυντήριο/στεγνωτήριο κάθε μέρα. 1
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, bobptz είπε πλυντήριο Ο χώρος δεξιά από την πόρτα, εκεί που μπήκε ο πάγκος έχει φάρδος περίπου 43 cm. Χωράει ένα στενό πλυντήριο. Τέτοιο είχα όταν ήμουν εργένης. Τώρα έχω δύο παιδιά και η γυναίκα βάζει πλυντήριο/στεγνωτήριο κάθε μέρα. Κατ' εμέ, το "πρόβλημα" το κάνει ο όγκος που δημιουργεί το ένα μηχάνημα πάνω στο άλλο, όχι η θέση Βέβαια με 43 cm δε μπορείς όντως να κάνεις και πολλά, έλεγα μήπως είχες μισό μέτρο, να τρωγες και κάνα δεκάποντο από την πόρτα και θα σου βγαιναν οι 60 πόντοι που χρειάζεσαι
ParhsG Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τώρα με λόγια δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλά και όπως πρέπει αλλά θα προσπαθήσω. Ας πούμε ξυνεις το ένα πλακάκι, και το άλλο, και μετά εφαρμόζει, πατάει αν θέλεις το ένα μέσα στο άλλο,"κουμπωνει" ας πούμε και δεν αφηνει κενά. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα γ αυτό σου βάζω μια φωτογραφία από ένα μπάνιο που έφτιαξα ενός πελάτη μου. Ωραίος. Σε σιφώνια πιστευεις οτι τα γραμμικα υπερτερουν καπου;
giannisdiv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Εχω και γω μια ερωτηση με την σειρα μου. Προσφατα ανακαινισα το WC. Το πλάτος που έχω στην ντουζιερα ειναι 1m. Αρχικά λέγαμε να βαλουμε σειρόμενη πορτα αλλα τελικά καταλήγουμε σε ένα σταθερό γυαλινο πάνελ. Το θέμα όμως είναι ότι το θέλω 50cm το πολύ 60cm, για να αφήσω και ενα ανοιγμα 40cm να χωραμε να περασου. Ολα τα πάνελ που βρίσκω όμως ξεκινάνε απο 70 και πάνω. Μπορεί καποιος που ξέρει να μου πει που θα βρω ένα στεθερο γυαλινο πάνελ για ντουζιερα με πλάτος μαξιμουμ 60cm και μια λογική τιμη? ευχαριστώ πολύ
bobptz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, giannisdiv είπε Μπορεί καποιος που ξέρει να μου πει που θα βρω ένα στεθερο γυαλινο πάνελ για ντουζιερα με πλάτος μαξιμουμ 60cm και μια λογική τιμη? Σε τζαμά ρώτησες, μήπως μπορεί να σου φτιάξει?
giannisdiv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, bobptz είπε Σε τζαμά ρώτησες, μήπως μπορεί να σου φτιάξει? οχι δεν σκεφτηκα την λυση του τζαμα, κυριως γιατι όσα εχω δει στο εμποριο αναφέρουν καποιες ειδικες επιστρωσεις για να μην ποιανουν αλλατα κλπ και θεωρησα ότι θέλει κατι εξειδικευμενο.
bobptz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, giannisdiv είπε όσα εχω δει στο εμποριο αναφέρουν καποιες ειδικες επιστρωσεις για να μην ποιανουν αλλατα κλπ Αυτές οι επιστρώσεις κάθε 2-3 χρόνια θέλουν ανανέωση (αν με πληροφόρησαν σωστά). Ρώτα αν μπορούν να σου το φτιάξουν.
gsisr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 σε τζαμά θα απευθυνθείς φίλε μου. δεν είναι ακριβή δουλειά. για τις επιστρώσεις μην τρελαίνεσαι δεν μένουν επ άπειρο. την ίδια δουλειά θα κάνεις με κάποιο ειδικό υγρό που θα βάζεις στο τζάμι μια φορά το μήνα και πιο οικονομικά κιόλας.
giannisdiv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 κατ αρχας σας ευχαριστώ όους για τις απαντησεις. κατα δευτερον, μηπως έχετε καποιον να μου προτεινετε? Αθηνα, περιοχη Ζωγραφου
gasgounis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Καλησπερα, λογω εκτακτων συνθηκων, αναγκαζομαι να κανω την ανακαινηση στο μπανιο πιο γρηγορα απο οσο σχεδιαζα και ειμαι απρετοιμαστος σε καποια θεματα και ζηταω τη βοηθεια σας πριν συζητησω με μαστορες Σε χτιστη ντουζιερα, υπαρχει πλεονεκτημα στην σχαρα που ειναι σαν αυλακι; γιατι κοιταω τιμες πανω απο 200 ευρω, οταν τα 10χ10 κανουν 20 αντε 40 ευρω. Ή ειναι μονο εμφανιση;;; Τι να ζητησω οσον αφορα την στεγανοποιηση και την κολλα στα πλακακια; θελω την καλυτερη λυση, για να μην εχω θεματα με υγρασιες και με το απο κατω διαμερισμα. Εχω ακουσει για isomat και sica. Ποια ειναι τα καλα τους προιοντα; Με επομενο μηνυμα αυριο θα αναφερω τιμες για να εχουν τα μελη μια εικονα για το κοστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα