stelios18120 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα πω επειδή έχω τοποθετήσει μερικά υδρομασάζ σε μπάνια, στην αρχή είναι όλοι ενθουσιασμενοι και μετά από καιρό ξεκινάνε τα θέματα. Θέλουν συντήρηση,βγάζουν θέματα, ο πελάτης βαριέται να μπαίνει πλέον, κοστίζει το γέμισμα, μετά θέλει να το ξηλώσει και άλλα τέτοια. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από stelios18120 5 1
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Θα πω επειδή έχω τοποθετήσει μερικά υδρομασάζ σε μπάνια, στην αρχή είναι όλοι ενθουσιασμενοι και μετά από καιρό ξεκινάνε τα θέματα. Θέλουν συντήρηση,βγάζουν θέματα, ο πελάτης βαριέται να μπαίνει πλέον, κοστίζει το γέμισμα, μετά θέλει να το ξηλώσει και άλλα τέτοια. Eγώ που έχω στο σπίτι (δεν είναι δικό μου, υπήρχε) δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... 1
gasgounis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, tsofras είπε Ορίστε και το δικό μου πριν , κατα την διάρκεια και μετά Εντοιχισμένη δεν έβαλα γιατί φοβήθηκα την πιθανότητα διαρροής που έχω ακούσει απο αρκετούς να το έχουν πάθει και όταν το κατάλαβαν ήταν αργά.... στο αριστερο μερος της ντουζιερας εχει κενο ή κανω λαθος? Εχεις κανει καθισμα? θα κανουν οι γονεις μου, μεγαλοι ανθρωποι και με καποια θεματα και σκεφτονται να χτισουν καθισμα για να καθισουν αν χρειαστει...Σε χωρο που θα εχει μηκος 200, οποτε θα υπαρχει και παλι αρκετος διαθεσιμος χωρος
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, gasgounis είπε στο αριστερο μερος της ντουζιερας εχει κενο ή κανω λαθος? Εχεις κανει καθισμα? θα κανουν οι γονεις μου, μεγαλοι ανθρωποι και με καποια θεματα και σκεφτονται να χτισουν καθισμα για να καθισουν αν χρειαστει...Σε χωρο που θα εχει μηκος 200, οποτε θα υπαρχει και παλι αρκετος διαθεσιμος χωρος Ακριβώς εγώ έχτισα 2 ράφια ουσιαστικά αλλά το κάτω είναι σαν κάθισμα , οπότε μια χαρά γίνεται αυτό που λές
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ακριβώς εγώ έχτισα 2 ράφια ουσιαστικά αλλά το κάτω είναι σαν κάθισμα , οπότε μια χαρά γίνεται αυτό που λές Και αλλά γίνονται 😛
troi.g Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, gasgounis είπε στο αριστερο μερος της ντουζιερας εχει κενο ή κανω λαθος? Εχεις κανει καθισμα? θα κανουν οι γονεις μου, μεγαλοι ανθρωποι και με καποια θεματα και σκεφτονται να χτισουν καθισμα για να καθισουν αν χρειαστει...Σε χωρο που θα εχει μηκος 200, οποτε θα υπαρχει και παλι αρκετος διαθεσιμος χωρος Καλό είναι να αποφύγετε το κάθισμα, οτιδήποτε έχει γωνίες μέσα στη ντουζιέρα είναι πολύ επικίνδυνο στην περίπτωση που γλυστρησει κάποιος. Καλύτερα ένα καλό σκαμπό, τώρα εάν θέλεις οπωσδήποτε, τότε μπορείς να βαλεις ψηφίδα σε εκείνο το κομμάτι, και να κάνεις το τελείωμα της "καρέκλας" στρογγυλοποιημενο. Επίσης βάλε λαβές ΑΜΕΑ 50 ή 60 σε δύο σημεία μέσα στη ντουζιέρα, για να έχουν κράτημα.
gasgounis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, troi.g είπε Καλό είναι να αποφύγετε το κάθισμα, οτιδήποτε έχει γωνίες μέσα στη ντουζιέρα είναι πολύ επικίνδυνο στην περίπτωση που γλυστρησει κάποιος. Καλύτερα ένα καλό σκαμπό, τώρα εάν θέλεις οπωσδήποτε, τότε μπορείς να βαλεις ψηφίδα σε εκείνο το κομμάτι, και να κάνεις το τελείωμα της "καρέκλας" στρογγυλοποιημενο. Επίσης βάλε λαβές ΑΜΕΑ 50 ή 60 σε δύο σημεία μέσα στη ντουζιέρα, για να έχουν κράτημα. μπορεις να στειλεις ενα link? τι εννοεις? 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και αλλά γίνονται 😛 οπως????
4saken Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, troi.g είπε Το μπάνιο σου είναι φτιαγμένο και μετρησες 1.82 ? Εάν ναι προτίμησε την 1.80 ώστε να μπει ακριβώς, και με ένα φιλετακι από πάνω πιάνεις ακριβώς το κενό και δε φαίνεται τίποτα. Υπ όψιν, το υδρομασάζ πρέπει να μπει σε τελειωμένο μπάνιο , ωστε εάν χρειαστεί να μπορεί να βγει , και με ποδιά μπροστά ώστε να μπορείς να ελέγχεις σωλήνες και μοτέρ. Μεγάλο μειονέκτημα που έχουν είναι ότι βγαίνουν πολύ ψηλά από το δάπεδο, με αποτέλεσμα δύσκολο μπες βγες. Πάντως σκέψου το, και ρώτα όσους έχουν βάλει, οι περισσότεροι δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ. Αν δεν το χρησιμοποιείς συχνά δε στο προτείνω με τίποτα , γιατί Θέλεις ΠΟΛΥ νερό να το γεμίσεις, και κατά διαστήματα ειδικά καθαριστικά για τις σωλήνες του υδρομασάζ, κ.α . Ναι φτιαγμενο με πλακακι.Απλα δεν ηξερα αν οι 2 ποντοι αρκουν οι θα εχω θεμα. Ξερω τα μειονεκτηματα, το σκεφτομαι ως μια μικρη πολυτελεια στο καινουργιο μας σπιτι στο οποιο δεν εχουμε κανει αλλες υπερβολες...
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, troi.g είπε Καλό είναι να αποφύγετε το κάθισμα, οτιδήποτε έχει γωνίες μέσα στη ντουζιέρα είναι πολύ επικίνδυνο στην περίπτωση που γλυστρησει κάποιος. Καλύτερα ένα καλό σκαμπό, τώρα εάν θέλεις οπωσδήποτε, τότε μπορείς να βαλεις ψηφίδα σε εκείνο το κομμάτι, και να κάνεις το τελείωμα της "καρέκλας" στρογγυλοποιημενο. Επίσης βάλε λαβές ΑΜΕΑ 50 ή 60 σε δύο σημεία μέσα στη ντουζιέρα, για να έχουν κράτημα. στρογγυλοποιημένο είναι και σε εμένα γιατί έχω 2 μικρά παιδιά , οπότε δεν έχει γωνίες. Αντίστοιχα και με μπανιέρα αν έχεις κάποιο χτιστό ράφι με πλακάκια διατρέχεις κίνδυνο και περισσότερο κιόλας γιατί γλιστράει πολύ περισσότερο. Στην ντουζιέρα εγώ δεν γλυστράω καθόλου πλέον , φαντάσου νιώθω τόση ασφάλεια που αφήνω τα παιδιά που είναι πιο μικρά να κάνουν μπάνιο μόνα τους. Πριν με την μπανιέρα δεν υπήρχε περίπτωση , αρκετές φορές μου είχαν γλιστρήσει
bobptz Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/5/2019 στις 5:46 ΜΜ, bobptz είπε Ανακαινίζω το μπάνιο μου. Διαστάσεις περίπου 3 m x 1.5 m. Η λεκάνη θα μετακινηθεί σε άλλο σημείο, πειπου 1.60m από την κεντρική αποχέτευση. Μετακίνηση ο νυπτήρας, πέταμα η μπανιέρα και βάζουμε χτιστή ντουζιέρα, με εντοιχισμένες βρύσες, διακόπτες κτλ. Ο υδραυλικός αναλαμβάνει να ξυλώσει τα πάντα, να πετάξει τα μπάζα, να περάσει καινούριες σωληνώσεις (PPR με δικά του έξοδα). Θέλει 1000 ευρώ. Να προσθέσω ότι θα κάνουμε και χτιστό πάγκο για το νυπτήρα. Ο πλακάς πόσο είναι λογικό να ζητήσει (αν τα υλικά είναι δικά μου)? Με 300 ευρώ ξεμπερδεύω? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από bobptz
inflation Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, gasgounis είπε μπορεις να στειλεις ενα link? τι εννοεις? οπως???? Spoiler Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από inflation
bobptz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Καλημέρα Για την ανακαίνιση του μπάνιου, επειδή θα κάνουν θόρυβο τα μαστόρια, ειδικά στο ξύλωμα των παλιών πλακακιών και σωληνόσεων, χρειάζεται να υπάρχει "ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ" ( https://www.dielixis.gr/yphresies/meletes/adeies-mikris-klimakas/pote-apaiteitai-adeia-mikris-klimakas ) ? Στο παραπάνω διάβασα ότι χρειάζεται για την "εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης". Όταν είχα βάλει ατομικό φυσικό αέριο, δεν είχαμε βγάλει άδεια.
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, bobptz είπε Καλημέρα Για την ανακαίνιση του μπάνιου, επειδή θα κάνουν θόρυβο τα μαστόρια, ειδικά στο ξύλωμα των παλιών πλακακιών και σωληνόσεων, χρειάζεται να υπάρχει "ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ" ( https://www.dielixis.gr/yphresies/meletes/adeies-mikris-klimakas/pote-apaiteitai-adeia-mikris-klimakas ) ? Στο παραπάνω διάβασα ότι χρειάζεται για την "εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης". Όταν είχα βάλει ατομικό φυσικό αέριο, δεν είχαμε βγάλει άδεια. Εγω στις 100 ανακαινίσεις αντε 2-3 να πέτυχα που έβγαλαν άδεια για ξήλωμα μπάνιου (και αυτοί έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή είχαν πολύ περίεργους γείτονες) Κανονικά τέτοιες επισκευές δεν θέλουν άδεια. Πχ ξήλωμα μπάνιου, ξήλωμα κουζίνας και τέτοιες εργασίες. Τώρα αν θέλεις να κάνεις πιο βαριά πράγματα βγάζεις άδεια μικρή (κόστος περίπου 500€) Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από stelios18120
ParhsG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγω στις 100 ανακαινίσεις αντε 2-3 να πέτυχα που έβγαλαν άδεια για ξήλωμα μπάνιου (και αυτοί έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή είχαν πολύ περίεργους γείτονες) Κανονικά τέτοιες επισκευές δεν θέλουν άδεια. Πχ ξήλωμα μπάνιου, ξήλωμα κουζίνας και τέτοιες εργασίες. Τώρα αν θέλεις να κάνεις πιο βαριά πράγματα βγάζεις άδεια μικρή (κόστος περίπου 500€) Για εντιχοισμό καζανακιου ποσο περίπου ειναι η χρέωση;
bobptz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, stelios18120 είπε (και αυτοί έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή είχαν πολύ περίεργους γείτονες) Αυτή είναι η περίπτωση και σε εμένα. Το πιο βαρύ που θα κάνουμε είναι ξύλωμα τα πλακάκια και τις σωληνώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα