Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω επειδή έχω τοποθετήσει μερικά υδρομασάζ σε μπάνια, στην αρχή είναι όλοι ενθουσιασμενοι και μετά από καιρό ξεκινάνε τα θέματα. 

Θέλουν συντήρηση,βγάζουν θέματα, ο πελάτης βαριέται να μπαίνει πλέον, κοστίζει το γέμισμα, μετά θέλει να το ξηλώσει και άλλα τέτοια. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Θα πω επειδή έχω τοποθετήσει μερικά υδρομασάζ σε μπάνια, στην αρχή είναι όλοι ενθουσιασμενοι και μετά από καιρό ξεκινάνε τα θέματα. 

Θέλουν συντήρηση,βγάζουν θέματα, ο πελάτης βαριέται να μπαίνει πλέον, κοστίζει το γέμισμα, μετά θέλει να το ξηλώσει και άλλα τέτοια. 

Eγώ που έχω στο σπίτι (δεν είναι δικό μου, υπήρχε) δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tsofras είπε

Ορίστε και το δικό μου πριν , κατα την διάρκεια και μετά :D

before.jpg.260ca48fc57c6d88844234c9c9af1f54.jpgmiddle.jpg.621c51258669d53f435940abffb0b38f.jpgafter.jpg.60b821928e5461b5aae1ea407ba36295.jpg

Εντοιχισμένη δεν έβαλα γιατί φοβήθηκα την πιθανότητα διαρροής που έχω ακούσει απο αρκετούς να το έχουν πάθει και όταν το κατάλαβαν ήταν αργά....

στο αριστερο μερος της ντουζιερας εχει κενο ή  κανω λαθος? Εχεις κανει καθισμα? θα κανουν οι γονεις μου, μεγαλοι ανθρωποι και με καποια θεματα και σκεφτονται να χτισουν καθισμα για να καθισουν αν χρειαστει...Σε χωρο που θα εχει μηκος 200, οποτε θα υπαρχει και παλι αρκετος διαθεσιμος χωρος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gasgounis είπε

στο αριστερο μερος της ντουζιερας εχει κενο ή  κανω λαθος? Εχεις κανει καθισμα? θα κανουν οι γονεις μου, μεγαλοι ανθρωποι και με καποια θεματα και σκεφτονται να χτισουν καθισμα για να καθισουν αν χρειαστει...Σε χωρο που θα εχει μηκος 200, οποτε θα υπαρχει και παλι αρκετος διαθεσιμος χωρος

Ακριβώς εγώ έχτισα 2 ράφια ουσιαστικά αλλά το κάτω είναι σαν κάθισμα , οπότε μια χαρά γίνεται αυτό που λές

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ακριβώς εγώ έχτισα 2 ράφια ουσιαστικά αλλά το κάτω είναι σαν κάθισμα , οπότε μια χαρά γίνεται αυτό που λές

Και αλλά γίνονται 😛 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gasgounis είπε

Καλό είναι να αποφύγετε το κάθισμα, οτιδήποτε έχει γωνίες μέσα στη ντουζιέρα είναι πολύ επικίνδυνο στην περίπτωση που γλυστρησει κάποιος. Καλύτερα ένα καλό σκαμπό, τώρα εάν θέλεις οπωσδήποτε, τότε μπορείς να βαλεις ψηφίδα σε εκείνο το κομμάτι, και να κάνεις το τελείωμα της "καρέκλας" στρογγυλοποιημενο. Επίσης βάλε λαβές ΑΜΕΑ 50 ή 60 σε δύο σημεία μέσα στη ντουζιέρα, για να έχουν κράτημα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, troi.g είπε

Καλό είναι να αποφύγετε το κάθισμα, οτιδήποτε έχει γωνίες μέσα στη ντουζιέρα είναι πολύ επικίνδυνο στην περίπτωση που γλυστρησει κάποιος. Καλύτερα ένα καλό σκαμπό, τώρα εάν θέλεις οπωσδήποτε, τότε μπορείς να βαλεις ψηφίδα σε εκείνο το κομμάτι, και να κάνεις το τελείωμα της "καρέκλας" στρογγυλοποιημενο. Επίσης βάλε λαβές ΑΜΕΑ 50 ή 60 σε δύο σημεία μέσα στη ντουζιέρα, για να έχουν κράτημα.

μπορεις να στειλεις ενα link? τι εννοεις?

20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και αλλά γίνονται 😛 

οπως????

Δημοσ.
7 ώρες πριν, troi.g είπε

Το μπάνιο σου είναι φτιαγμένο και μετρησες 1.82 ? Εάν ναι προτίμησε την 1.80 ώστε να μπει ακριβώς, και με ένα φιλετακι από πάνω πιάνεις ακριβώς το κενό και δε φαίνεται τίποτα. Υπ όψιν, το υδρομασάζ πρέπει να μπει σε τελειωμένο μπάνιο , ωστε εάν χρειαστεί να μπορεί να βγει , και με ποδιά μπροστά ώστε να μπορείς να ελέγχεις σωλήνες και μοτέρ. Μεγάλο μειονέκτημα που έχουν είναι ότι βγαίνουν πολύ ψηλά από το δάπεδο, με αποτέλεσμα δύσκολο μπες βγες. Πάντως σκέψου το, και ρώτα όσους έχουν βάλει, οι περισσότεροι δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ. Αν δεν το χρησιμοποιείς συχνά δε στο προτείνω με τίποτα , γιατί Θέλεις ΠΟΛΥ νερό να το γεμίσεις, και κατά διαστήματα ειδικά καθαριστικά για τις σωλήνες του υδρομασάζ, κ.α .

Ναι φτιαγμενο με πλακακι.Απλα δεν ηξερα αν οι 2 ποντοι αρκουν οι θα εχω θεμα.

Ξερω τα μειονεκτηματα, το σκεφτομαι ως μια μικρη πολυτελεια στο καινουργιο μας σπιτι στο οποιο δεν εχουμε κανει αλλες υπερβολες...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, troi.g είπε

στρογγυλοποιημένο είναι και σε εμένα γιατί έχω 2 μικρά παιδιά , οπότε δεν έχει γωνίες.

Αντίστοιχα και με μπανιέρα αν έχεις κάποιο χτιστό ράφι με πλακάκια διατρέχεις κίνδυνο και περισσότερο κιόλας γιατί γλιστράει πολύ περισσότερο. Στην ντουζιέρα εγώ δεν γλυστράω καθόλου πλέον , φαντάσου νιώθω τόση ασφάλεια που αφήνω τα παιδιά που είναι πιο μικρά να κάνουν μπάνιο μόνα τους. Πριν με την μπανιέρα δεν υπήρχε περίπτωση , αρκετές φορές μου είχαν γλιστρήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/5/2019 στις 5:46 ΜΜ, bobptz είπε

Ανακαινίζω το μπάνιο μου.  Διαστάσεις περίπου 3 m x 1.5 m.  Η λεκάνη θα μετακινηθεί σε άλλο σημείο, πειπου 1.60m από την κεντρική αποχέτευση.  Μετακίνηση ο νυπτήρας, πέταμα η μπανιέρα και βάζουμε χτιστή ντουζιέρα,  με εντοιχισμένες βρύσες, διακόπτες κτλ. 

Ο υδραυλικός αναλαμβάνει να ξυλώσει τα πάντα, να πετάξει τα μπάζα, να περάσει καινούριες σωληνώσεις (PPR με δικά του έξοδα).  Θέλει 1000 ευρώ.

Να προσθέσω ότι θα κάνουμε και χτιστό πάγκο για το νυπτήρα.  Ο πλακάς πόσο είναι λογικό να ζητήσει (αν τα υλικά είναι δικά μου)? Με 300 ευρώ ξεμπερδεύω?

Επεξ/σία από bobptz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gasgounis είπε

μπορεις να στειλεις ενα link? τι εννοεις?

οπως????

Spoiler

sexy jessica alba GIF

Επεξ/σία από inflation
Δημοσ.

Καλημέρα

Για την ανακαίνιση του μπάνιου, επειδή θα κάνουν θόρυβο τα μαστόρια, ειδικά στο ξύλωμα των παλιών πλακακιών και σωληνόσεων, χρειάζεται να υπάρχει "ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ"  (  https://www.dielixis.gr/yphresies/meletes/adeies-mikris-klimakas/pote-apaiteitai-adeia-mikris-klimakas  ) ?

Στο παραπάνω διάβασα ότι χρειάζεται για την "εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης".  Όταν είχα βάλει ατομικό φυσικό αέριο, δεν είχαμε βγάλει άδεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, bobptz είπε

Καλημέρα

Για την ανακαίνιση του μπάνιου, επειδή θα κάνουν θόρυβο τα μαστόρια, ειδικά στο ξύλωμα των παλιών πλακακιών και σωληνόσεων, χρειάζεται να υπάρχει "ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ"  (  https://www.dielixis.gr/yphresies/meletes/adeies-mikris-klimakas/pote-apaiteitai-adeia-mikris-klimakas  ) ?

Στο παραπάνω διάβασα ότι χρειάζεται για την "εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης".  Όταν είχα βάλει ατομικό φυσικό αέριο, δεν είχαμε βγάλει άδεια.

Εγω στις 100 ανακαινίσεις αντε 2-3 να πέτυχα που έβγαλαν άδεια για ξήλωμα μπάνιου (και αυτοί έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή είχαν πολύ περίεργους γείτονες) 

Κανονικά τέτοιες επισκευές δεν θέλουν άδεια. Πχ ξήλωμα μπάνιου, ξήλωμα κουζίνας και τέτοιες εργασίες. Τώρα αν θέλεις να κάνεις πιο βαριά πράγματα βγάζεις άδεια μικρή (κόστος περίπου 500€)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εγω στις 100 ανακαινίσεις αντε 2-3 να πέτυχα που έβγαλαν άδεια για ξήλωμα μπάνιου (και αυτοί έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή είχαν πολύ περίεργους γείτονες) 

Κανονικά τέτοιες επισκευές δεν θέλουν άδεια. Πχ ξήλωμα μπάνιου, ξήλωμα κουζίνας και τέτοιες εργασίες. Τώρα αν θέλεις να κάνεις πιο βαριά πράγματα βγάζεις άδεια μικρή (κόστος περίπου 500€)

Για εντιχοισμό καζανακιου ποσο περίπου ειναι η χρέωση;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

(και αυτοί έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή είχαν πολύ περίεργους γείτονες)

Αυτή είναι η περίπτωση και σε εμένα. 

Το πιο βαρύ που θα κάνουμε είναι ξύλωμα τα πλακάκια και τις σωληνώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...