Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ανακαινίζω το μπάνιο μου.  Διαστάσεις περίπου 3 m x 1.5 m.  Η λεκάνη θα μετακινηθεί σε άλλο σημείο, πειπου 1.60m από την κεντρική αποχέτευση.  Μετακίνηση ο νυπτήρας, πέταμα η μπανιέρα και βάζουμε χτιστή ντουζιέρα,  με εντοιχισμένες βρύσες, διακόπτες κτλ. 

Ο υδραυλικός αναλαμβάνει να ξυλώσει τα πάντα, να πετάξει τα μπάζα, να περάσει καινούριες σωληνώσεις (PPR με δικά του έξοδα).  Θέλει 1000 ευρώ.

Είναι λογική η τιμή?

Με τον πλακά ακόμα δε μίλησα, η αμοιβή του είναι χωριστά.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνω κάτω λογική τιμή ειναι. 

Στο περίπου τόσο παίζουν οι τιμές για μπάνιο. (στο υδραυλικό κομμάτι) 

Βέβαια εγώ μέσα στο χιλιάρικο βάζω και καινούργιες αποχετευσεις σε όλο το μπάνιο, πολύ σημαντικο.(το οποίο δεν ανέφερες μάλλον δεν θα στα αλλάξει....) 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

καινούργιες αποχετευσεις σε όλο το μπάνιο, πολύ σημαντικο.

Είπαμε αλλαγή όλα τα υδραυλικά.  Φαντάζομαι και τις αποχετεύσεις.  Έτσι κι αλλιώς η αποχέτευση της λεκάνης θα αλλάξει.

Επεξ/σία από bobptz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, bobptz είπε

Είπαμε αλλαγή όλα τα υδραυλικά.  Φαντάζομαι και τις αποχετεύεσεις.  Έτσι κι αλλιώς η αποχέτευση της λεκάνης θα αλλάξει.

Άκου μην μπερδεύεσαι επειδή δεν το κατέχεις το θέμα. Εγώ θέλω να σου πω δυο πράγματα μην σε κοροϊδέψουν (δεν έχω κανένα όφελος ούτως ή αλλως) 

Άλλο η ύδρευση (σωλήνες ζεστό και κρύο στο μπάνιο) και άλλο τα αποχετευτικα.

Το να σου αλλάξει την αποχέτευση λεκάνης δεν λέει κάτι. Πες του αν θα αλλάξει πατωσιφωνο και τις γραμμές στο μπάνιο της αποχέτευσης (πλυντήριο, νιπτήρα κτλπ κτλπ) 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, xgol είπε

Πλακακια διαλεξες?

Όχι ακόμα, έπρεπε να σχεδιάσουμε τα υδραυλικά πρώτα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, bobptz είπε

Καλησπέρα

Ανακαινίζω το μπάνιο μου.  Διαστάσεις περίπου 3 m x 1.5 m.  Η λεκάνη θα μετακινηθεί σε άλλο σημείο, πειπου 1.60m από την κεντρική αποχέτευση.  Μετακίνηση ο νυπτήρας, πέταμα η μπανιέρα και βάζουμε χτιστή ντουζιέρα,  με εντοιχισμένες βρύσες, διακόπτες κτλ. 

Ο υδραυλικός αναλαμβάνει να ξυλώσει τα πάντα, να πετάξει τα μπάζα, να περάσει καινούριες σωληνώσεις (PPR με δικά του έξοδα).  Θέλει 1000 ευρώ.

Είναι λογική η τιμή?

Με τον πλακά ακόμα δε μίλησα, η αμοιβή του είναι χωριστά.

Για αντίστοιχη δουλειά εμένα υδραυλικός μου είχε ζητήσει 1500€ τελικά πήγα σε εργολάβο και μου πήγε περίπου 3000€ κομπλέ με πλακάκια , είδη υγιεινής χτιστή ντουζιέρα και νιπτήρα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Πες του αν θα αλλάξει πατωσιφωνο και τις γραμμές στο μπάνιο της αποχέτευσης (πλυντήριο, νιπτήρα κτλπ κτλπ) 

οκ, θα το ρωτήσω.  Εγώ θεώρησα ότι θα αλλαχτούνε όλα και αυτό θα ζητήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή δεν είναι ούτε φθηνή ούτε ακριβή. Κατά την δική μου άποψη είναι μια χαρά. Τώρα σίγουρα θα γράψουν και κάποιοι εδώ ότι είναι πολλά τα λεφτά κτλπ και ότι αυτοί έκαναν ανακαίνιση με τα μισά. Αλλά οκ στο ινσομνια και δη στο μπλα μπλα έχω διαβάσει τόσες χαζομάρες σε διάφορα thread για υδραυλικά που έχω χάσει το μέτρημα. 

Απορώ πως ο Στέλιος έχει ακόμα την όρεξη να απαντάει σε κάθε θέμα που γράφονται ανακρίβειες από άσχετους που τα ξέρουν όλα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dalain είπε

Αν σε παιρνει και θες βαλε κρεμαστη λεκανη με εντοιχισμενο καζανακι

Μεγαλύτερο κόστος και μεγαλύτερη φασαρία-κοστος σε περίπτωση βλάβης.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teddy71 είπε

Μεγαλύτερο κόστος και μεγαλύτερη φασαρία-κοστος σε περίπτωση βλάβης.

ναι...πριν 20 χρονια.....αφου θα βαλει ο ανθρψπος και εντοιχισμενες μπαταριες γιατι να μην βαλει και λεκανη;που ειναι πολυ πιο ομορφη,εξοικονομει χωρο, καθαριζεται πιο ευκολα,επισκευζαεται ευκολα και σε περιπτωση βουλωματος την ξεκρεμας και καυαριζεις.

• Like 5
Δημοσ.

Τα εντοιχισμένα εξαρτήματα της ντουζιέρας, από το μαγαζί μου εξήγησαν ότι φαίνοντε αλλά δεν είναι σε τίποτα πιο πολύπλοκα από τις απλές μπαταρίες.

Το σκέφτηκα για εντοιχισμένο καζανάκι, αλλά θα προτιμήσω όχι.  Το σπίτι σε 1-2 χρόνια ίσως να το νοικιάσω.  Θέλω να είναι απλές κατασκευές που να μπορεί ο καθένας να επισκευάζει.

Αυτό με την κρεμαστή λεκάνη δεν το κατάλαβα.  Πως καθαρίζεται πιο εύκολα?  Πάντως τόσα χρόνια με λεκάνες συμβατικές δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ισως το διατυπωσα λαθος...Εννος καθαριζεται πιο ευκολα ο χωρος γυρω και κατω απο την λεκανη.

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κατι σχετικο...

Σε μπανιο με μηκος 1.82 εκ, παω σε μπανιερα 1.70 η 1.80?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...