Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ότι λέει ο τίτλος ψάχνω για designer να φτιάξει logo και wordpress template για site εταιρικής παρουσίασης.

Μιλάμε για αυθεντικό υλικό όχι παίρνουμε ένα έτοιμο template αλλάζουμε λίγο τα χρωματακια. Ίσως να χρειαστεί και λίγο content writing πάνω στην παρουσίαση των υπηρεσιών, δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Στείλτε μου προσφορά σε πμ μαζί με πορτοφόλιο. Πριν την επιλογή θα πρέπει να μου στείλετε μακέτες για να εγκριθούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί budget μιλάμε? 

Χρειάζεσαι DESIGNER? Ο designer θα σου δώσει ένα PSD. Ποιός θα το κόψει για να το κάνει Wordpress template? 

Ίσως και να χρειαστεί λίγο content writing. Ποιός θα το κάνει αυτό? Ο "designer"? Που ουσιαστικά δεν θες designer, αλλά developer.. 

Και μέσα σε όλα, δεν θες έτοιμο template (που χιλιάδες επιχειρήσεις multimillion αξίας χρησιμοποιούν χωρίς να τους χαλάει), αλλά θες αυθεντικό υλικό?

Να πιάσουμε και 3 γύρους πίτα απ'όλα να είμαστε κομπλέ?

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Δημοσ.

Βάλε και ποικιλία για 4 άτομα αν θες. Υπάρχουν πολλοί designer που ξέρουν να κόβουν η να έχουν γνωστό τους "developer" που να τα κόψει και να κατεβάσουν μαζί προσφορά. Που είναι το πρόβλημα σου, και αν δεν μπορεί κάποιος ας δώσει προσφορά για ότι μπορεί

Τεσπά ξέχασα να γράψω, μέχρι 10 Ιουνίου θα πρέπει να έχει παραδοθεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο που δεν με αφορά, θα ήθελα να σχολιάσω το παρακάτω:

3 ώρες πριν, Xdanger είπε

Πριν την επιλογή θα πρέπει να μου στείλετε μακέτες για να εγκριθούν. 

Ελπίζω να μην εννοείς ότι περιμένεις να δεις design έτοιμο πριν να δώσεις προκαταβολή...
Η σειρά πάει ως εξής: Βλέπεις και κρίνεις τους υποψηφίους -> επιλέγεις άτομο -> προκαταβολή -> μακέτες -> διορθώσεις -> τελικές μακέτες -> development
Αν πας να αλλάξεις τη σειρά με τον τρόπο που καταλαβαίνω, μην περιμένεις καμμία σοβαρή πρόταση if you know what I mean ;) 

Επεξ/σία από vadou
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xdanger είπε

εσπά ξέχασα να γράψω, μέχρι 10 Ιουνίου θα πρέπει να έχει παραδοθεί

Μεχρι τοτε ειναι 9 εργασιμες,  μεχρι να συμφωνησεις με καποιον, πες 7,  πολυ σοβαρη εταιρια φαινεται για να θελει εταιρικο site σε 9 μερες, με διαφορες μακετες κιολας...

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xdanger είπε

Δε γίνονται έτσι οι δουλειές φίλε.

Άντε καλή τύχη.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Xdanger είπε

Στείλτε μου προσφορά σε πμ μαζί με πορτοφόλιο. Πριν την επιλογή θα πρέπει να μου στείλετε μακέτες για να εγκριθούν.

Συγγνώμη αλλά δεν άντεξα 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 1:03 ΠΜ, polaki είπε

Δε γίνονται έτσι οι δουλειές φίλε.

Άντε καλή τύχη.

Παιδιά μην είμαστε απόλυτοι, γίνεται με fast track διαδικασίες, απλά σε αυτές τις περιπτώσεις ανεβαίνει το κόστος x2 διότι εγω σαν Frontend Dev θα φάω τα ΣΚ μου και πόσα βράδια στο testing για να βγει το template. Εννοείται και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πρέπει να τηρηθούν οι διαδικασίες…

One of my favorites….Ένας πελάτης μπορεί νε επιλέξει 2 παράγοντες: Οικονομικό, Καλό, και Γρήγορο. Ένα οικονομικό και καλό δεν θα είναι γρήγορο. Ένα καλό και γρήγορο δεν θα είναι οικονομικό. Ένα γρήγορο και οικονομικό δεν θα είναι καλό.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lionheart82 είπε

One of my favorites….Ένας πελάτης μπορεί νε επιλέξει 2 παράγοντες: Οικονομικό, Καλό, και Γρήγορο. Ένα οικονομικό και καλό δεν θα είναι γρήγορο. Ένα καλό και γρήγορο δεν θα είναι οικονομικό. Ένα γρήγορο και οικονομικό δεν θα είναι καλό.

Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο; Ένας ανηψιός μου που ασχολείται και είναι καλός λέει ότι το φτιάχνει σε 5 μέρες με 200 ευρώ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lionheart82 είπε

Προσωπικά δε διαπραγματεύομαι ποτέ την ποιότητα.
Αν κάποιος θέλει να βγει το project του πιο σύντομα από το χρονοδιάγραμμα που του δίνω αλλά δε θέλει να πληρώσει το έξτρα κόστος, μπορεί να απευθυνθεί κάπου αλλού.

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω αυτό που βλέπω είναι πως ο TS έχει λανθασμένη αντιλήψη και λάθος τρόπο προσέγγισης...

Με αποτέλεσμα ή θα πληρώσει κάτι που θα είναι «χάλια» ή θα πληρώσει κάτι που θα είναι «καλό, όπως το φαντάζεται» αλλά...εκτός χρόνου!

Δημοσ.
Στις 29/5/2019 στις 5:24 ΜΜ, Xdanger είπε

12 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Πες και budget να γελάσουμε 🤣

Αν δεις παραπάνω...δεν προλαβαίνεις τώρα :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...