KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) #metoo ταινια που εχει παρει διθυραμβικες κριτικες και o τρομος της ειναι τοσο γραφικος, που κανει τον θεατη να αρρωστησει. well, τουλαχιστον συμφωνα με το hype machine του Netflix στα social media. 🙄 μια κριτικη που διαβασα στα γρηγορα: Αναφορά σε κείμενο Netflix's new horror movie, The Perfection, is making people physically ill with its graphic scenes and people can't stop talking about. The film, which users across social media are warning people to watch blindly without reading a recap or watching the trailer, stars Logan Browning as a young musician, 'Lizzie,' and Allison Williams as a once-was musical prodigy, 'Charlotte.' Scenes causing visceral reactions include bugs crawling under Lizzie's skin, multiple bouts of throwing up, blood splattering on Charlotte's face, and a perfectly timed edit (at least in the trailer) of raw poultry being chopped with a cleaver. The gore in the movie has led to self-reported migraines and vomiting from viewers who have called the story line 'sick' and 'twisted,' but online reviews have urged people to watch nonetheless. CGI εντομα. κατω απο το δερμα της. προκαλουν εμετο στον θεατη. η εγω εχω γινει αναισθητος με τις ταινιες τρομου που εβλεπα απο μικρος, η οι μιλενιαλς εχουν ευαισθητο στομαχι. CGI εντομα Spoiler κατω απο το δερμα της Spoiler προκαλουν εμετο στον δυσμοιρo θεατη Spoiler δειτε το παντως. με ενα κουβα διπλα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από KilliK
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 To ειδε κανεις να γραψει εντπυπωσεις? Ενδιαφερον φαινεται και στο /r/Netflix ειναι ψιλο-ικανοποιημενοι.
Sethiros Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To ειδε κανεις να γραψει εντπυπωσεις? Ενδιαφερον φαινεται και στο /r/Netflix ειναι ψιλο-ικανοποιημενοι. Δεν το έχω δει αλλά για να γράφει ο Killik ό,τι διάβασε στο 4chan και στο Reddit πρέπει να έιναι καλούτσικο.
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 σχεδον καν δεν παταω σε αυτα που αναφερεις. ενα google στα γρηγορα βγαζει τις κριτικες, οι οποιες ειναι καλες στο συνολο. παντα μεσα πεφτεις. σαν τον αλλο.
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, KilliK είπε σχεδον καν δεν παταω σε αυτα που αναφερεις. ενα google στα γρηγορα βγαζει τις κριτικες, οι οποιες ειναι καλες στο συνολο. παντα μεσα πεφτεις. σαν τον αλλο. Killik εσυ την ειδες να μου πει εντυπωση αν αξιζει?
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 οχι, φοβαμαι να το κανω. παντως δεν ειναι μεγαλη σε διαρκεια, μονο 1.5 ωρα. δεστην, δεν χανεις κατι.
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, KilliK είπε οχι, φοβαμαι να το κανω. παντως δεν ειναι μεγαλη σε διαρκεια, μονο 1.5 ωρα. δεστην, δεν χανεις κατι. Μετα απο αυτα που διαβασα θα την δω λογικα μεσα στο σ/κ και θα γραψω εντυπωσεις 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) To βλεπω τρωγοντας και μια χαρα . εχω βρει χειροτερα Και παιζει η Portman σε λεσβ plot ποιος χ@στηκε για τα εντομα Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros 2
spyroskonst Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Τι μάπα ήταν αυτή που είδα. Κακό δεν είναι, αλλά σε κάνει να λες στον εαυτό σου "σοβαρά τώρα" ? Πολλά γίνονται απλά για τον εντυπωσιασμό, δεν υπάρχει καμία λογική σε πολλά σημεία και τα plot holes που δημιουργούνται είναι περισσότερα απο τις λακούβες στους δρόμους της Αθήνας. Anyway, προτείνω να δείτε το μισό κομμάτι της ταινίας και μετά απλά κλείστε το. 1
Gilmaru Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 60/100 metacritic και 6,2/10 user score το imdb δεν το λες και "διθυραμβικές κριτικές" Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Gilmaru
hexenlord Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καλουτσικη ειναι. Αν εχετε ελλειψη απο γκορ και ψιλο-αρρωστημενες καταστασεις [δευτερο μισο] , βουρ αφοβα. Η δικια μου την εκανε με ελαφρα στο τελευταιο 10λεπτο. Ισως και για καλυτερα 🧐 Οι ερμηνιες, ειδικα του πορνογερου και της κοπελιτσας με επεισαν. Πλοτ χολς υπαρχουν αλλα σε τετοια εργα χου γκιβς ε φλαιν φακ. δεν ειναι για 9/10 του Αι Τζι Εν βεβαιως βεβαιως. 7/10 απο μενα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από hexenlord
plotolp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή ταινιούλα που βλέπετε χωρίς να βαρεθεις. Δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο τρομαχτική όσο ακούγετε απλά έχει 2,3 πιο gore σκηνές. Κατά τα άλλα η ανατροπές που έχει κατά την διάρκεια είναι αρκετές για να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον και να την δεις με ενδιαφέρον. Ένα 6.5 με 7 περίπου από εμένα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από plotolp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα