Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

Προχθές έβαλα το Tplink Archer v2 VR400 router modem στην DSL γραμμή και από τότε έχω πολλές αποσυνδέσεις της γραμμής και επίσης πολλά ερορ στο information page. Κάνει μια δύο συνεχόμενες αποσυνδέσεις την ημέρα και μετά πάλι την άλλη μέρα. Τα ερορ επίσης να τονίσω ότι αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός άρα μάλλον μιλάμε για καλωδίωση. Τι μπορώ να κάνω? Reset δεν βοήθησε. Μπορεί να φταίει και η καλωδίωση του σπιτιού την οποία θα κοιτάξω μέσα στην εβδομάδα (θα την φτιάξω βασικά) αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

Ευχαριστώ 

Screenshot_20190529_153426_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Realakias
Δημοσ.

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο οτι μπορει να φταιει και το μοντεμ για τις αποσυνδεσεις........... αυτο στο λεω πριν αρχισεις εργασιες.

Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 9:41 ΠΜ, M@dB0x είπε

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο οτι μπορει να φταιει και το μοντεμ για τις αποσυνδεσεις........... αυτο στο λεω πριν αρχισεις εργασιες.

Το έχω σκεφτεί και το να κάνει κάθε μέρα το ίδιο πράγμα την ίδια ώρα μου φαίνεται λίγο απίθανο. Εργασίες θα κάνω ούτως ή άλλως διότι πιάνω 20 mbps κάτω από αυτό που κανονικά θα έπρεπε (μέτρησα ταχύτητες στο κουτί του ΟΤΕ). 

Δημοσ.

Δεν ειμαι πολυ σιγουρος φιλε.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το provider και θα του εστελνα screens με το προβλημα τη συγκεκριμενη ωρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Δεν ειμαι πολυ σιγουρος φιλε.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το provider και θα του εστελνα screens με το προβλημα τη συγκεκριμενη ωρα. 

Μάλλον θα το κάνω, αν και επειδή δεν θα ξέρουν θα μου πουν πάλι την καραμέλα ότι πρέπει το Speedport να είναι στην γραμμή και μπλα μπλα μπλα. Εκτός και αν με συνδέσουν με κάνα ανώτερο (μακάρι) δλδ. 

Update: σύνδεσα το ρουτερ στην πρώτη πρίζα του σπιτιού και πήρα την φουλ ταχύτητα + 0 error. Το θέμα άρα είναι το ταξίδι του σήματος μέχρι την πρίζα που χρησιμοποιώ εγώ. 

Επεξ/σία από Realakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...