radiodj105 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Γειά χαρά σε όλους. Πριν από καιρό, έκανε κάποια ενημέρωση το μηχάνημά μου... Από τότε, σε safe mode, ο υπολογιστής φορτώνει windows (και ολοκληρώνει το φόρτωμα) μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα (κάπου 20 sec). Όταν προσπαθήσω να τον ανοίξω σε κανονική λειτουργία... φορτώνουν μεν τα windows, αλλά κάποια στιγμή (λίγο πριν το Welcome) "παγώνει" και θέλει γύρω στα 2 λεπτά. Όση ώρα διαρκεί το "πάγωμα" ο δείκτης του ποντικιού κινείται. Επίσης το πληκτρολόγιο (αν πατήσω caps-lock) αναβοσβήνει το λαμπάκι του. Επίσης το λαμπάκι του σκληρού αναβοσβήνει. Μπήκα με msconfig και έχω αφήσει 1-2 εργασίες να φορτώνουν στην εκκίνηση. Αλλά και πάλι τζίφος! Ψάχνωντας σε διάφορα φόρουμ, είδα σαν λύση να δημιουργήσω ένα Restore Point εφόσον έχω μπει σε safe mode και να το φορτώσω μετά (το restore point) από τα κανονικά windows. Δυστυχώς, σε safe mode, δεν έχω επιλογή για να δημιουργήσω Restore Point/ Έχει κάποιος από εσάς να προτείνει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μπες στο msconfig > υπηρεσιες και τικαρε το "αποκρυψη υπηρεσιων της ms" που εχει κατω κατω. Μετα, που θα σου δειξει μονο τα services απο τριτους, απενεργοποιησε τα ολα και κανε μια δοκιμαστικη εκκινηση. Αν φορτωσει κανονικα, κανε την ιδια διαδικασια ξανα και ξανα ενεργοποιωντας ενα service τη φορα μεχρι να βρεις το προβληματικο. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Επίσης την επόμενη φορά που θα μπεις απενεργοποίησε το δίκτυο. Ίσως ψάχνει κάτι στην εκκίνηση. Για δες με disable network card είτε με καλώδιο είτε ασύρματη αν βελτιώνεται ο χρόνος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiodj105 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τον χρόνο σας. Θα το ψάξω αμέσως. Και πάλι σας ευχαριστώ, παιδιά. Βρέθηκε ο ένοχος! Το όνομά του= Teamviewer 14 Σας ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 :| (pokerface) Και στο δικο μου συστημα που καθυστερουσε στο ιδιο σημειο το προβλημα ηταν το teamviewer 14! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μετα τη χτεσινη ενημερωση σε teamviewer 14.3.x επανηλθε και η καθυστερηση σε μενα, οποτε εκοψα μια και καλη το κ@λοservice του απο το να τρεχει και ησυχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα