Brashida Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλησπερα,ο τιτλος που εβαλα ειναι λιγο γενικος αλλα σχετικος με αυτο που θα πω.Το να φτιαξεις μια μουσικη μονο σου δεν ειναι και το ποιο ευκολο πραγμα και χωρις γνωσεις πανω στην μουσικη αλλα και χωρις να εχεις τα καταλληλα επαγγελματικα μηχανηματα γιαυτο το σκοπο οπως ισχυει στην δικη μου περιπτωση.Οποτε γινεται κατι τετοιο μονο απο υπολογιστη και πληκτρολογιο? Εχω δει αρκτετους εππαγγελματιες να βγαζουν μουσικη απο ενα λαπτοπ εστω κατι απλο και ωραιο.
filip123go Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μπορείς να δοκιμάσεις το fl studio η κάτι αντίστοιχο.
Brashida Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, filip123go είπε Μπορείς να δοκιμάσεις το fl studio η κάτι αντίστοιχο. Το έχω ξαναακουσει αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω με το πληκτρολόγιο,δεν θέλω κάτι το φανταστικό αναλυτικό κ.λ.π κατι απλό αλλά θα πρέπει πρώτα να δω και κανένα ελληνικό tutorial.ξερω επίσης ότι υπάρχουν 3 εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος ποια θα ήταν καλύτερη να επιλέξω όμως την 1η που νομίζω είναι δωρεάν για τελείως αρχάριους ή κάτι άλλο?
Etherovamon Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Επειδή παρόμοιο θέμα έχω υποβάλει κι εγώ σε insomnia και adslgr, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ. Προσωπικά βοηθήθηκα, θα πρέπει βέβαια να έχεις το μεράκι να μελετήσεις και να ασχοληθείς αρκετά.
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Etherovamon είπε Επειδή παρόμοιο θέμα έχω υποβάλει κι εγώ σε insomnia και adslgr, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ. Προσωπικά βοηθήθηκα, θα πρέπει βέβαια να έχεις το μεράκι να μελετήσεις και να ασχοληθείς αρκετά. το fl studio το γνωριζω ειναι βασικο προγραμμα αλλα ειναι και επαγγελματικο αλλα οχι απο τα καλυτερα που υπαρχουν φυσικα,δεν ειναι το θεμα μου αν ειναι καλυτερο απλα το αναφερω ενδικτικα.Εψαξα και ειδα οτι υπαρχουν πολλοι οδηγοι και στα ελληνικα κιολας που θα με βοηθησει να ξεκινησω γιατι αγγλικα δεν γνωριζω πολυ καλα και δεν θα καταλαβαινω γρι
Balantakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 1:02 ΠΜ, Brashida είπε το fl studio το γνωριζω ειναι βασικο προγραμμα αλλα ειναι και επαγγελματικο αλλα οχι απο τα καλυτερα που υπαρχουν φυσικα,δεν ειναι το θεμα μου αν ειναι καλυτερο απλα το αναφερω ενδικτικα.Εψαξα και ειδα οτι υπαρχουν πολλοι οδηγοι και στα ελληνικα κιολας που θα με βοηθησει να ξεκινησω γιατι αγγλικα δεν γνωριζω πολυ καλα και δεν θα καταλαβαινω γρι Απαντηση στην πρωτη ερωτηση, Ναι μπορεις. 2) Βασικα το FL ειναι απο τα καλυτερα.
Brashida Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Balantakos είπε Απαντηση στην πρωτη ερωτηση, Ναι μπορεις. 2) Βασικα το FL ειναι απο τα καλυτερα. Νομίζω όμως ότι θα δυσκολευτεί με το πληκτρολόγιο αν ξέρει κανείς αν πρέπει να το ρυθμίσω πρώτα για να μου είναι ποιο κατανοητό θα το κοιτάξω βέβαια από τις ρυθμίσεις
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει και android εφαρμογή δημιουργίας που είναι αρκετά απλή για να ξεκινήσεις. Δες στο παρακάτω το how to με τα 4 βήματα. https://www.youtube.com/results?search_query=【3-Minute+Composition+musicLine】How+to Επίσης μερικά free και open source προγράμματα δημιουργίας μουσικής έχει στο παρακάτω. https://www.musicradar.com/tuition/tech/20-great-free-and-open-source-music-making-programs-582934 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από micos000
Brashida Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, micos000 είπε Έχει και android εφαρμογή δημιουργίας που είναι αρκετά απλή για να ξεκινήσεις. Δες στο παρακάτω το how to με τα 4 βήματα. https://www.youtube.com/results?search_query=【3-Minute+Composition+musicLine】How+to Επίσης μερικά free και open source προγράμματα δημιουργίας μουσικής έχει στο παρακάτω. https://www.musicradar.com/tuition/tech/20-great-free-and-open-source-music-making-programs-582934 Θα δοκιμάσω με fl studio από ότι είδα είναι πολύ καλό με δωρεάν έκδοση και σχετικά εύκολο το μόνο μου έτσι πρόβλημα ας το πούμε είναι το πώς θα το χειριστώ με το πληκτρολόγιο δεν έχω ξαναδοκιμάσει συνήθως θα πρέπει να έχεις κάποιο music keyboard αλλά θα το προσπαθήσω έτσι κι αλλιώς κάτι απλό θέλω έτσι για αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα