Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά το Spotify με το συμπάθιο κατάντησε χαμαιτυπείο... Κατάφεραν να αλλάξουν webplayer ο οποίος είναι από τους χειρότερους αν όχι ο χειρότερος που παίζει σε υπηρεσία. Να μη μπορείς να κάνεις πολλαπλές επιλογές τραγουδιών και να τα σύρεις για να κάνεις λίστα της προκοπής δεν μπορείς... σε εμένα έκανε αποσυνδέσεις μόνο του ή σταμάταγε η μουσική... επίσης το Search στην app τους για Windows την κάνανε κι αυτή $^#$ ενώ ήταν μια χαρά όταν εμφανιζόταν όπου και να ήσουν... τώρα αναγκάζεσαι να πας στο "τμήμα" Search... Το αυτόματο κλείσιμο και ξύπνημα θα τους σώσει... γιατί όλοι αυτό ζητάγαμε, ε; διαφανείτε; κάθε μέρα είχα φαγούρα αν θα το εφαρμόσουν ή όχι, τώρα μπορώ να αναπαυτώ εν ειρήνη.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

Χρησιμοποιώ το sleep timer 2 χρονια τωρα και κανει ακριβως αυτη την δουλεια με αρκετες επιλογες. Δεν πιστευω οτι θα το αλλαξω με αυτο του spotify

Αγορι μου στο spotify ακους μουσικη και σου κλεινει την μουσικη ο χρονοδιακοπτης... Δεν ειναι sleep timer

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Playstationjk είπε

Αγορι μου στο spotify ακους μουσικη και σου κλεινει την μουσικη ο χρονοδιακοπτης... Δεν ειναι sleep timer

και ποια ειναι η διαφορα με την εφαρμογή αγορι μου? Την ιδια δουλεια κανουν αγορι μου το εχει το apollo που χρησιμοποιώ 4 χρονια τωρα ενσωματωμενο. Δεν ξερεις τι λες μαθε μπαλιτσα!! 

Επεξ/σία από notisgreek98
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...