Hal9000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητάνε οι χρήστες του με επιμονή εδώ και χρόνια, κάνει πραγματικότητα το Spotify προσθέτοντας χρονοδιακόπτη ύπνου στην Android εφαρμογή του. Αν και με τέτοια ρύθμιση μοιάζει αρκετά λογικό να υπάρχει όχι μόνο στο Spotify αλλά και σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές, εντούτοις ο χρήστης θα πρέπει να καταφύγει σε τρίτες λύσεις μέσα από το Play Store όπου και θα βρει πολλές επιλογές. Ενδεικτικό είναι ότι η εφαρμογή "Sleep Timer" η οποία συνεργάζεται όχι μόνο με το Spotify έχει περισσότερες από 500 εγκαταστάσεις ενώ μια άλλη εφαρμογή που είναι συμβατή και με το YouTube, Google Play Music και TuneIn Radio, έχει ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίων downloads. Στην περίπτωση του Spotify, η ενεργοποίηση της ρύθμισης είναι πολύ εύκολη, με την εφαρμογή να προτείνει διάφορους χρόνους από 5 έως 60 λεπτά, με τη συμπλήρωση των οποίων η αναπαραγωγή μουσικής θα διακοπεί αυτόματα. Οι χρήστες θα δουν σταδιακά την εμφάνιση της ρύθμισης στην εφαρμογή τους ενώ τεχνικά η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται στο iOS. Σ' αυτή την περίπτωση, κάθε iOS συσκευή έρχεται με την εφαρμογή Clock, η οποία επιτρέπει παρόμοια λειτουργικότητα. PhoneArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
playerlive2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να εγείρω αντιδράσεις, οφείλω να πω πως στο iOS υπάρχει χρόνια τώρα μέσα από το Clock. Το λέω γιατί κάποιοι λένε πως στο Android όλα είναι ίδια σχετικά με τις εφαρμογές του iOS τόσο σε ποιότητα όσο και σε διαθεσιμότητα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από playerlive2 2 1 1
notisgreek98 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Χρησιμοποιώ το sleep timer 2 χρονια τωρα και κανει ακριβως αυτη την δουλεια με αρκετες επιλογες. Δεν πιστευω οτι θα το αλλαξω με αυτο του spotify
stud1118 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ινοβεσιο ! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από stud1118 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε Χρησιμοποιώ το sleep timer 2 χρονια τωρα και κανει ακριβως αυτη την δουλεια με αρκετες επιλογες. Δεν πιστευω οτι θα το αλλαξω με αυτο του spotify δουλευει και στο twitch? εχω καταστρεψει την καινουργια μου μπαταρια ηδη απο υπερθέρμανση...
notisgreek98 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε δουλευει και στο twitch? εχω καταστρεψει την καινουργια μου μπαταρια ηδη απο υπερθέρμανση... απο οσο βλεπω τερματιζει ολες τις εφαρμογες που εκτελουνται στο παρασκηνιο οποτε πιστεύω θα δουλευει δοκιμασε το δεν χανεις κατι
basilis_k6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε απο οσο βλεπω τερματιζει ολες τις εφαρμογες που εκτελουνται στο παρασκηνιο οποτε πιστεύω θα δουλευει δοκιμασε το δεν χανεις κατι δεν ειναι στο παρασκήνιο αλλα στο προσκήνιο γιαυτο ρωτησα. ναι θα δοκιμάσω αλλα αν ξερει κανεις καποιο που κλείνει και αυτές...
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Αναφορά σε κείμενο ενώ μια άλλη εφαρμογή που είναι συμβατή και με το YouTube, Google Play Music και TuneIn Radio, έχει ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίων downloads. πως λεγεται αυτη η εφαρμογη;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, playerlive2 είπε Χωρίς να θέλω να εγείρω αντιδράσεις, οφείλω να πω πως στο iOS υπάρχει χρόνια τώρα μέσα από το Clock. Το λέω γιατί κάποιοι λένε πως στο Android όλα είναι ίδια σχετικά με τις εφαρμογές του iOS τόσο σε ποιότητα όσο και σε διαθεσιμότητα. Το θεμα ρε ανθρωπε ειναι οτι η εφαρμογη δεν το ειχε built-in, χεστηκα κανονικοτατα γιατι μαλακια εφαρμογη εχει το iOS που κανει αυτη τη δουλεια, πληρωνω 7 ευρω το μηνα και δεν εχει η εφαρμογη μεσα της ενα απο τα πιο απλα πραγματα να κανεις implement, 10 λεπτα κωδικας ειναι και τελειωσε η υποθεση, και τους πηρε 10 χρονια.
slk200gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Το θεμα ρε ανθρωπε ειναι οτι η εφαρμογη δεν το ειχε built-in, χεστηκα κανονικοτατα γιατι μαλακια εφαρμογη εχει το iOS που κανει αυτη τη δουλεια, πληρωνω 7 ευρω το μηνα και δεν εχει η εφαρμογη μεσα της ενα απο τα πιο απλα πραγματα να κανεις implement, 10 λεπτα κωδικας ειναι και τελειωσε η υποθεση, και τους πηρε 10 χρονια. Eνα δικηο το εχεις 1
makak0s Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 μα το spotify μας βαζει για υπνο.. .. ποιος χρηστης ζητησε χρονοδιακοπτη υπνου??
christos4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μου έχει εμφανιστεί στα podcasts μόνο σχετικά πρόσφατα το κουμπάκι.. Προς το παρόν βέβαια εγώ το Spotify το έχω για ξύπνημα, με διαφορετικό τραγούδι κάθε φορά για να μην το συνηθίζω 😛 Περίεργο που δεν το έχουν κάνει εδώ και χρόνια πάντως, το tunein έχει αντίστοιχο feature από την αρχή του σχεδόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα