Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα Παιδια, εχω της υπογραφης μου το συστηματακι, σχετικα παλιο 5ετιας, εχω πανω τις 2χ4γιγα κορσεϊρ  KHX16C9T3K2 https://www.e-shop.gr/ram-hyperx-khx16c9t3k2-8x-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-xmp-beast-series-dual-channel-kit-p-PER.550403  ,

αξιζει να παω σε 16γιγα ραμ... θα κερδίσω κατι?,  αν ναι ποιες προτείνετε και ποια συχνότητα σηκωνει το συστημα μου, βεβαια αυτες που εχω δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω επειδη η μητρικη εχει δυο slot και ειναι πιασμενα με τις 2χ4 γιγα κορσεϊρ

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Mε το μοντέλο της μητρικής μπορείς να δεις μέχρι τι ταχύτητα σηκώνει. Πως τον χρήσιμοποιεις τον υπολογιστή; Εχεις ssd για το λειτουργικό; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leolipop είπε

Mε το μοντέλο της μητρικής μπορείς να δεις μέχρι τι ταχύτητα σηκώνει. Πως τον χρήσιμοποιεις τον υπολογιστή; Εχεις ssd για το λειτουργικό; 

Εχω εναν ssd WD Blue 500GB οπως γραφω στην υπογραφη μου και εναν WD10EZEX 1ΤB  hd,  ακόμη 3 παιχνιδια που παιζω τα  εχω περασμένα και  τα εχω αποθηκεύσει στον ssd. Kανω σωστα που εχω αποθηκεύσει 20 giga παιχνιδιών στον ssd ή θα πρεπε να τα αποθηκεύσω στον hd?

To pc το έχω για κανά pes, tom clancy, far cry, browser και office κάνα 2ωρο καθημερινά

Υ.Γ: Στον 1τερα western digital exv 2o λειτουργικο win 7, θα ταν καλυτερα να τον χρησιμοποιουσα παράλληλα με τον ssd?

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Από τα παιχνίδια που παίζεις ίσως το  far cry 5 να έχει καλύτερα frametimes με 16GB ram, αλλά είναι αμελητέα η διαφορά. Για τη χρήση που κάνεις πάντως προς το παρόν είσαι οκ και με τα 8GB. Το κακό είναι ότι με μόνο 2 dimm slots σε περίπτωση που χρειαστείς παραπάνω μνήμη θα πρέπει να αγοράσεις ολόκληρο κιτ 16GB, αλλά με 50-60€ βρίσκεις και καινούριες πλέον.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Από τα παιχνίδια που παίζεις ίσως το  far cry 5 να έχει καλύτερα frametimes με 16GB ram, αλλά είναι αμελητέα η διαφορά. Για τη χρήση που κάνεις πάντως προς το παρόν είσαι οκ και με τα 8GB. Το κακό είναι ότι με μόνο 2 dimm slots σε περίπτωση που χρειαστείς παραπάνω μνήμη θα πρέπει να αγοράσεις ολόκληρο κιτ 16GB, αλλά με 50-60€ βρίσκεις και καινούριες πλέον.

τον https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Blue-3-5-1TB-7200rpm.html?from=drop να τον κανω format και να τον ενεργοποιησω σε καποιο mod για συνεργασια με τον ssd 500giga?

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Δεν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Θες να έχεις dual boot win10/win7; 

Οχι, θα κανω format στον wd που εχει τα 7  και ρωτάω  μετα το format σε ποιο προφιλ να τον ενεργοποιησω για να δουλευει καλα σε συνεργασια με τον ssd Που εχει τα win10, τα οποια θα ειναι και το μοναδικο λειτουργικο στο pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Οχι, θα κανω format στον wd που εχει τα 7  και ρωτάω  μετα το format σε ποιο προφιλ να τον ενεργοποιησω για να δουλευει καλα σε συνεργασια με τον ssd Που εχει τα win10, τα οποια θα ειναι και το μοναδικο λειτουργικο στο pc

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα (όταν λες προφιλ τι εννοείς;). Τον μηχανικό έχε τον για αποθήκευση αρχείων και δευτερεύοντα προγράμματα ή παιχνίδια που δεν παίζεις πολύ. Όπως και να χει όλοι οι μηχανικοί δίσκοι σε ένα σύγχρονο σύστημα είναι bottleneck και γι αυτό καλό είναι να έχουν δευτερεύοντα ρόλο ή και καθόλου ρόλο.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...