jonghal Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με κάποιους πωλητές που πουλάνε μεταχειρισμένα smartphones ποιό ακριβά απο καινούρια στο Skroutz.Θα μου πείς τι σε νοιάζει όσο θέλει ο καθένας πουλάει ναι αλλα να υπάρχει και κάποια λογική ρε παιδιά. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από jonghal 5
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, jonghal είπε Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με κάποιους πωλητές που πουλάνε μεταχειρισμένα smartphones ποιό ακριβά απο καινούρια στο Skroutz.Θα μου πείς τι σε νοιάζει όσο θέλει ο καθένας πουλάει ναι αλλα να υπάρχει και κάποια λογική ρε παιδιά. Ως γνωστόν στην Ελλάδα πουλάμε "χρυσό" αλλά αγοράζουμε "σκουπίδια" (τα μτχ του άλλου). Από 'κει και πέρα όμως, ο καθένας βάζει οποία ταμπέλα θέλει και εσύ ως αγοραστής δικαιούσαι να ψωνίσεις ή να προσπεράσεις. Προσωπικά, έχω δώσει πράγματα ευκολότερα στο ebay παρα εδώ μέσα (αλλά το ίδιο ισχύει και για άλλα sites)
VyronPeristeri Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Και μενα πολλες φορες μου φευγουν τα μαλλια με κατι αγγελιες εδω μεσα. Επειδη ο αλλος το αγορασε πριν ενα χρονο 800€ απ'το πλαισιο πιστευει οτι η σωστη τιμη ειναι 700€ χωρις συζητηση. Δε πα να του λες οτι εχει καινουριο 400 στο σκρουτζ δε καταλαβαινει τιποτα! 5
paris_chav Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Η λογική είναι "ζητάω να στο αγοράσω σε τιμές που υποτιμάται η νοημοσύνη σου, το πουλάω σε τιμές σφραγισμένου μεγάλης αλυσίδας". Στο παράδειγμα που έφερες ο ίδιος που το πουλάει 700 ευρώ, αν ήταν να το αγοράσει από εσένα θα το ζήταγε 300 ευρώ. Κουτοπονηριά λέγεται. Από εκεί και πέρα ο νόμος της αγοράς απορρίπτει τέτοιες περιπτώσεις. Ασε τους να προσπαθούν μήνες να πουλήσουν και να νομίζουν ότι βρέχει. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 H τιμή ενός μτχ είναι συνάρτηση της παρούσας τιμής πώλησης σαν καινούργιο και της τιμής που "παίζει" στα μτχ ανάλογα της κατάστασης του αντικειμένου κλπ. Το ότι κάποιον τον έπιασε κώτσο ο κωτσό-βολος (see what I did there) και του πούλησε κινητό στα 800 ενώ στο σκρουτζ έχει 500 πχ. τότε αν θέλει να το πουλήσει θα είναι με βάση τα 500
alexb_10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Το τι κάνουν πολλοί ειναι γνωστό. Το τι αγοράζουμε εμείς ειναι το θέμα 1
G30RGE Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 τα xiaomi αν δεν κάνω λάθος στα περισσότερα καταστήματα του skroutz πωλούνται με 1 χρόνο εγγύηση. Στα μεγάλα καταστήματα, επίσης αν δεν κάνω λάθος, με 2 χρόνια. θα μπορούσε πχ αυτό να δικαιολογεί μια τιμή πιο υψηλή καθώς αγοράζεις κινητό με 2 χρόνια εγγύηση.
maneas Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 καταρχην ρε παιδια ότι redmi note 7 εδω μεσα πωλείται είναι σε τιμή σκρουτζ, τι να λεμε 1
aces Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 29/5/2019 στις 12:46 ΜΜ, chessplayer-alexis είπε Από 'κει και πέρα όμως, ο καθένας βάζει οποία ταμπέλα θέλει και εσύ ως αγοραστής δικαιούσαι να ψωνίσεις ή να προσπεράσεις. Προσωπικά, έχω δώσει πράγματα ευκολότερα στο ebay παρα εδώ μέσα (αλλά το ίδιο ισχύει και για άλλα sites) Ακριβως αυτο - απλα προσπερασε το αν δεν σε καλυπτει σε θεμα τιμης. Δικαιωμα του ειναι να το δινει οσο θελει απλα θα παρει παραπανω χρονο να το δωσει. Ναι το insomnia γεμισε αγγελιες και ειναι πιο δυσκολο απ οτι ητανε παλαιοτερα αφου εχει μειωθει παραλληλα και η ζητηση. Το ebay καλυπτει περισσοτερο ευρος αγοραστων
stratosw Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Πιο πολυ με ενοχλουν αυτοι που παιρνουν και κανουν επιθετικα παζαρια (ανεξαρτητα τιμης) ακομα κι αν γραφτει "οχι παζαρια". Ρε φιλε αν δεν σε συμφερει η αγορα, μην αγορασεις, μη μου ζαλιζεις τον ερωτα και μου τρως χρονο με ασκοπα τηλεφωνηματα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 29/5/2019 στις 12:24 ΜΜ, jonghal είπε Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με κάποιους πωλητές που πουλάνε μεταχειρισμένα smartphones ποιό ακριβά απο καινούρια στο Skroutz.Θα μου πείς τι σε νοιάζει όσο θέλει ο καθένας πουλάει ναι αλλα να υπάρχει και κάποια λογική ρε παιδιά. To εχουμε αναφερει πιο πολλες φορες απ' οσες θα επρεπε. Αν δεις μια αγγελια που πουλαει αντικειμενο πιο ακριβο απο οσο θεωρεις πως θα επρεπε να πουλιεται, απλως προχωρας στο επομενο. Ο μονος που θα χασει αν πουλαει καποιος τοσο ακριβα ειναι αυτος που θα του μεινει το αντικειμενο απουλητο. Εσυ (ως αγοραστης) μπορεις απλα να επιλεξεις αλλη αγγελια. Εγω ως πωλητης, μπορω να δοκιμασω να το πουλησω και τριπλασια τιμη απο αλυσιδα καταστηματος αν θελω. Το αν θα το φαω βεβαια ειναι αλλο θεμα. Δεν καταλαβαινω που προβληματιζεστε πραγματικα. Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις