Προς το περιεχόμενο

One plus 7 pro vs s10 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κινητα πλεον δε κολλάνε,δε τα πιστεύω αυτά ούτε οτι λενε οι reviewers,εχω sony z5 στην οικογένεια και παει οπως οταν άνοιξε,εχω xz1 δικο μου μα και ενα leeco x722,a3 του 17 σε χερια της οικογένειας και μάντεψτε,κανενα δε κολλάει ολα πανε οπως πήγαιναν.

Στο δια ταύτα ,τουμπανο το s10 αλλα εαν θες αλλαγη να ακούσεις το θελω σου (σημαντικό) και να πας στο αλλο τουμπανο 1+. 

Ειναι απλο,δεν εισαι αναμεσα στην σκύλλα και χάρυβδη αλλα στο μελι ζάχαρη.

Προσωπικά εαν ηθελα αλλαγη θα έκανα αλλαγή.

Καλο σερβις smooth οπλισμένο μέχρι τα μπούνια,καλο αν και εξω τιμιο σέρβις και φοβερή κοινότητα .

Τι σε κρατάει;

Μια παρατήρηση μονάχα.

Δεν αφηνεις εναν μηνακο να γινει το betta testing;

Πως σου ακουγεται;

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, taslikos είπε

Το ότι κολλάνε μετα από 2 χρόνια είναι δεδομένο πλέον.

Υπερήφανος κάτοχος Galaxy S6 edge από όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Ειλικρινά, ψάχνω λόγο για να το αλλάξω και δεν βρίσκω.

Και για να σας προλάβω, δεν είναι ότι το πλήρωσα full price τότε και προσπαθώ να αιτιολογήσω τα χρήματα που κάποτε έδωσα. Δώρο μου το είχαν πάρει, συνεπώς δεν έχω κάποιον λόγο να γράφω ασυναρτησίες. Το χειρότερο που έχει πάθει είναι μια αρκετά μεγάλη θα έλεγε κανείς γρατσουνιά στο home button/fingerprint scanner για την οποία ευθύνομαι εξ' ολοκλήρου εγώ (παρ' όλο που μετά από τόσες πτώσεις στα βουνά δεν έχει πάθει την παραμικρή γρατσουνιά η οθόνη), δίχως φυσικά να σημαίνει ότι έπαψε να λειτουργεί η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Αντικειμενικά μιλώντας πάντως, δεν περίμενα να με βγάλει τόσα χρόνια αυτή η συσκευή, και έτσι όπως την κόβω θα εξακολουθήσω να την έχω και αρκετό καιρό ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...