Προς το περιεχόμενο

One plus 7 pro vs s10 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες άμεσο Service , αδιαβροχοποίηση και θύρα ακουστικών πας στο S10 plus.

Αν θες άμεσες ενημερώσεις(λόγο stock android),με το καλύτερο support στην Ευρώπη (όχι όμως άμεσο)και με καλύτερη οθόνη (για μένα)τότε OnePlus.

Τα άλλα δεν στα βάζω γιατί πάνω κάτω τα ίδια είναι.

Δες τι θες και αποφασίζεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει σύγκριση, oneplus πας με κλειστά τα μάτια! Τρομερό σέρβις, πολύ γρήγορο, αναβαθμίσεις για πολύ καιρό, καλύτερη οθονη, warp charge. Αν πας Samsung πας μόνο για το όνομα(αδιάβροχο είναι και το oneplus ανεπίσημα)!

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, taslikos είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση, oneplus πας με κλειστά τα μάτια! Τρομερό σέρβις, πολύ γρήγορο, αναβαθμίσεις για πολύ καιρό, καλύτερη οθονη, warp charge. Αν πας Samsung πας μόνο για το όνομα(αδιάβροχο είναι και το oneplus ανεπίσημα)!

Το ανεπίσημα δεν λέει κάτι σε πολλούς.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, taslikos είπε

Τρομερη αποψη,γελανε και οι πετρες.

Ναι εχεις δικιο στο Samsung μονο το ονομα πληρωνεις. Ειναι

• ενα αργο τηλεφωνο που σερνεται και ας βγαινει το βασικο μοντελο με 8gb ram
  • αναβαθμισεις δεν θα παρει καθολου,
  • το service της Smartec ειναι το χειροτερο στην Ελλαδα,
  • δεν υποστηριζει micro sd καρτα ή ασυρματη φορτιση
  • Δεν εχει θυρα ακουστικων ή ακουστικα μεσα στο κουτι

Και τελος η καμερα του(ειδικα σε video)ειναι χειροτερη απο mid range κινητο

Μα καλα ηθελα να ξερα τα πιστευετε αυτα που γραφετε ορισμενοι?

Τι δεν υπαρχει συγκριση,τι κινητα δηλαδη αναφερθηκαν,ενα mid range με μια ναυαρχιδα και δεν υπαρχει συγκριση?

Προφανως τα Oneplus κινητα ανεκαθεν ειχαν καποια θετικα σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες εταιρειων,αλλα μην το τερματισουμε κιολας.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τρομερη αποψη,γελανε και οι πετρες.

Ναι εχεις δικιο στο Samsung μονο το ονομα πληρωνεις. Ειναι

• ενα αργο τηλεφωνο που σερνεται και ας βγαινει το βασικο μοντελο με 8gb ram
  • αναβαθμισεις δεν θα παρει καθολου,
  • το service της Smartec ειναι το χειροτερο στην Ελλαδα,
  • δεν υποστηριζει micro sd καρτα ή ασυρματη φορτιση
  • Δεν εχει θυρα ακουστικων ή ακουστικα μεσα στο κουτι

Και τελος η καμερα του(ειδικα σε video)ειναι χειροτερη απο mid range κινητο

Μα καλα ηθελα να ξερα τα πιστευετε αυτα που γραφετε ορισμενοι?

Τι δεν υπαρχει συγκριση,τι κινητα δηλαδη αναφερθηκαν,ενα mid range με μια ναυαρχιδα και δεν υπαρχει συγκριση?

Προφανως τα Oneplus κινητα ανεκαθεν ειχαν καποια θετικα σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες εταιρειων,αλλα μην το τερματισουμε κιολας.

Το ότι θα κολλάει σε 2 χρόνια το ξεχνάς μου φαίνεται. Σε διπλανό νήμα, μέλος με το s10 plus έχει παράπονα ότι υπερθερμαίνεται. Σου επισυνάπτω φωτό με γνωστό πρόβλημα οθονών σε κινητά Samsung(burn in). Το μόνο θετικό που έχει είναι θύρα ακουστικων, και ασύρματη φόρτιση. Προσωπικά για εμενα(χρήστης iPhone!!, συνεπώς τελείως αντικειμενική γνώμη) το one plus αξίζει λόγω γρηγοράδας, smoothness, κάμερας(οκ βίντεο κάπως καλύτερο το s10) και οθόνης! Μην ξεχνάμε το καθαρό Android με ελάχιστες παρεμβάσεις! Και τέλος ναι η σαμμυ θα δώσει 3 χρόνια αναβαθμίσεων εκ των οποίων η τελευταία θα το κάνει τούβλο! 

B7574E5D-BE76-473C-AA73-62423BE35EC0.jpeg

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

Στις 29/5/2019 στις 10:08 ΠΜ, Dreammpompo είπε

Καλημέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο πιο θεωρείται ότι είναι λίγο καλύτερο γενικά σαν σύνολο 

Ο συμφορουμιτης ρωτησε κατι συγκεκριμενο.

Το οτι το Oneplus7pro φοραει 90hz οθονη,εχει stock android και πιο γρηγορη ταχυφορτιση δεν το κανει καλυτερο γενικα στο συνολο απο το S10+ το οποιο 

• Δεχεται micro sd καρτα
  • 8gb ram το βασικο μοντελο(θα ηθελα πολυ να δω το S10+ να σερνεται σε 2χρονια,ειδικα το μοντελο με τα 12gb ram....)
  • Υποστηριζει ασυρματη φορτιση και αντιστροφη ασυρματη φορτιση
  • Εχει επισημη πιστοποιηση για αδιαβροχοποιηση 
  • Εχει service εδω στην χωρα μας και τεραστια ποικιλια σε αξεσουαρ
  • Θυρα ακουστικων και καλα ακουστικα μεσα στο κουτι
  • Μια απο τις καλυτερες οθονες της αγορας(αλλα και πιο φωτεινες κατω απο τον ηλιο)
  • Μια απο τις καλυτερες καμερες(φωτογραφιες και video,πισω και μπροστα selfie)

Τωρα μπορει για καποιους πολλα απο τα παραπανω να ειναι αδιαφορα ή φυσικα αν θελει ο ενδιαφερομενος μπορει να παρει το Oneplus.

Παρολα αυτα το S10+ ειναι καλυτερο γενικα σαν συνολο συσκευης απο το 7pro,κατα γενικη ομολογία. 

• Like 3
Δημοσ.

γιατι ρε γαμωτο ενα ταπεινό α3 του 17 της γυναικας μου δεν κολλαει;

που το πιανω για να της σβησω τα ατελειωτα tabs στον browser;

αρχιζω να πιστευω οτι καποιο (θετικο) θεμα εχει μιας και κολλανε τα s8 ,s9 ,s10 !!!!

δε ξερω για χρηστες που κανουν επαγγελματικη χρηση  βεβαια και βγαζουν λεφτα απο αυτο!!!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, taslikos είπε

Το ότι θα κολλάει σε 2 χρόνια το ξεχνάς μου φαίνεται. Σε διπλανό νήμα, μέλος με το s10 plus έχει παράπονα ότι υπερθερμαίνεται. Σου επισυνάπτω φωτό με γνωστό πρόβλημα οθονών σε κινητά Samsung(burn in). Το μόνο θετικό που έχει είναι θύρα ακουστικων, και ασύρματη φόρτιση. Προσωπικά για εμενα(χρήστης iPhone!!, συνεπώς τελείως αντικειμενική γνώμη) το one plus αξίζει λόγω γρηγοράδας, smoothness, κάμερας(οκ βίντεο κάπως καλύτερο το s10) και οθόνης! Μην ξεχνάμε το καθαρό Android με ελάχιστες παρεμβάσεις! Και τέλος ναι η σαμμυ θα δώσει 3 χρόνια αναβαθμίσεων εκ των οποίων η τελευταία θα το κάνει τούβλο! 

B7574E5D-BE76-473C-AA73-62423BE35EC0.jpeg

Οπως εσυ μπορεις να παραθεσεις περιπτωσεις burn in ή samsung που κολλανε, ετσι κι εγω μπορω να σου παραθεσω απειρως περισσοτερες περιπτωσεις ανθρωπων που οχι δεν τους κολλησε στα 2 χρονια αλλά εχουν ακομα s5 και note 4 και δεν βρισκουν λογο να το αλλαξουν!

Αμ το αλλο ; Η 3η και τελευταια αναβαθμιση θα κανει, λεει, το κινητο τουβλο! Προκαλω να γραψουν οσους εχουν s8/s8 plus που ειναι στην 3η και τελευταια αναβαθμιση τους, να μας πουνε ποσο τουβλο ειναι το κινητο τους.

Το να εβγαζες λιγο καλυτερο το 7 pro, θα το δεχομουν. Το να λες δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των συσκευων, αραδιαζοντας επιχειρηματα με προβληματα συσκευων (τυπου burn in) που θα συμβουν 1 στις 100 περιπτωσεις (και εβαλα υπερβολικα μεγαλο ποσοστο να ξερεις) ή προβλεποντας με τις μαντικες σου ικανοτητες οτι θα σερνεται σε 2 χρονια, πραγματικα με ξεπερναει.

Προσπαθησα να αγνοησω ολο αυτο και να μην απαντησω αλλα δεν τα καταφερα.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, paris_chav είπε

Οπως εσυ μπορεις να παραθεσεις περιπτωσεις burn in ή samsung που κολλανε, ετσι κι εγω μπορω να σου παραθεσω απειρως περισσοτερες περιπτωσεις ανθρωπων που οχι δεν τους κολλησε στα 2 χρονια αλλά εχουν ακομα s5 και note 4 και δεν βρισκουν λογο να το αλλαξουν!

Αμ το αλλο ; Η 3η και τελευταια αναβαθμιση θα κανει, λεει, το κινητο τουβλο! Προκαλω να γραψουν οσους εχουν s8/s8 plus που ειναι στην 3η και τελευταια αναβαθμιση τους, να μας πουνε ποσο τουβλο ειναι το κινητο τους.

Το να εβγαζες λιγο καλυτερο το 7 pro, θα το δεχομουν. Το να λες δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των συσκευων, αραδιαζοντας επιχειρηματα με προβληματα συσκευων (τυπου burn in) που θα συμβουν 1 στις 100 περιπτωσεις (και εβαλα υπερβολικα μεγαλο ποσοστο να ξερεις) ή προβλεποντας με τις μαντικες σου ικανοτητες οτι θα σερνεται σε 2 χρονια, πραγματικα με ξεπερναει.

Προσπαθησα να αγνοησω ολο αυτο και να μην απαντησω αλλα δεν τα καταφερα.

εχω s8+ και ειδικα με την τελευταια αναβαθμιση το τηλεφωνο παει σφαιρα και το σημαντικοτερο ... η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα παρα πολυ.

γενικα υπαρχει η ταση στον κοσμο να μιλαει αρνητικα για τις μεγαλες εταιριες θελοντας να υποστηριξει μικρους ηρωες... αλλα δεν παει ετσι. ισως καποτε να ειχε τα θεματα της η samsung αλλα κινητα οπως το s5 note 4 s7 s8 s9 αποδεικνυουν οτι εχει προχωρησει πολυ περισσοτερο απο καθε αλλον. Ο μονος αντιπαλος της που πιστευω εχει εξελιχθει αντιστοιχα ειναι η huawei. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι κολλάνε μετα από 2 χρόνια είναι δεδομένο πλέον. Ακόμα και το google pixel κολλάει με την κακοδιαχείρηση(καθως και την οικονομία της στην ram) της google(δες άπειρα βίντεο του mkbhd που πηγαινοέρχεται στο oneplus λόγο smoothness). Με πολύ γρήγορη αναζήτησή βρήκα ένα άρθρο (δημ. 1 Μαΐου) για troubleshooting σε s8 που λαγκαρει μετα από αναβάθμιση. Το ότι έχεις γνωστούς που έχουν ακόμα και σήμερα s5 δεν μου λέει κάτι γιατί και εγώ έχω άτομο που έχει s4 κολλάει τόσο πολύ αλλά η ίδια δεν το καταλάβαινει αφού δεν έχει δει άλλο τηλέφωνο για να συγκρίνει. Ίσως να ήμουν υπερβολικός στο ότι δεν υπάρχει σύγκριση, το δέχομαι, είναι όντως δυο πολύ καλά τηλέφωνα! Όμως προσωπικά θεωρώ πως ο αγοραστής θέλει το τηλέφωνο του να είναι smooth και όπως το πήρε day one, μετα από 3-4 χρόνια! Αν δεν σκοπεύει να το κρατήσει τόσο ας πάρει το s10. Δεν του επέβαλα την άποψη μου, εξάλλου δεν θα βγάλω κέρδη από αυτό, χρήστης Apple είμαι, και μιλάω εντελώς αντικειμενικά!

7B896F09-15A7-4AC5-A9E0-F48325A67ED2.png

15 λεπτά πριν, Theofi είπε

εχω s8+ και ειδικα με την τελευταια αναβαθμιση το τηλεφωνο παει σφαιρα και το σημαντικοτερο ... η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα παρα πολυ.

γενικα υπαρχει η ταση στον κοσμο να μιλαει αρνητικα για τις μεγαλες εταιριες θελοντας να υποστηριξει μικρους ηρωες... αλλα δεν παει ετσι. ισως καποτε να ειχε τα θεματα της η samsung αλλα κινητα οπως το s5 note 4 s7 s8 s9 αποδεικνυουν οτι εχει προχωρησει πολυ περισσοτερο απο καθε αλλον. Ο μονος αντιπαλος της που πιστευω εχει εξελιχθει αντιστοιχα ειναι η huawei. 

Η μπαταρία λες έχει βελτιωθεί πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν πολύ καλή, ενώ κάποτε άλλοτε ήταν καλύτερη. Θεωρώ πως αυτό έγινε μετά από κάποιο update... 

Επεξ/σία από taslikos
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, taslikos είπε

Το ότι κολλάνε μετα από 2 χρόνια είναι δεδομένο πλέον. Ακόμα και το google pixel κολλάει με την κακοδιαχείρηση(καθως και την οικονομία της στην ram) της google(δες άπειρα βίντεο του mkbhd που πηγαινοέρχεται στο oneplus λόγο smoothness). Με πολύ γρήγορη αναζήτησή βρήκα ένα άρθρο (δημ. 1 Μαΐου) για troubleshooting σε s8 που λαγκαρει μετα από αναβάθμιση. Το ότι έχεις γνωστούς που έχουν ακόμα και σήμερα s5 δεν μου λέει κάτι γιατί και εγώ έχω άτομο που έχει s4 κολλάει τόσο πολύ αλλά η ίδια δεν το καταλάβαινει αφού δεν έχει δει άλλο τηλέφωνο για να συγκρίνει. Ίσως να ήμουν υπερβολικός στο ότι δεν υπάρχει σύγκριση, το δέχομαι, είναι όντως δυο πολύ καλά τηλέφωνα! Όμως προσωπικά θεωρώ πως ο αγοραστής θέλει το τηλέφωνο του να είναι smooth και όπως το πήρε day one, μετα από 3-4 χρόνια! Αν δεν σκοπεύει να το κρατήσει τόσο ας πάρει το s10. Δεν του επέβαλα την άποψη μου, εξάλλου δεν θα βγάλω κέρδη από αυτό, χρήστης Apple είμαι, και μιλάω εντελώς αντικειμενικά!

7B896F09-15A7-4AC5-A9E0-F48325A67ED2.png

Η μπαταρία λες έχει βελτιωθεί πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν πολύ καλή, ενώ κάποτε άλλοτε ήταν καλύτερη. Θεωρώ πως αυτό έγινε μετά από κάποιο update... 

το κινητο δεν ειχε καλη αυτονομια οταν το πρωτοαγορασα. πολυ μετρια. μετα την τελευταια αναβαθμιση βελτιωθηκε παρα πολυ η μπαταρια αν και αυξηθηκε η χρηση που κανω. και  δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα. τωρα ισως ειμαι η εξαιρεση τι να πω...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ τα Samsung μια χαρά είναι ήμουν χρόνια σε αυτά και γενικά δεν μου είχαν βγάλει κανένα θέμα με οθόνη κτλ 

τα τελευταία χρόνια είναι σε iOS XS Max, one plus δεν είχα ποτέ μου και είπα να δοκίμαζα μια αλλά ξέρω πως είναι στο επίπεδο s10 plus και φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...