Προς το περιεχόμενο

Huawei P30 Lite Review

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Ρε δεν θα σταματήσει με την Google η Huawei. Πάρτε το πρέφα. 

Δώσε μας τα φώτα σου Σενσέϊ. 

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;

Ποιος στο είπε, ο γέροντας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν για παράδειγμα τo Samsung Galaxy S9+ αρχίζει απο 458 ευρώ στο skroutz και 500 στα επίσημα. ποιος θα πάει να πάρει την ψευταδούρα...

• Like 1

4 ώρες πριν, La_MoRt είπε

Άρα δεν είναι σε όλους τους τομείς! Θέλεις βελτίωση στο κομμάτι τιμή...

Εννοούσα hardware και λογισμικό.Για αυτό και ανέφερα μετά την τιμή.Παντως ,πιστεύω θα μειωθεί μετά από λίγο χρονικό διάστημα.

3 ώρες πριν, palawiaris είπε

Προτιμώ Android one.Οσο λιγότερο πειράγματα στο λειτουργικό τόσο καλύτερα.

Παρακαλώ ο επόμενος.

Μετα απο samsung lg xiaomi πειραγμενα λειτουργικά. Πειρα και εγω ενα Xiaomi Android one.

Και απογοητεύτηκα ειναι εντελος γυμνό δεν υπαρχει τιποτα με αποτελεσμα η να κατεβασεις ενα καρο εφαρμογες με διαφημισεις κτλ η να πληρωσεις ολες τις εφαρμογες και να πας 3 φορες πανω απο οσα εχουν μεσα δωρεαν τα πειραγμενα Samsung LG xiaomi κτλ. 

Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα... Ομως Προσωπικά εγω θελω ενα κινητο οπως το μενου του LG v40 πχ.  που εχει τα πάντα ρυθμισεις προγραμματα για audio video για την δόνηση για παραμετροποίηση μενου για settings σε notifications ξεχωριστους ηχους προγραμματα υγειας κτλ κτλ . Με λιγα λογια θελω οταν πληρωνω ενα κινητο να ειναι γεματο με εφαρμογες πιστοποιημένες και χωρις διαφημίσεις κτλ.

Με το xiaomi mi android one ειμαι ολο προβληματα με εφαρμογες που κατεβαζω καποιες δουλευουν καποιες οχι το ποιο απλο οπως ενταση δόνησης η ξεχωριστη ενταση για notifications η να βαλεις μπαρα πανω  η εστω να βγαλεις το google menu bar η ειναι δυσκολο να γινει η δεν γινεται σωστα.

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Agony είπε

Μετα απο samsung lg xiaomi πειραγμενα λειτουργικά. Πειρα και εγω ενα Xiaomi Android one.

Και απογοητεύτηκα ειναι εντελος γυμνό δεν υπαρχει τιποτα με αποτελεσμα η να κατεβασεις ενα καρο εφαρμογες με διαφημισεις κτλ η να πληρωσεις ολες τις εφαρμογες και να πας 3 φορες πανω απο οσα εχουν μεσα δωρεαν τα πειραγμενα Samsung LG xiaomi κτλ. 

Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα... Ομως Προσωπικά εγω θελω ενα κινητο οπως το μενου του LG v40 πχ.  που εχει τα πάντα ρυθμισεις προγραμματα για audio video για την δόνηση για παραμετροποίηση μενου για settings σε notifications ξεχωριστους ηχους προγραμματα υγειας κτλ κτλ . Με λιγα λογια θελω οταν πληρωνω ενα κινητο να ειναι γεματο με εφαρμογες πιστοποιημένες και χωρις διαφημίσεις κτλ.

Με το xiaomi mi android one ειμαι ολο προβληματα με εφαρμογες που κατεβαζω καποιες δουλευουν καποιες οχι το ποιο απλο οπως ενταση δόνησης η ξεχωριστη ενταση για notifications η να βαλεις μπαρα πανω  η εστω να βγαλεις το google menu bar η ειναι δυσκολο να γινει η δεν γινεται σωστα.

Και να συμπληρώσω, με το μετρημένο blotware που έχει το MIUI λες άντε γειά στα βασικά προγράμματα που θα κατεβάσεις από το play store για τους παραπάνω λόγους.

• Like 1

3 ώρες πριν, stafaf είπε

Δώσε μας τα φώτα σου Σενσέϊ. 

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;

Ποιος στο είπε, ο γέροντας;

Ότι να ναι. 

7 ώρες πριν, gregory22 είπε

Είχα το P20 Lite. Δεν μπορώ να πω οτι με ικανοποίησε. Λάγκαρε αρκετές φορές ειδικά σε σελιδες με animation καρτέλες κλπ. Πήρα το iphone 7 και ησύχασα. Συμπέρασμα: αν θες κινητό της προκοπής κι όχι των 12 μηνών, το 700αρι δεν το γλυτώνεις. 

καλά αν εχεις απαιτήσεις σε κάθε τομέα και τα 700 που λες(αρχική τιμή) λίγα είναι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...