Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους! Αγόρασα πρόσφατα ένα ψυγείο bosch και μου δώσανε δώρο μια καφετιέρα φίλτρου bosch και αναρωτιέμαι παίρνει καφέ illy ή να πάρω μια κανονική καφετιέρα illy για να την δώσω ως δώρο σε γάμο που έχω να πάω που είναι η καφετιέρα στο κουτί της?  Η αγορά καφετιέρα με κάψουλες συμφέρει? Θέλω να φτιάχνω στο σπίτι καφέ γιατί delivery κάθε μέρα 1,50 δεν γίνεται 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

https://www.illyshop.gr/kafes/kafes-filtrou/kafes-illy-filtrou-alesmenos-250gr_32088/

Βέβαια θα πίνεις καφέ φίλτρου (γαλλικό) κι όχι εσπρέσο/καπουτσίνο.

Η καφετιέρα με κάψουλες είναι πρακτική μεν, δεν συμφέρει δε, εκτός αν πάρεις επαναγεμιζόμενες κάψουλες (συνήθως ανοξείδωτες, με αλουμινένιο αυτοκόλλητο για καπάκι)

Ενδεικτικά ο Illy πάει γύρω στα 11 ευρώ τα 130 γραμμάρια σε κάψουλες και γύρω στα 9 τα 250 γραμμάρια σκόνη

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν ρίξω το καφέ illy μέσα στην καφετιέρα φίλτρου δεν θα μου φτιάξει? Μονό καφετιέρα illy πρέπει να πάρω? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, user3364 είπε

Γεια σε όλους! Αγόρασα πρόσφατα ένα ψυγείο bosch και μου δώσανε δώρο μια καφετιέρα φίλτρου bosch και αναρωτιέμαι παίρνει καφέ illy ή να πάρω μια κανονική καφετιέρα illy για να την δώσω ως δώρο σε γάμο που έχω να πάω που είναι η καφετιέρα στο κουτί της?  Η αγορά καφετιέρα με κάψουλες συμφέρει? Θέλω να φτιάχνω στο σπίτι καφέ γιατί delivery κάθε μέρα 1,50 δεν γίνεται 

Μπορείς να ελαττώσεις τον καφέ και να τον κόψεις κιόλας. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην τσέπη σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα καφέ το απόγευμα πίνω πόσο να τον ελαττώσω?

Δημοσ.
Στις 29/5/2019 στις 11:54 ΠΜ, user3364 είπε

Ένα καφέ το απόγευμα πίνω πόσο να τον ελαττώσω?

0! 😋

Εγώ βρήκα την υγειά μου πριν 8 χρόνια που τον έκοψα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά γίνεται να ρίξω espresso σε καφετιέρα φίλτρου? Θα είναι καλός ο καφές?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...