Dark-Oblivion Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλημερα σε ολο τον τεχνολογικο κοσμο. Σε κανα δυο βδομαδες ληγει το συμβολαιο μου με την Vodafone , οποτε εχω μπει σε σκεψεις (και αποριες) : 1. να κανω ανανεωση το ηδη υπαρχων πακετο μου με απλη dsl γραμμη που θα μου βγαινει καπου στο 20€?!?! (δεδομενου οτι τουλαχιστον απο θεμα ιντερνετ δεν ειχα ποτε σχετικα παραπονα , οσο με την ιδια την εταιρεια και πως χειριζεται καποια αλλα θεματα) 2. να κανω ανανεωση και update σε vdsl? Θα δω διαφορες? Οσοι εχουν ειναι ευχαριστημενοι? (με χρεωση καπου στα 32+ €) 3. ισως το σημαντικοτερο κομματι που με απασχολει. ΑΝ κανω ανανεωση - update σε vdsl θα μπορω να αλλαξω modem/router και να βαλω καποιο του εμποριου? Το ρωταω και με προβληματιζει , διοτι καποιος γνωστος μου ελεγε και μου εξηγουσε οτι η Vodafone τουλαχιστον εχει κλειδωμενες ρυθμισεις που ειναι συμβατες μονο με το δικο της ρουτερ και ΔΕΝ τις ξεκλειδωνει για να μπορει καποιος να δουλεψει αλλο ρουτερ. 4. Καμια προταση για αλλο παροχο (που να κανει δουλεια σε Ανω Πατησια πλευρα) και η χρεωση του πακετου του να ειναι 30+ ?!?!?! Ευχαριστω εκ των πρωταιρων...
prometheas Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1. Aν σε καλύπτει το απλο ADSL ναι. Πάντως σαν τεχνολογία θα γινεται ολο και πιο προβληματική όσο αυξάνει το ποσοστό των συνδρομητών με 50/100/200 broadband συνδέσεις 2. Προφανως Θα δεις διαφορές προς το καλύτερο ειδικά αν λάβεις υπηρεσία από υπαίθρια καμπίνα 3. Ισχύει μέχρι στιγμής οτι δυστυχώς θα παντρευτείς το μετριότατο router που δίνουν (Vodafone H300s). 4. H Cosmote δίνει σε νέες συνδέσεις ή φορητότητα το VDSL 50 με απεριόριστα αστικά & υπεραστικά (χωρίς κινητά ομως) με 32 Ευρώ. Αν σου κάνει go for it.
Dark-Oblivion Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, prometheas είπε 1. Aν σε καλύπτει το απλο ADSL ναι. Πάντως σαν τεχνολογία θα γινεται ολο και πιο προβληματική όσο αυξάνει το ποσοστό των συνδρομητών με 50/100/200 broadband συνδέσεις 2. Προφανως Θα δεις διαφορές προς το καλύτερο ειδικά αν λάβεις υπηρεσία από υπαίθρια καμπίνα 3. Ισχύει μέχρι στιγμής οτι δυστυχώς θα παντρευτείς το μετριότατο router που δίνουν (Vodafone H300s). 4. H Cosmote δίνει σε νέες συνδέσεις ή φορητότητα το VDSL 50 με απεριόριστα αστικά & υπεραστικά (χωρίς κινητά ομως) με 32 Ευρώ. Αν σου κάνει go for it. 1. καλα ναι φανταζομαι οτι αργααααααααααα (ή γρηγορα) θα αναγκαστουμε ολοι να κανουμε update. 2. διαφωτισε με λιγο σε παρακαλω με τον ορο ''υπαιθρια καμπινα'' 3. εχω κακες εμπειριες με τα εργοστασιακα ρουτερ που δινουν. Τουλαχιστον παλιοτερα ακουγα που ελεγαν οτι μεσω των ρουτερ που δινουν σου κλειδωνουν/ξεκλειδωνουν οτι πορτες θελουν αυτοι (σε περιπτωση που θες να εχεις nas server και εξωτερικη του χρηση). Και οτι σιγουρα παρακολουθουν πιο ευκολα καθε σου κινηση. (δεν ξερω αν ισχυει αυτο τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα στα vdsl σεναρια). 4. Ιδια τιμη μου χρεωνει και η Vodafone συν 6 ωρες σε κινητα Ελλαδος και σε σταθερα εξωτερικου. Απλα ενα απο τα παραπονα που εχω απο την Vodafone ειναι οτι σημερα μου λεει 32€ , αυριο θα βρει να κοτσαρει καποιο φορο για να μου ανεβασει με το ετσι θελω το παγιο , συν του οτι καποιες φορες απο το πουθενα χρεωνε πραγματα χωρις να υφιστανται.
prometheas Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2. Eιναι τα κουτια (ΚΑΦΑΟ) του ΟΤΕ ή των παρόχων που μπορεις να δείς κοντά στο σπιτι σου (σε ακτίνα ενός η δύο οικοδομικών τετραγώνων πρέπει να υπάρχει ένα) Για να μην μπλέκεσαι βάλε την διευθυνσή σου στο site της Cosmote ή της vodafone ή της Wind και δες τι διαθεσιμότητα υπάρχει στην περιοχή σου. 3. Αν θέλουν να σε παρακολουθήσουν δεν έχει καμμια σημασία αν βάλεις δικό σου ρούτερ ή οχι. Υπάρχουν πολύ πιο sophisticated τρόποι. Επι της ουσίας αν μείνεις Vodafone παντρεύεσαι το ρούτερ τους 4. Δική σου απόφαση. Εγώ θα πήγαινα COSMOTE μιας και δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος ομιλίας σε κινητά και αντικειμενικά έχει το καλύτερο δίκτυο από όλους. Εκτός αν πετύχεις καλύτερη τιμή σε Vodafone
Dark-Oblivion Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, prometheas είπε 2. Eιναι τα κουτια (ΚΑΦΑΟ) του ΟΤΕ ή των παρόχων που μπορεις να δείς κοντά στο σπιτι σου (σε ακτίνα ενός η δύο οικοδομικών τετραγώνων πρέπει να υπάρχει ένα) Για να μην μπλέκεσαι βάλε την διευθυνσή σου στο site της Cosmote ή της vodafone ή της Wind και δες τι διαθεσιμότητα υπάρχει στην περιοχή σου. 3. Αν θέλουν να σε παρακολουθήσουν δεν έχει καμμια σημασία αν βάλεις δικό σου ρούτερ ή οχι. Υπάρχουν πολύ πιο sophisticated τρόποι. Επι της ουσίας αν μείνεις Vodafone παντρεύεσαι το ρούτερ τους 4. Δική σου απόφαση. Εγώ θα πήγαινα COSMOTE μιας και δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος ομιλίας σε κινητά και αντικειμενικά έχει το καλύτερο δίκτυο από όλους. Εκτός αν πετύχεις καλύτερη τιμή σε Vodafone 2. ααααα , καφαο (καινουριο , που κανουν συνεχεια ελεγχους και συντηρησεις και με ρακ με ανεμιστηρια , εχει ακριβως απεναντι απο το παραθυρο μου ) 3. δεν διαβασα και τα καλυτερα παντως για το ρουτερ τους. 4. με ενδιαφερει οση περισσοτερη ομιλια μπορω να εχω σε κινητα (και εξωτερικο) διοτι μενω χαμηλα και με το κινητο σχεδον ποτε δεν εχω καλο σημα. Αρα ολοι ειναι με τα κινητα , οποτε εγω για να μιλησω σε κινητο μονο το σταθερο με σωζει. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Dark-Oblivion
Dark-Oblivion Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, divo είπε που ο τσιμπισες αυτο για τον οτε; εκαν πριν 2-3 μηνες αναβαθμιση στα χρηματα που λες 31€ με 250 λεπτα σε σταθερα και κινητά με 50αρι vdsl. H καμπινα που εχεις ποια εταιρειας ειναι; Αν ειναι οτε και κανεις 24αρι adsl, θα σε βαλουν σε καμπινα και θα σου δωσουν 24αρι se vdsl προφιλ. Αυτο σημαινει οτι κλειδωνεις στα 24 περιπου. Νομιζω οτι ειναι ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα