Cyberdemon87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, έχω Peugeot 106 μοντέλο του 2001 και μου χάλασε το air condition. Κάθε φορά που το ανοίγω μου καίει την ασφάλεια οπότε τελικά ψάχνω για νέο κομπρεσέρ. Γνωρίζετε κάποιο σωστό συνεργείο που να μην πίνει αίμα, εδώ Αθήνα, που να μπορεί να μου βρει κανένα μεταχειρισμένο και να μου το περάσει; Για να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο πως δεν θα μου χαλάσει μετά από λίγο, αφού υποθέτω πως αυτοί ξέρουν τι παίρνουν και από που. Γιατί βρίσκω και εγώ, πχ από αγγελίες στο car.gr αλλά φοβάμαι να το ρισκάρω. Σας ευχαριστώ!
thanasisxask Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Το πηνίο του κομπλερ πρέπει να σου έχει καεί μπορεί να αλλάζει και μόνο του.
tz_aristotelis Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Άρχισε να κάνεις οικονομία. Το air condition δεν είναι κάτι φθηνό. Χαρακτηριστικά λέω ότι πχ για έλεγχο φρεον (που μπορεί να είναι οκ) παίρνουν 50-60€!!!! Δεν ξέρω πόσο έχουν τα μεταχειρισμένα , αλλά το 200αρι ίσως δεν το γλυτώσεις. Ίσως λίγο φθηνότερα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξεις , είναι να το πας σε κάποιον που ξέρεις και είναι κοντά, η είναι συστημένος , έτσι ώστε να σου κάνει σωστή δουλειά και αν θέλει κάτι ακόμα να το κοιτάξει, αλλά και εσύ να μην τρέχεις σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε ρωτα 2-3 και κάνε τον ηλίθιο, να δεις τι θα σου πούνε!!!!
meletis_m Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε Καλησπέρα, έχω Peugeot 106 μοντέλο του 2001 και μου χάλασε το air condition. Κάθε φορά που το ανοίγω μου καίει την ασφάλεια οπότε τελικά ψάχνω για νέο κομπρεσέρ. Γνωρίζετε κάποιο σωστό συνεργείο που να μην πίνει αίμα, εδώ Αθήνα, που να μπορεί να μου βρει κανένα μεταχειρισμένο και να μου το περάσει; Για να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο πως δεν θα μου χαλάσει μετά από λίγο, αφού υποθέτω πως αυτοί ξέρουν τι παίρνουν και από που. Γιατί βρίσκω και εγώ, πχ από αγγελίες στο car.gr αλλά φοβάμαι να το ρισκάρω. Σας ευχαριστώ! Στο Χαλάνδρι επί Δ.Πλακεντίας είναι μια μάντρα μεταχειρισμένων που έχει κυρίως για Γαλλικά αυτοκίνητα . Κάνε μια ερώτηση , αλλά να υπολογίζεις 150-200€
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα http://www.elsekat.gr/members.html
Cyberdemon87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι πως έχω έναν που το πηγαίνω για service εδώ και χρόνια στην Καλλιθέα και με εξυπηρετεί αρκετά, απλά και αυτός μου είπε πως ρώτησε και δεν μπόρεσε να βρει κάτι αξιόλογο. Πήρα και για πλάκα σε 2-3 official αντιπρόσωπους της Peugeot και οι τιμές που μου είπαν για ανακατασκευές ξεκινούν από 665€ μέχρι και πάνω από χιλιάρικο Παίρνω καινούριο 106 ήθελα να τους πω. Τεσπα, θα ρωτήσω εδώ και εκεί, και το πολύ πολύ στο τέλος ρισκάρω από car.gr κάνα μεταχειρισμένο με 50-70€. Το πηνίο του κομπλερ που λες φίλε μου θα μπορέσω να το βρω ως ανταλλακτικό;
bill999r Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλύτερα παρε ιμιτασιον καινούριο να έχεις κ εγγύηση κ η τιμή δεν θα ξεφύγει πολύ. Εγώ πάω σε αυτούς http://www.cryotech.gr κ το δικό μου κ της γυναίκας μου κ σε πρόβλημα που είχα με το κομπρεσέρ μου το έκαναν ανακατασκευή με 1 έτος εγγύηση.
thanasisxask Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μπορεί να μην χρειάζεται ανακατασκευή και να χρειάζεται μόνο αλλαγή το πηνίο του κομπλερ. @Cyberdemon87πρέπει να το δει ο μάστορας και να σου πει αν αλλάζει μεμονωμένα. Το πιθανότερο είναι να αλλάζει. 1
Cyberdemon87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Πήρα τηλ cryotech και θέλουν κάνα 150αρι αν είναι το πηνίο...
gia_nnis Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Πήρα τηλ cryotech και θέλουν κάνα 150αρι αν είναι το πηνίο... Αυτο που θα πω δεν ειναι ο κανονας.. Συνηθως τα μεγαλα συνεργεια με τους υπαλληλους.. εχουν μεγαλυτερα παγια εξοδα οποτε ανεβαζουν την τιμη!
Cyberdemon87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/5/2019 στις 2:39 ΜΜ, thanasisxask είπε Μπορεί να μην χρειάζεται ανακατασκευή και να χρειάζεται μόνο αλλαγή το πηνίο του κομπλερ. @Cyberdemon87πρέπει να το δει ο μάστορας και να σου πει αν αλλάζει μεμονωμένα. Το πιθανότερο είναι να αλλάζει. Όπως το είπες φίλε μου, τελικά το πηνίο του κόμπλερ ήθελε αλλαγή. 160€ μου πήγε μαζί με συμπλήρωμα φρέον. Ευχαριστώ τον φίλο gia_nnis για τις προτάσεις! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Cyberdemon87 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα