Cyberdemon87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω το redmi note 4 και ψάχνω για τον επόμενο αντικαταστάτη. Επειδή έχω μπερδευτεί, θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα νέα xiaomi που κυκλοφορούν είναι το πιο vfm και ποιο έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες από τα παρακάτω. Επίσης έχει κάποιο από αυτά ξεκλείδωτο το api ώστε να περαστεί gcam άμεσα από το google play χωρίς κόπο, root κλπ; Η λίστα: Redmi Note 6 Pro (32 & 64GB) Redmi Note 7 (32 GB) Redmi Note 5 (32 & 64GB - δεν αξίζει τόσο πλέον μιας και είναι προηγούμενο μοντελο;) Mi A2 (64GB - Έχω ακούσει κάποια καλά σχόλια, αλλά δεν γνωρίζω γενικά) Αν κάποιο έχει παρουσιάσει συχνά προβλήματα που είναι γνωστά πείτε μου please. Σε όποιο και να καταλήξω θα πρέπει να ελέγξω να είναι η global version; Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Cyberdemon87
chios Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Redmi note 7, η gcam μπαίνει χωρίς ξεκλείδωμα, από τις καλύτερες επιλογές, αλλά πάρε το 64αρι.
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε Καλησπέρα, έχω το redmi note 4 και ψάχνω για τον επόμενο αντικαταστάτη. Επειδή έχω μπερδευτεί, θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα νέα xiaomi που κυκλοφορούν είναι το πιο vfm και ποιο έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες από τα παρακάτω. Επίσης έχει κάποιο από αυτά ξεκλείδωτο το api ώστε να περαστεί gcam άμεσα από το google play χωρίς κόπο, root κλπ; Η λίστα: Redmi Note 6 Pro (32 & 64GB) Redmi Note 7 (32 GB) Redmi Note 5 (32 & 64GB - δεν αξίζει τόσο πλέον μιας και είναι προηγούμενο μοντελο;) Mi A2 (64GB - Έχω ακούσει κάποια καλά σχόλια, αλλά δεν γνωρίζω γενικά) Αν κάποιο έχει παρουσιάσει συχνά προβλήματα που είναι γνωστά πείτε μου please. Σε όποιο και να καταλήξω θα πρέπει να ελέγξω να είναι η global version; Σας ευχαριστώ! Το καλύτερο σε φωτογραφίες είναι το mi8 lite με την stock κάμερα,αλλά Gcam θέλει ξεκλείδωμα. Μετά πάει το Mi A2 που και αυτό θέλει ξεκλείδωμα. Το Note 7 δεν θέλει ξεκλείδωμα αλλά δεν λέει και κάτι με την stock κάμερα.
Cyberdemon87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιο vfm από αυτά σε γενικές γραμμές ποιο θεωρείτε εσείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα