Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Firefox

rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Firefox 0,8 αλλα πολλες φορές δεν διαβάζει σωστα τις ελληνκές γραμματοσειρές όπως π.χ στα Files του Ιnsomnia.Υπάρχει λυση;Οχι τίποτα αλλο αλλα το Firefox ειναι εκπληκτικο.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επίσης μία άλλη ερώτηση για τον Firefox:

Σε ορισμένα sites δεν μου εμφανίζει κάποια Pull Down menus (javascript νομίζω πως είναι).

Υπάρχει λύση;

Δημοσ.

σε αυτα τα λιγα site δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι

οσο αφορα το 8859-7 ειναι σωστο αυτο που ειπωθηκε αλλα πως το κανεις να δειχνει παντα αυτο;

εχω παει και εχω αφαιρεσει ολες τις αλλες γλωσσες αλλα ξαναπροσθετει μονο του την western και βλεπω και εγω λιγες φορες το προβλημα που αναφερε ο rodez

Δημοσ.

Κατι αλλο ακομα.

Εχει βγει ο ελληνικος Firefox 8,αλλα δεν εχω βρει πουθενα

το .xpi για τα ελληνικα ωστε να το χρησιμοποιησω με τις

τελευταιες αγγλικες εκδοσεις.

Ετσι ωστε χρησιμοποιοντας το να εχω και στις

αγγλικες εκδοσεις ολλα τα μενου στα ελληνικα.

Υπαρχει καποια λυση ?

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Firefox 0.8 σε winXP και δεν έχω κανένα προβλημα

με τα ελληνικα. (iso-8859-7).

Με μερικά menu πραγματι υπαρχει προβλημα αλλα to firefox σε γενικες

γραμμες ειναι καταπληκτικό και πιο γρήγορο. :D

Δημοσ.

Ki alli mia erotisi : mipos prepei sto Customize Character Coding na prosthesoume tis 3 ellinikes grammatoseires pou exei gia na lythoun ayta ta provlimata?

Δημοσ.
ayti ti selida ti vlepete kala sto firefox? : http://www.forthnet.gr/contact.html

einai i proti selida pou mou vgazei alabournezika adi gia ellinika.

Ναι' date=' μου εμφανίζονται κανονικά τα ελληνικά.

Οι μόνες ρυθμίσεις που έχω κάνει για ελληνικά είναι:

1. Στο παράθυρο Fonts & Colors (μπορείτε να πάτε εκεί από την καρτέλα General των Options) επέλεξα Greek στο "Fonts for:"

2. Επέλεξα View > Character Coding > More > West European > Greek (ISO-8859-7).

[i']Και φυσικά να ξέρετε ότι για το ζήτημα των ελληνικών δεν ευθύνεται ο FireFox, αλλά οι υπεύθυνοι των servers και οι σχεδιαστές των ιστοσελίδων που δεν έχουν ρυθμίσει σωστά την κωδικοσελίδα. Όχι ότι φταίει ο FireFox.

Για τα μενού σε JavaScript πάω πάσο... Πολλά έτοιμα προγράμματα που σε βοηθούν να φτιάξεις τέτοια μενού είναι απολύτως συμβατά μόνο με Internet Explorer...[/i]

Δημοσ.

ναι σιγουρα ειναι του κατασκευαστη των σελιδων το προβλημα (νομιζω οτι λειπει η δηλωση για την κωδικοσελιδα οπως αυτο meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7")

εμενα με τις ιδεις ρθυμισεις με εσενα δεν παιζει καλα πρεπει να παω με το χερι να το κανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...