silmeg13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Έχω το χς μαξ και το face id ξεκλειδώνει και με το δικό μου πρόσωπο και με του αδέρφου μου(δεν είμαστε δίδυμοι)!αντίστοιχα αυτός δεν μπορεί να ανοίξει την δικιά μου συσκευή(i phone x)!πως μπορώ να κινηθώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, silmeg13 είπε πως μπορώ να κινηθώ; Πλαστική προσώπου. Αναγκαστικά ένας από εσάς πρέπει να αλλάξει την όψη του.
asmilon Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σιγουρα με κατι τετοιο δεν θα σας ξαναμπερδεψει: Περα απο την πλακα, οταν το FaceID δεν ειναι σιγουρο, σας ζηταει εισαγωγη ΡΙΝ. Εκεινη την στιγμη αν ο αδερφος σου βαλει το ΡΙΝ σου τοτε το FaceID κατωχυρωνει το προσωπο που ειδε, εφοσον εχει αρκετα κοινα σημεια, ως διαφοροποιηση του αρχικου, μιας και ετσι εκπαιδευεται ο αλγοριθμος να σε αναγνωριζει σε διαφορες συνθηκες. Οποτε δοκιμασε να αλλαξεις ΡΙΝ, να σβησεις τα data του FaceID και να το μαθεις απο την αρχη να αναγνωριζει το δικο σου προσωπο μονο. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από asmilon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα