Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για το αντικείμενο του θέματος σε Ελληνικά σάιτ το βρήκα από 21 ευρώ και πάνω.Με Κίνα δεν μπόρεσα να βρω άκρη.

Μου έβγαλε όμως ένα Βουλγάρικο σάιτ στη Στάρα Ζαγόρα όπου έχει το συγκεκριμένο που θέλω στην τιμή των 8,50 ευρώ.Γράφει κάτι Ελληνικά μάλλον μεταφρασμένα από γκούγκλη αλλά δεν βγάζεις άκρη.

Έτυχε ποτέ σε κανέναν να παραγγείλει από σάιτ της Βουλγαρίας ή να ξέρει Βουλγάρικα να μας πει την άποψή του;;;;

Συγκεκριμένα ήθελα αυτό.  https://vedour.com/el/pinio-kotza-bobina17.html

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ψαξε και για Πηνιο από τριγωνικό υπόγειο ραντάρ. Ειναι το ίδιο, θα το βρεις 4,5 - 6 ευρω στο skroutz.

Τετοιο έβαλα και γλίτωσα κανένα δεκαπενταρ.

Δημοσ.

Πρέπει όμως να είναι το ίδιο γιατί έχει συγκεκριμένη θέση σφίγγει με δύο βίδες και η παραμικρή διαφορά δεν θα ταιριάζει.

Ελλάδα το έψαξα με πολλούς τρόπους σαν πηνίο δεν βγάζει τίποτε μόνο σαν ηλεκτρονική χορτοκοπτικών έβγαλε κάτι παρόμοια αλλά με απαγορευτικές τιμές.☺️

Δημοσ.

δεν γράφεις το πρόβλημα που έχει πχ έχει καεί - διακοπή το πηνίο ? έχει πρόβλημα η φύσα ?   Αλλαγή στο σύρμα σε κάποιον που κανει περιελίξεις το κοίταξες ? Σε πμ έχω στείλει το τηλ του  τεχνικού που πάω το δικό μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...