papoys1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Ψάχνοντας για το αντικείμενο του θέματος σε Ελληνικά σάιτ το βρήκα από 21 ευρώ και πάνω.Με Κίνα δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Μου έβγαλε όμως ένα Βουλγάρικο σάιτ στη Στάρα Ζαγόρα όπου έχει το συγκεκριμένο που θέλω στην τιμή των 8,50 ευρώ.Γράφει κάτι Ελληνικά μάλλον μεταφρασμένα από γκούγκλη αλλά δεν βγάζεις άκρη. Έτυχε ποτέ σε κανέναν να παραγγείλει από σάιτ της Βουλγαρίας ή να ξέρει Βουλγάρικα να μας πει την άποψή του;;;; Συγκεκριμένα ήθελα αυτό. https://vedour.com/el/pinio-kotza-bobina17.html
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Ψαξε και για Πηνιο από τριγωνικό υπόγειο ραντάρ. Ειναι το ίδιο, θα το βρεις 4,5 - 6 ευρω στο skroutz. Τετοιο έβαλα και γλίτωσα κανένα δεκαπενταρ.
papoys1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Πρέπει όμως να είναι το ίδιο γιατί έχει συγκεκριμένη θέση σφίγγει με δύο βίδες και η παραμικρή διαφορά δεν θα ταιριάζει. Ελλάδα το έψαξα με πολλούς τρόπους σαν πηνίο δεν βγάζει τίποτε μόνο σαν ηλεκτρονική χορτοκοπτικών έβγαλε κάτι παρόμοια αλλά με απαγορευτικές τιμές.☺️
hp8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 δεν γράφεις το πρόβλημα που έχει πχ έχει καεί - διακοπή το πηνίο ? έχει πρόβλημα η φύσα ? Αλλαγή στο σύρμα σε κάποιον που κανει περιελίξεις το κοίταξες ? Σε πμ έχω στείλει το τηλ του τεχνικού που πάω το δικό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα