czarjuly Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω μια 55άρα τηλεόραση έχω δει αυτή https://www.e-shop.gr/tv-lg-55uk6300-55-led-4k-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152355 αξίζει ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Μπορώ να την χρησιμοποιήσω με αυτό;https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/188278-crystal audio-casb160-bluetooth Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από czarjuly
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν δεν είναι εκθεσιακές πάρε αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/190808-philips-55pus6703-55 και ναι με όλες τις νέες τηλεοράσεις ειναι συμβατή η ηχομπαρα Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Zengar Zombolt 1
czarjuly Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει την συγκεκριμένη LG ή παρόμοια τηλεόραση αν η αποσταση ανάμεσα στα ποδαράκια της βάσης μεταβάλλεται έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε ποιό στενό έπιπλο;
nikler Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 καλησπέρα! πήρα την περασμένη εβδομάδα την uk6200 στις 55 ίντσες.Πολύ καλές εντυπώσεις έως τώρα.Ωραία οθόνη, ειδικά αν έχεις νετφλιξ και βάλεις ταινία /σειρά 4κ η θέαση είναι μαγευτική.Γρήγορο ίντερνετ, ακόμη και σε ασύρματη σύνδεση.Ο ήχος της είναι καθαρός και δυνατός.Για γρήγορες ρυθμίσεις δοκίμασε στην εικόνα το HDR (μέγιστο) και στον ήχο λειτουργία σινεμά.Έχω απενεργοποιήσει το eco mode ενώ έχω ενεργή την λειτουργία ξεκούραση ματιών καθώς είναι αρκετά φωτεινή και το βράδυ θα σε κουράσει.Τα ποδαράκια δυστυχώς δεν είναι ρυθμιζόμενα.Στον τοίχο κρεμασμένη όμως είναι πολύ όμορφη.Στα 409 ευρώ που την αγόρασα νομίζω είναι καλή επιλογή. 1
czarjuly Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Τελικά έκανα την υπέρβαση και πήγα σε αυτή https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-55xf8096baep-1211019.html
dmyl Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, czarjuly είπε Τελικά έκανα την υπέρβαση και πήγα σε αυτή https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-55xf8096baep-1211019.html Δεν εκανες υπερβαση , επραξες το σωστο! Καλές θεάσεις! 1
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 29/5/2019 στις 12:00 ΠΜ, czarjuly είπε Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει την συγκεκριμένη LG ή παρόμοια τηλεόραση αν η αποσταση ανάμεσα στα ποδαράκια της βάσης μεταβάλλεται έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε ποιό στενό έπιπλο; Πες μας εντυπωσεις απο χαμηλο φωτισμο. Ειναι IPS και EDGE LED και μπορει να χανει σε μερικα σημεια.
czarjuly Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, alexakos89 είπε Πες μας εντυπωσεις απο χαμηλο φωτισμο. Ειναι IPS και EDGE LED και μπορει να χανει σε μερικα σημεια. Φίλε Αλέξη δεν πήρα την LG πήρα την Sony τελικά σε αυτήν αναφέρεσαι;
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, czarjuly είπε Φίλε Αλέξη δεν πήρα την LG πήρα την Sony τελικά σε αυτήν αναφέρεσαι; Καλημέρα φίλε μου , ναι για την Sony λέω.
czarjuly Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Καλημέρα φίλε μου , ναι για την Sony λέω. οκ μόλις την παραλάβω και την στήσω θα γράψω εντυπώσεις βέβαια δεν συγκρινεται με κάτι qled -αν τις γράφω σωστά-που ειδα στο μαγαζί αλλά αυτές ξεκινάγαν κι απο το ενάμιση χιλιάρικο
kostasbm Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 sony τα σπαει τελευταια χτες το τελικο απευθειας 4Κ δορυφορικα επαθαν πλακα οσοι δεν ειχαν δει ποδοσφαιρο σε 4Κ.....σονυ 7096
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, czarjuly είπε οκ μόλις την παραλάβω και την στήσω θα γράψω εντυπώσεις βέβαια δεν συγκρινεται με κάτι qled -αν τις γράφω σωστά-που ειδα στο μαγαζί αλλά αυτές ξεκινάγαν κι απο το ενάμιση χιλιάρικο Καλά μην βλεπεις τα βίντεο που παίζουν εκεί πέρα. Είναι ειδικά ρυθμισμένα. Η Sony η OLED. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει με αυτά που χω δει. Οι qled πλην της q9 μου είναι αδιάφορες και αρκετά προβληματικές. 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε sony τα σπαει τελευταια χτες το τελικο απευθειας 4Κ δορυφορικα επαθαν πλακα οσοι δεν ειχαν δει ποδοσφαιρο σε 4Κ.....σονυ 7096 Σκύλος η 7096. Ήταν τρομερή αγορά σε αυτά τα λεφτά.
czarjuly Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα και την έστησα ωραία εικόνα ζωντανά χρώματα δεν παρατήρησα κάτι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού(το σαλόνι μου είναι σκοτεινό) το μόνο που έφαγε ένα κόλλημα ενώ είχα μπει΄στο you tube και σταμάτησε να ανταποκρίνεται με ανάγκασε να διακόψω την παροχή ρεύματος στο πολύπριζο και να την ξανανάψω ελπίζω να ήταν τυχαίο Άλλο ένα θεματάκι που μου προέκυψε είναι ότι τώρα δεν πιάνει σταρ σκαι κτλ ενώ με την crt που είχα τα έπιανα κανονικά έχω ενισχυτή μόνο κάτω είμαι για αλλαγή ενισχυτή; update:τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε ο ενισχυτής αφαιρέθηκε και τώρα πιάνει κανάλια κανονικά! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από czarjuly 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα