xavier Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 θελει να στελνει ευχες μεσω εμαιλ ο αγοραστης και να μενει αξεχαστος... 1
akatsim Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Τιμωρια για τον αγοραστη να μπει χακερ και να του τρεξει antivirus
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Κι εσύ μπαίνεις Insomnia και λες κόλλησα έναν ιό και οι ξύπνιοι εδώ σου λένε κάνε φορμάτ... 2
panossar95 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εγώ από την άλλη πιο παλιά είχα έναν σταθερό χωρίς antivirus μέσα για πολλά χρόνια. Αν ξέρεις που πατάς και τι ψάχνεις δεν έχεις θέμα. Ακόμα λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα.
gala1973 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δηλαδη για να καταλαβω ρε παιδια, ο τυπος πηρε ενα παλιο φθηνο netbook 10ετιας του φορτωσε σκοπιμα 6 ιους και βρηκε κοροιδιο που εσκασε 1.3 εκατομμυριά δολάρια??? τετοιος "καλλιτεχνης" μπορει να γινει ο καθενας και μαλιστα με περισσοτερους ιους... Ρε τι θα ακουσουμε ακομα... 1
thxerakias Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 αυτα ειναι... τι Trozan ιους ειχα κολησει παλια απο τις τσοντες...αμα το ηξερα και δεν τον πεταγα το pc θα το εβαζα και εγω σε δημοπρασια
Psaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thxerakias είπε αυτα ειναι... τι Trozan ιους ειχα κολησει παλια απο τις τσοντες...αμα το ηξερα και δεν τον πεταγα το pc θα το εβαζα και εγω σε δημοπρασια εγω είχα κολλησει εναν τσοντο ιο που αλαζε το τηλέφωνο του dial up σε εξωτερικού... 500κ δραχμ, RIP. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Psaris 1 1
AppleOnly Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 εχω εναν να τους τον δωσω τσαμπα ? δεν μου το ειπαν !!!
cpc464 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 εχω και εγώ ένα παλιό pc ενός θείου που έχει τον give me a cookie και ένα σωρό άλλους ρετρό ms-dos ιούς, πόσο να πιάσει άραγε?
MTX Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Votritis είπε σιγα , λαπτοπ με windows 10 και τα τελευταία updates, πιο σπασμένο ειναι! κανεις λάθος φιλαράκι , αν είναι κάτι καλο που έχουνε τα δεκαρια είναι το ενσωματωμένο antivirus και το firewall , και μάλιστα είναι παρα πολύ καλο , ανώτερο και από πληρωμένα antivirus , απλά δεν το κάνουνε πολύ διαφήμιση γιατί δεν θέλουνε να δημιουργήσουνε ανταγωνισμό με εταιρίες antivirus για ευνόητους λόγους 2
tolstoy Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δηλαδή αν ένας χάκερ από αυτούς που ειδικεύονται στο να φτιάχνουν ιούς, φτιάξει έναν καινούριο ιό, δεν τον "κυκλοφορήσει" πουθενά και τον βάλει μόνο σε ένα λάπτοπ, θα βρεθεί κάποιος να το αγοράσει;
sexotik Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά, ποιος κασουαλάς έστω χρήστης pc, χρησιμοποιεί antivirus;;;; 🤗 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από sexotik
thxerakias Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Psaris είπε εγω είχα κολλησει εναν τσοντο ιο που αλαζε το τηλέφωνο του dial up σε εξωτερικού... 500κ δραχμ, RIP. χαχαχα..την πατησαμε αδερφε
3oxic Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μιλάμε για windows και συγκεκριμένα windows xp. Παίδες (λίγο άσχετο μεν με το thread), πρόσφατα ανακάλυψα ότι στα windows σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις remote thread, σε address space άλλου process που τρέχει εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω κάποιον μη κακόβουλο λόγο που θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά σου δίνει το kit και σου λέει "να πάρε φτιάξε ιούς"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα