Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ξέρω οτι η vodafone είναι χαλια  κυριως απο αξιοπιστια  μακαρι να εισαι ευχαριστημενος 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos0100 είπε

Εγώ ξέρω οτι η vodafone είναι χαλια  κυριως απο αξιοπιστια  μακαρι να εισαι ευχαριστημενος 

Δεν σημαίνει πως επειδή εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος από την VF , έχουν καί οι άλλοι την ίδια άποψη.

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό   απλά η vodafone δεν αξίζει  και είναι αλήθεια αυτό, υπάρχει και θέμα ποιο κάτω που κάποιος από cyta πήγε vodafone και τι τραβάει δεν λέγεται, και δυστυχώς έτσι είναι αυτή η εταιρεία μια ζωή,   αν λίγο έφτιαχνε θα το λέγαμε, άλλα όλο και χειρότερα και η αξιοπιστία στο δίκτυο της, και η συμπεριφορά των υπαλλήλων της, και οι ψεύτικες υποσχέσεις για τιμές σε συμβόλαια  ευτυχώς δεν πρόλαβα να πάω ακόμα  και ούτε θα πάω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι βρηκες ενα θεμα σε ενα φορουμ που κακολογει καποια εταιρια δεν ειναι κατι καινουριο και δεν μπορει να εκλαμβανετε αυτο σαν  αυτοσκοπος των υπηρεσιων της εταιριας,σου το ξαναλεω!Δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με εσενα,δεν μπορεις να κρινεις της υπηρεσιες μιας εταιρια ειτε αυτη λεγεται vodafone ειτε wind ειτε οτε με βαση των παραπονων εδω η αλλου.

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ.

Δεν έκρινα τίποτα φιλε με βάση τα γεγονότα  λέω  την  άποψη μου,  αν εσένα σ αρέσει η vodafone και η κάθε vodafone δικαίωμα σου είναι   

Δημοσ.

Και αυτο που σου λεω τοση ωρα ειναι πως οπου αλλου και να πας θα εισαι στα ιδια,αν δεν με καταλαβες,απο τον ιδιο χαλκο περνανε τις γραμμες τους ολοι.Τις ιδιες υπηρεσιες προσφερουν ολες.αν εχεις δικο σου καλωδιακο προβλημα δεν θα λυθει πηγαινοντας σε αλλη εταιρια.

Αυτα και καλη τυχη οπου και αν πας.

Δημοσ.

Εκεί που μένω  στον επάνω όροφο και στον κάτω από εμένα vodafone έχουν και μέχρι σήμερα  τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες έχουμε στο Internet.  Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ με την cyta είχα τηλέφωνο  μέσω voip  ενώ οι τις vodafone  όχι. Νομίζω ότι αν ανανεώσω μια από τα ίδια θα είμαι. 

Δημοσ.

Τούς πήρα σήμερα τηλέφωνο και ανανέωσα με 19.17 euro για 24 μήνες και μου στέλνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό μόνο και πληρωμή με πάγια εντολή τράπεζας και θα πληρώνω τελική τιμή 18.17 euro. Πιστεύω πως είναι καλή τιμή. Μου είπαν οτι θα κρατήσω τον εξοπλισμό της cyta για την ώρα και αν αλλάξει κάτι θα με ενημερώσουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το ανάφερα αλλά μου είπε ότι δεν ισχύει. Το θέμα είναι ότι δεν είχα καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρεία και έτσι ανανέωσα με την Vodafone. Το συμβόλαιο που είχα στην cyta ήταν 15.50 ευρώ ( το είχα πετύχει αυτό με αντιπροσφορά ) και είχα θέσει όριο το καινούριο να μην ξεπερνά τα 20 ευρώ με τις ίδιες παροχές. Το πέτυχα αυτό και γι αυτό ανανέωσα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, aplos73 είπε

Τούς πήρα σήμερα τηλέφωνο και ανανέωσα με 19.17 euro για 24 μήνες και μου στέλνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό μόνο και πληρωμή με πάγια εντολή τράπεζας και θα πληρώνω τελική τιμή 18.17 euro. Πιστεύω πως είναι καλή τιμή. Μου είπαν οτι θα κρατήσω τον εξοπλισμό της cyta για την ώρα και αν αλλάξει κάτι θα με ενημερώσουν.

Εμένα με πειραν  σήμερα και με είπανε η προσφορά είναι στα 13,50€ σταθερό και ίντερνετ από 18,50€ στην cyta τους είπα ότι θα το σκεφτώ 

Δημοσ.

13,50 euro είναι super τιμή. Εγώ 15,50 έδινα και έλεγα ότι είναι μια χαρά. Τώρα   με 18,17 που ανανέωσα και λέω πάλι καλά είναι. Οπότε εσένα σου έκαναν πολύ καλή τιμή. Σκέψου το και αν σε συμφέρει  ανανέωσε.  Πάντως δεν νομίζω  να  βρεις καλύτερη  τιμή. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δυστηχως πρεπει να με εξαπατησαν στην wind πιανω μονο 9.6mbps και λενε αυτη ειναι η ταχυτητα σου, οταν στην cyta αν ειχα 24 επιανε στο ρουτερ μαξ 11,8mbps παω να τρελαθω, αρχισαν να με λενε οτι εισαι μακρια απο το κεντρο και οτι τα καλωδια ειναι φθαρμενα,  οι γνωστες δικαιολογιες δηλαδη 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, panos0100 είπε

Δυστηχως πρεπει να με εξαπατησαν στην wind πιανω μονο 9.6mbps και λενε αυτη ειναι η ταχυτητα σου, οταν στην cyta αν ειχα 24 επιανε στο ρουτερ μαξ 11,8mbps παω να τρελαθω, αρχισαν να με λενε οτι εισαι μακρια απο το κεντρο και οτι τα καλωδια ειναι φθαρμενα,  οι γνωστες δικαιολογιες δηλαδη 

Καμία δικαιολογία, καλά σου λένε από wind. Είσαι μακρυά καταρχήν και λίγο το target snr να είναι πιο χαμηλό λίγο και το crosstalk να είναι πιο υψηλό, η απόκλιση είναι απόλυτα φυσιολογική. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, panos0100 είπε

Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που δεν φευγουμε απο μια εταιρια αν ειμαστε ευχαριστημενοι,γιατι δεν ξερουμε τι θα βρουμε στην επομενη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...