Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,  λήγει το συμβόλαιο μου με την cyta και δεν ξέρω τι να κάνω, να κάτσω ή να πάω προς wind;  για 24 ενδιαφέρομαι και το σταθερό δεν με χρειάζεται, απλά από αξιοπιστία η wind είναι ποιο καλή από την vodafone;   επίσης πότε μπορώ να πάω να κάνω αίτηση νέου συμβολαίου στην wind;  το συμβόλαιο είναι μέχρι της 19 Ιουνίου δεν θέλω να πληρώσω κάποιο πρόστιμο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1)  Δεν υπάρχει "καλύτερη" ανάλογα με την εποχή και το μέρος θα ακούσεις διαφορετικές γνώμες. Τα τιμολόγια είναι "ευθυγραμμισμένα" χάρη στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών που αντί να τους ελέγχει "χαριεντίζεται".

2) Θα κάνεις από τώρα την συμφωνία (ήδη έχεις προπληρώσει το πάγιο Ιουνίου) οπότε δεν έχεις θέμα. Εξήγησε το στον νέο σου πάροχο και θα στο επιβεβαιώσει.

''Όσοι λήγει η σύμβαση με cyta και θέλετε να ανανεώσετε, προσφέρει double play adsl 24,απεριόριστα σταθερά, 360 λεπτά κινητά και διεθνή σταθερά με 15,55€/μήνα όλα κομπλέ με φπα και φόρους. Τμήμα ανανεώσεων για πρώην cyta πελάτες 2155005998''

αυτο το μυνημα γραφτηκε σε  διπλανο φορουμ,οποτε αν σε ενδιαφερει παρε τηλ.

Δεν ψήνομαι για vodafone γιατί και άλλοι φίλοι μου που είχανε δεν ήτανε ευχαριστημενοι, και δυστυχώς απ οτι έμαθα τα τιμολόγια τους δεν τα κρατάνε, όσο αφορά το πάγιο του Ιουνίου θα έρθει περίπου στις  10  ακόμα δεν μου ήρθε,  είχα ρωτήσει την wind και με είπανε ότι αρχές Ιουνίου μπορώ να κάνω την αίτηση, τώρα με τα γυρνάνε και λένε υπό ευθύνη σου αν πληρώσεις πρόστιμο, η σύνδεση για να γίνει θέλει 15-20 μέρες,  εγώ λέω να πάω την δεύτερα 3-6  

Κοίτα μην την πατήσεις με ότι προτείνει ο καθένας. Αίτημα στον άλλον πάροχο θα κάνεις μόλις λήξει η περίοδος δέσμευσης με την Cyta, ούτε μία μέρα πριν.

Εκτός αν ζητήσεις από τον νέο πάροχο και δεσμευθεί ότι θα την καταθέσει αργότερα. Ειδάλλως επίσημα και νομιμότητα, έμπλεξες.

55 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Κοίτα μην την πατήσεις με ότι προτείνει ο καθένας. Αίτημα στον άλλον πάροχο θα κάνεις μόλις λήξει η περίοδος δέσμευσης με την Cyta, ούτε μία μέρα πριν.

Εκτός αν ζητήσεις από τον νέο πάροχο και δεσμευθεί ότι θα την καταθέσει αργότερα. Ειδάλλως επίσημα και νομιμότητα, έμπλεξες.

Ωραία σε ευχαριστώ για την ενημέρωση,  αν πάω στο τέλος του συμβολαίου θα βγει κι άλλος λογαριασμός μετά, θα ζητήσω κάποιο χαρτί από τον υπάλληλο να δεσμευτεί ότι δεν θα πληρώσω 

Ούτως ή άλλως δεν γίνεται άμεσα η φορητότητα και θα πάρει λίγες μέρες. Στο τέλος όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα, θα βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός είτε πιστωτικός είτε χρεωστικός. Δηλαδή ακόμη κι αν λίγες μέρες πριν είχες πληρώσει τον επόμενο μήνα, τα λεφτά δεν τα χάνεις.

21 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

2) Θα κάνεις από τώρα την συμφωνία (ήδη έχεις προπληρώσει το πάγιο Ιουνίου) οπότε δεν έχεις θέμα. Εξήγησε το στον νέο σου πάροχο και θα στο επιβεβαιώσει.

Θα ήταν συνετό να μην προτείνεις πράγματα που δεν γνωρίζεις, με κίνδυνο να πάρεις άλλους στο λαιμό σου.

16 ώρες πριν, panos0100 είπε

Τι μου προτείνεις να κάνω τότε;;;;   να πάω μετά τις 19 του μήνα;

Στις 19 του μήνα ακριβώς (ή όποτε θέλεις αργότερα) όπως ορθά σου έγραψε και ο jkoukos.

3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Μετά τις 19 και κατά την δική μου γνώμη να επιλέξεις τον παροχο που έχει καμπίνα κοντά σου. 

Αυτό πως το μαθαίνω τι καμπίνα έχω κοντά μου;  επίσης όλο κι όλο μια είναι απέναντι στο σπίτι μου, και είναι πάνω από 20 χρόνια  οι άλλες είναι ποιο πάνω  εγω ειμαι σε αυτην απεναντι και πρέπει να ειναι του ΟΤΕ γιατι αυτός ερχόταν παντα οταν χαλούσε κατι 

Οκ απλά παιδιά μπορεί η voda να με κάνουν συμβόλαιο χωρίς να το θέλω;  γιατί έχω ακούσει και κάτι τέτοια, ότι αυτόματα μπορεί να με ανανεώσουν  επίσης όταν πήρα να ρωτήσω στην voda εκεί με είπε η κοπελιά είναι για 2 χρόνια το συμβόλαιο, ψέματα δηλαδή  ευτυχώς ειχα  το συμβόλαιο της cyta   ααα μου λέει συγνώμη δεν το ειδα καλα 

Καλημέρα  στην  παρέα. Και εγώ έχω συμβόλαιό  με την cyta έως 24.6.2019. Αυτό που έγραψε κάποιος φίλος με το τμήμα ανανεώσεων  πρώην  πελατών cyta ισχύει; Γιατί 15,50 € είναι πολύ καλή τιμή. 

3 λεπτά πριν, aplos73 είπε

Καλημέρα  στην  παρέα. Και εγώ έχω συμβόλαιό  με την cyta έως 24.6.2019. Αυτό που έγραψε κάποιος φίλος με το τμήμα ανανεώσεων  πρώην  πελατών cyta ισχύει; Γιατί 15,50 € είναι πολύ καλή τιμή. 

φιλε το ειδα γραμμενο σε διπλανο φορουμ,οποτε δοκιμασε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...