abovethestars Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει ότι στο κινητό μου το xiaomi redmi note 4 δεν αποθηκευονται τα τηλέφωνα στην sim. Δηλαδή αν πάω και διαλέξω στο τηλέφωνο σαν επιλογή την sim δεν την δέχεται. Μόνο στο τηλέφωνο γίνεται. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; είναι πρόβλημα διότι αν κάνω format χάνω όλα τα νούμερα από την μνήμη του τηλεφώνου και τα θέλω στην sim. Όποιος ξέρει πως μπορεί να λυθεί αυτό θα βοηθήσει πολύ. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από abovethestars
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 μπορείς να αποθηκεύσεις τους αριθμούς σου στο gmail σου έτσι ώστε όσα format και να κάνεις δε χάνεις τίποτα. οι sim έχουν πολύ περιορισμένο ποσό αποθήκευσης αριθμών και δεν αποθηκεύουν ολόκληρα ονόματα.
asmilon Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Και εγω σου προτεινω αυτο που λεει ο zeibei, σκεψου να εχεις ολες τις επαφες σου μονο στην SIM και να χασεις το κινητο ή να σου χαλασει η καρτα... Ενω αν κανεις sync στο Gmail account σου θα μπορεις να εχεις προσβαση σε αυτες απο οποιαδηποτε συσκευη κανεις login τον λογαριασμο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εγω θα σου προτείνω να αλλάξεις συσκευή και να πάρεις άλλης εταριας, για να ξενοιάσει το κεφαλι σου με τα xiaomi
saruman123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, abovethestars είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει ότι στο κινητό μου το xiaomi redmi note 4 δεν αποθηκευονται τα τηλέφωνα στην sim. Δηλαδή αν πάω και διαλέξω στο τηλέφωνο σαν επιλογή την sim δεν την δέχεται. Μόνο στο τηλέφωνο γίνεται. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; είναι πρόβλημα διότι αν κάνω format χάνω όλα τα νούμερα από την μνήμη του τηλεφώνου και τα θέλω στην sim. Όποιος ξέρει πως μπορεί να λυθεί αυτό θα βοηθήσει πολύ. Και εγώ Gmail προτείνω για τους λόγους που είπαν ποιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα