Alos912 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 γεια σας εχω την msi b450 a pro και σκόπευα απο την αρχη να αγοράσω κάρτα ηχου αλλα την αφησα για το τελος μιας και καλα καλα ουτε καρτα γραφικων ειχα παρει με τον καιρο ομως κατάλαβα οτι η καρτα ηχου ισως να ειναι χειροτερη ακομα και του παλιου μου λαπτοπ *πολυ χαμηλη ενταση εψαξα στο indernet για drivers αλλα προσπαθησα και δεν εβγαλα ακρη εγω θα ηθελα να μου προτείνετε μια καλη καρτα ηχου ώστε να ακουω μουσικη (και σε ηχεια και σε ακουστικά) η οποια να μην ξεφεύγει (θα ηθελα μεχρι 70) αλλα δεν θα ηθελα απαραίτητα να φτασω στο οριο κάθε προταση αγορας δεκτη 😀 ακόμα και αν εχετε δική σας προτεινετε μου σας ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Drivers βάζεις απο τη σελίδα του κατασκευαστή ψάχνοντας με βάσει το μοντέλο σου. Σε περίπτωση που και πάλι δεν μπορείς να τους βρεις για τον χ,ψ λόγο, στο dvd που έρχεται ΜΑΖΙ με την μητρική σου δίνει τα πάντα απο drivers ίσως λίγο παλαιότερους. https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-A-PRO#down-driver 1
Alos912 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 ok ξερω και σε ευχαριστω πολυ,αλλα αν και εβαλα τα drivers δεν παυει να ειναι χαμηλη η ενταση
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 δοκίμασε μια επιλογή αν έχει για αντιστάθμιση ηχηρότητας μπας και. Μου φαίνεται αδιανόητο η οποιαδήποτε κάρτα ήχου να μην μπορεί να οδηγήσει ηχεία σωστά, εκτός κ αν έχεις κάποιον σούπερ εξοπλισμό που δεν αναφέρεις.
OUTLAWGR7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Φιλαράκι την ίδια μητρική έχω και ακούγεται μπόμπα, ψάξε τις ρυθμίσεις λίγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα