Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το caberg duke II εχθές και κάνοντας μια διαδρομή 20 λεπτών νιώθω ένα πόνο ( όχι τίποτα το ιδιαίτερο στο κέντρο της πλάτης ) πρέπει να αλλάξω κράνος και να πάω πάλι σε ελαφρύτερο ή συνηθίζεται (ίσως φταίει που έχω να κάνω γυμναστική και κανα χρόνο ) 

Πριν είχα ένα full face airoh ελαφρύτερο 

Δημοσ.

φιλε μια από τα ιδια αλλα μου ειπανε αυτό το κολπο να κανω … θα βαλεις ένα εμπλαστρο λεοντος πανω στο κρανος και θα το αλλαζεις μια φορα την εβδομαδα γιατι βρομιζει κιολας ….. ;)  λιγο περπατημα γυμναστικη υπνο και εισαι οκ ολα τα κλειστα κρανη εχουν το ''ιδιο'' βαρος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kiriakos500 είπε

φιλε μια από τα ιδια αλλα μου ειπανε αυτό το κολπο να κανω … θα βαλεις ένα εμπλαστρο λεοντος πανω στο κρανος και θα το αλλαζεις μια φορα την εβδομαδα γιατι βρομιζει κιολας ….. ;)  λιγο περπατημα γυμναστικη υπνο και εισαι οκ ολα τα κλειστα κρανη εχουν το ''ιδιο'' βαρος...

Με ανακούφισε είναι η αλήθεια η απάντηση σου γιατί νόμιζα ότι έδωσα 150€ χωρίς λόγο. Πως εξήγεις όμως ότι το άλλο δεν με ενοχλεί ;

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anonymousx είπε

Με ανακούφισε είναι η αλήθεια η απάντηση σου γιατί νόμιζα ότι έδωσα 150€ χωρίς λόγο. Πως εξήγεις όμως ότι το άλλο δεν με ενοχλεί ;

Μήπως απλά έτυχε να σε πιάσει η μέση σου ,και δεν έχει σχέση το κράνος;;;;

Θα το συνηθίσεις πάντως , όταν φορούσα jet κ πήγα σε φουλ φεης μου φάνηκε λες και έβαλα τσιμεντολιθο.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι οσο περνανε η μερες εξασθενει. 

Ισως η μεταβαση σε βαρυτερο κρανος ηταν δυσκολη θα φανει τις επομενες μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...