Anonymousx Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Πήρα το caberg duke II εχθές και κάνοντας μια διαδρομή 20 λεπτών νιώθω ένα πόνο ( όχι τίποτα το ιδιαίτερο στο κέντρο της πλάτης ) πρέπει να αλλάξω κράνος και να πάω πάλι σε ελαφρύτερο ή συνηθίζεται (ίσως φταίει που έχω να κάνω γυμναστική και κανα χρόνο ) Πριν είχα ένα full face airoh ελαφρύτερο
kiriakos500 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 φιλε μια από τα ιδια αλλα μου ειπανε αυτό το κολπο να κανω … θα βαλεις ένα εμπλαστρο λεοντος πανω στο κρανος και θα το αλλαζεις μια φορα την εβδομαδα γιατι βρομιζει κιολας ….. λιγο περπατημα γυμναστικη υπνο και εισαι οκ ολα τα κλειστα κρανη εχουν το ''ιδιο'' βαρος...
Anonymousx Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kiriakos500 είπε φιλε μια από τα ιδια αλλα μου ειπανε αυτό το κολπο να κανω … θα βαλεις ένα εμπλαστρο λεοντος πανω στο κρανος και θα το αλλαζεις μια φορα την εβδομαδα γιατι βρομιζει κιολας ….. λιγο περπατημα γυμναστικη υπνο και εισαι οκ ολα τα κλειστα κρανη εχουν το ''ιδιο'' βαρος... Με ανακούφισε είναι η αλήθεια η απάντηση σου γιατί νόμιζα ότι έδωσα 150€ χωρίς λόγο. Πως εξήγεις όμως ότι το άλλο δεν με ενοχλεί ; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Anonymousx
christopher0016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Anonymousx είπε Με ανακούφισε είναι η αλήθεια η απάντηση σου γιατί νόμιζα ότι έδωσα 150€ χωρίς λόγο. Πως εξήγεις όμως ότι το άλλο δεν με ενοχλεί ; Μήπως απλά έτυχε να σε πιάσει η μέση σου ,και δεν έχει σχέση το κράνος;;;; Θα το συνηθίσεις πάντως , όταν φορούσα jet κ πήγα σε φουλ φεης μου φάνηκε λες και έβαλα τσιμεντολιθο. 1
Anonymousx Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Η αληθεια ειναι οτι οσο περνανε η μερες εξασθενει. Ισως η μεταβαση σε βαρυτερο κρανος ηταν δυσκολη θα φανει τις επομενες μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα