Προς το περιεχόμενο

Yankse 1.2.0.0 !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw eimai opws eipa k se prohgoumeno post sta a.pathsia me piato 1.20 k lnb 0.6.

Pianw ta prima fila kanonika me 28%-30% k to brady (twra einai 12.10 to brady)...

Apo ~26% k panw ta kanalia paizoun xwris kanena problhma. Katw apo ekei exw psilokollhmata..Se genikes grammes pantws einai kala...:)

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με τα MMOV_PF μην σας ανησυχεί καθόλου που δεν τα πιάνετε γιατί εν ολίγοις το μήνυμα στα ιταλικά λέει ότι δεν εκπέμπουν πια εκεί γιατί δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία irdeto.

Σας το μεταφράζω ακριβός :

“ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ IRDETO ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ SKY

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ

800 55 52 98

ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΩΣ 22.30

ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ … ΜΕ ΤΟ SKY”

Δημοσ.

Παντως εγω παιδια, στην Αρτα, με 1,10 πιατο και με το MyTheatre εχω 178 καναλια απο τα οποια τα περισσοτερα με σημα πανω απο 50%.

Μηπως πρεπει να δοκιμασετε και το MyTheatre, γιατι πολυ progdvb βλεπω οτι παιζει, και απο οτι θυμαμαι, γιατι με αυτο ειχα ξεκινησει, παντα ειχα αρκετα καναλια λιγοτερα απο οτι με το Mytheatre.

Δημοσ.
Παντως εγω παιδια' date=' στην Αρτα, με 1,10 πιατο και με το MyTheatre εχω 178 καναλια απο τα οποια τα περισσοτερα με σημα πανω απο 50%.

Μηπως πρεπει να δοκιμασετε και το MyTheatre, γιατι πολυ progdvb βλεπω οτι παιζει, και απο οτι θυμαμαι, γιατι με αυτο ειχα ξεκινησει, παντα ειχα αρκετα καναλια λιγοτερα απο οτι με το Mytheatre.[/quote']

Ποιά έκδοση του Mytheatre έχεις? Το χρησιμοποιούσα μέχρι κάποια στιγμή που έγινε shareware, και μετά μου παρουσίαζε προβλήματα και γύρισα στο progdvb.

Επίσης πολύ καλό, αν και αρκετά καινούργιο ακόμα είναι και το DVBDream, έχει καλύτερη συμπεριφορά στο scanning αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να αλλάζω το ECM...

Δημοσ.

Εχω τη 2.76. Αν την θελεις πες μου να βρω καπου να την ανεβασω.

Το DVBDream δεν το εχω δοκιμασει ακομη καλα, γιατι μου εκανε καποια περιεργα κολληματα μια φορα που πηγα να παιξω. Θα το ξαναδοκιμασω και θα δω. Μου αρεσε που εχει το interface απο progdvb αλλα καθεται πανω στην dvbcore.dll οπως και το mytheatre οποτε πρεπει να ειναι καλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, την έχω στο δίσκο μου και θα τη δοκιμασω να δω τι γινεται.

Πάντως είμαι απαισιόδοξος, νομίζω ότι μάλλον χρειάζομαι πιο μεγάλο πιάτο.. Αλήθεια, τα 1.80 πόσο κάνουν?

Δημοσ.
Πάντως είμαι απαισιόδοξος, νομίζω ότι μάλλον χρειάζομαι πιο μεγάλο πιάτο.. Αλήθεια, τα 1.80 πόσο κάνουν?

Χωρίς να έχω ψάξει πολύ,γιαυτό ίσως να μην είναι τέτοιες οι τιμές βρήκα ένα πιάτο 1.80 που κοστίζει.......καλύτερα να μην το πώ εγώ,δέστο μόνος σου :?

http://www.msg-shop.gr/product.asp?id=5770 :( :( :(

Δημοσ.

kalispera pedia

eimai peiraia ego me 1.20 piato strameno ston astra kai hotbird me 2 lnb

xrhsimopuw ths skystar 1 kai to progdvb.yparxei ena kanali to opio legetai toonami kai vrisketai apo oti eida sto paketo sky digital.mipos xerete se pion doriforo einai auto???? kai an boro na to piaso?

thanks

Δημοσ.
Εχθες βγηκε και νεο yankse.. Έσπασε και το ισπανικο μπουκετο που μεταδιδεται απο τον Αστρα

exei tpt kalo na doume ekei???

Δημοσ.
Εχθες βγηκε και νεο yankse.. Έσπασε και το ισπανικο μπουκετο που μεταδιδεται απο τον Αστρα

exei tpt kalo na doume ekei???

Ακριβως το ιδιο μπουκετο D+ που εκπεμπει κι απ'τον hispasat. Θέλει μεγάλο πιάτο όμως. Θα το ψαξουμε πιο καλα όταν αλλαξει κωδικοποιηση μεσα στον αλλο μηνα (οπως ακουγετε) ο ισπασατ.. :-)

Δημοσ.

An ontos anoixe to D+ ston astra einai poly kala nea,kata tin prosopiki mou gnomi einai isaxio gia na min po kalytero apo to $ky,omos sto site tou yankse den vlepo neo yankse,kai mia mikri leptomeria,me 1.20 piato den vgazo kanena kanali :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...