Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

59 λεπτά πριν, jimmyl είπε

1 .  Μου ειχαν δωσει ημερομηνια 10 Ιουνιου

2 . Αν θυμαμαι καλα ειχα πληρωσει για να ερθει πιο γρηγορα

3  . Η DHL μου εστειλε mail ζητωντας ΑΦΜ και σε ποια ΔΟΥ ανηκω καθως και πως ειναι γραμμενο το ονομα στη ταυτοτητα

4 .  Ειμαι εντος Αττικης  ( Θριασιο Πεδιο)

Κι εγω παρελαβα σημερα. Μονη διαφορα οτι εμενα με πηρε τηλ η DHL και μου ζητησε ΑΦΜ/ΔΟΥ

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vormulac είπε

Κι εγω παρελαβα σημερα. Μονη διαφορα οτι εμενα με πηρε τηλ η DHL και μου ζητησε ΑΦΜ/ΔΟΥ

Ειχα και εγω τηλεφωνικη κληση , αλλα επειδη δεν μπορεσα να απαντησω μου εστειλαν και mail

Δημοσ.

Μετά από πόσες μέρες αφού απαντήσατε στo mail παραλάβατε τελικά; Εγώ έστειλα τα στοιχεία χθες και μου είπαν για 2-3 εργάσιμες. 

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα με UPS ειχε κανει 2-3 μερες να εκτελωνιστει. Οποτε καλα σου ειπαν.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Μετά από πόσες μέρες αφού απαντήσατε στo mail παραλάβατε τελικά; Εγώ έστειλα τα στοιχεία χθες και μου είπαν για 2-3 εργάσιμες. 

Τοσο ειναι , 2-3 μερες

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arwindan είπε

Παρέλαβα σήμερα τελικά. Τι ανταπτορακι χρειαζόμαστε για την πρίζα; 

Εαν δεν κανω λαθος θελεις απο Αγγλικο σε Ευρωπαικο

Δημοσ.

πας σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά στην γειτονιά σου και τους λες από αμερικάνικο φις σε σούκο 1,5 με 2,5 € έχουν 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arwindan είπε

Παρέλαβα σήμερα τελικά. Τι ανταπτορακι χρειαζόμαστε για την πρίζα; 

Λιγοτερο απο ευρω θες, ψαξε και σε τοπικα μαγαζια ηλεκτρολογικου υλικου, μεχρι και 50 λεπτα μπορει να το βρεις. Οριστε και η εικονα του για να μην σου δωσουν τιποτα περιεργο σε σουκο. Σε διπολικο θες, απλο. (τα πρωτα, τα μαυρα)

https://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?keyphrase=adaptor+us+to+eu&order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...