Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω και εγω , εχουν κρατησει το ποσο στη καρτα , και με την gift card των 20 δολλαριων βγηκε σε καλη τιμη , thanks TS

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Silenzio είπε

ούτε αυτόν δε πρόλαβα γμτ

Απο οτι βλεπω τωρα , λεει  In stock on May 30, 2019 , με ιδια τιμη

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmyl είπε

Απο οτι βλεπω τωρα , λεει  In stock on May 30, 2019 , με ιδια τιμη

Σωστός. Επίσης ξαναέβαλαν και την αντίστροφη μέτρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, matiandal είπε

132 € skroutz - 120 € amazon ,
15% έκπρωση ... μόνο με λάθος υπολογιμό βγαίνει , use your calc mate .

Φίλε δεν έκατσα να το υπεραναλύσω. Δεν μπήκα καν στο amazon να δω πόσο κάνει. Ο currency converter μου έβγαλε τα 125.45 δολλάρια σε 112.18 ευρώ. Αυτή τη διαφορά των 20 ευρώ πήρα και υπολόγισα ένα 15% στο περίπου. Και 10% να είναι μια χαρά είναι. Ή και 15 ευρώ να το πω έτσι. Εκτός αν σου περισσεύουν και θα σε χαλάσει να τα δώσεις για κάτι άλλο (εφόσον χρειάζεσαι και το δίσκο).:D

Φιλικά.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Φίλε δεν έκατσα να το υπεραναλύσω. Δεν μπήκα καν στο amazon να δω πόσο κάνει. Ο currency converter μου έβγαλε τα 125.45 δολλάρια σε 112.18 ευρώ. Αυτή τη διαφορά των 20 ευρώ πήρα και υπολόγισα ένα 15% στο περίπου. Και 10% να είναι μια χαρά είναι. Ή και 15 ευρώ να το πω έτσι. Εκτός αν σου περισσεύουν και θα σε χαλάσει να τα δώσεις για κάτι άλλο (εφόσον χρειάζεσαι το δίσκο).

Με την gift card απο το ακυρο με τους δισκους των 10tb βγαινει ενα 100αρικο περιπου αναλογα και το τι χρεωνει η καθε τραπεζα στην μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω , 30 ευρω διαφορα δεν ειναι και λιγα

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία έχοντας φάει το άκυρο με τον 10TB. Με το γρήγορο shipping αλλά λέει θα παραλάβω 13 Ιουνίου οπότε θα αργήσει να φύγει. 

Δημοσ.

Αυτό που υπολογίζετε το κουπόνι για να δικαιολογήσετε πως είναι προσφορά, δεν το έχω ξαναδεί στο forum. Κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνω στη ζωή μου...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fytotech είπε

Αυτό που υπολογίζετε το κουπόνι για να δικαιολογήσετε πως είναι προσφορά, δεν το έχω ξαναδεί στο forum. Κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνω στη ζωή μου...

Η προσφορά δικαιολογείται με το 10%, το κουπονακι το κάνει πιο θελκτικό.

Επίσης δεν είμαστε όλοι Αθήνα, οπότε με μεταφορικά ο φθηνότερος Σκρουτζ βγαίνει στα 136€.

Προσωπικά μαζί με το κουπόνι γλίτωσα 35€ 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο οτι φαινεται καποιοι εχουν τη κοτα που κανει τα χρυσα αυγα η εχουν βρει το πευκο του Γεραμανη και τα 30-35 ευρω δεν τους λενε και πολλα 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, matiandal είπε

πάντως το ίδιο προιόν - αν κάνω λάθος διορθώστε με - στο skroutz ξεκινάει απο  ~ 132 €
https://www.skroutz.gr/s/10309174/Western-Digital-My-Book-6TB-2016.html?keyphrase=WDBBGB0060HBK

Δεν είναι και καμία ιδιαίτερη προσφορά , απλά παρασύρεται ο πελάτης απο την ' αρχική " που έχει βάλει η amazon - marketing του κερατά δλδ χαχαχα

Ακριβως, οριακη προσφορα.  Μεχρι να ερθει μαλιστα πιθανον να μην ειναι καν προσφορα. (τωρα που το ειδα λεει σε στοκ 4 Ιουνιου που δεν ειναι και αξιοι εμπιστοσυνης μαλιστα.)

Παροτι χρειαζομαι εναν ακομα, δεν θα του κανω την χαρη του αμαζον να του δωσω τοσα λεφτα επειδη εδωσε ενα κουπονακι 15 ευρω (θα χτυπησω κατι που να χρειαζομαι, σε καλη τιμη τελικη στα 20 δολαρια, χωρις να δωσω σχεδον "μια"). Περιμενω καλυτερη περιπτωση για αγορα δισκου.

• Like 3
Δημοσ.

Για 20€ τόση αναμονή και το ρίσκο να έχει ζημιά ο δίσκος και μετά άντε τρέξε βγάλε άκρη,  δεν ξέρω αν αξίζει.  Δεν είναι 20€ στα σύνολο 50.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, ειδικα αν πεσεις σε ελαττωματικο κομματι, καηκες! Εξουσιοδοτησεις για εισαγωγη και μετα και για εξαγωγη, στειλε πισω, περιμενε νεο, μπλεξιματα μεγαλα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...