Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

κ εγώ έτσι ξέρω..

ναι ετσι λεει .. αλλα άμα το ανοιξεις

image.png.0d1cac3d43a3105f0af3b17de75fa440.png

το 24% ειναι 23 δολαρια το 14,43 ειναι εκτίμηση οποτε λογικά ο τελωνιακος επειδή κοιτάει την αξια και οχι τα έξτρα το λιγότερο θα υπολογίσει (αν οχι το το total 125 ) 95,96 χ 24% + την εργασία του (εσύ όμως θα έχεις δώσει ήδη το 14,43) , μπορεί να κάνω κ λάθος άλλα είμαι περίεργος αν παραλάβει κάποιος να μας πει τι έγινε

Με την προπληρωμή φόρων/δασμών το Amazon σου εγγυάται ότι δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω οπότε μην ανησυχείς. Είναι στανταράκι.

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

κ εγώ έτσι ξέρω..

ναι ετσι λεει .. αλλα άμα το ανοιξεις 

image.png.0d1cac3d43a3105f0af3b17de75fa440.png

το 24% ειναι 23 δολαρια το 14,43 ειναι εκτίμηση οποτε λογικά ο τελωνιακος επειδή κοιτάει την αξια και οχι τα έξτρα το λιγότερο θα υπολογίσει (αν οχι το το total 125 ) 95,96 χ 24% + την εργασία του  (εσύ όμως θα έχεις δώσει ήδη το 14,43) , μπορεί να κάνω κ λάθος άλλα είμαι περίεργος αν παραλάβει κάποιος να μας πει τι έγινε

Ότι σου γράφει το amazon θα πληρώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 116€ είναι στην πόρτα σου.. πήρα  κ εγώ ένα , για να δούμε...

Επεξ/σία από Frag13
Δημοσ.

πάντως το ίδιο προιόν - αν κάνω λάθος διορθώστε με - στο skroutz ξεκινάει απο  ~ 132 €
https://www.skroutz.gr/s/10309174/Western-Digital-My-Book-6TB-2016.html?keyphrase=WDBBGB0060HBK

Δεν είναι και καμία ιδιαίτερη προσφορά , απλά παρασύρεται ο πελάτης απο την ' αρχική " που έχει βάλει η amazon - marketing του κερατά δλδ χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, matiandal είπε

πάντως το ίδιο προιόν - αν κάνω λάθος διορθώστε με - στο skroutz ξεκινάει απο  ~ 132 €
https://www.skroutz.gr/s/10309174/Western-Digital-My-Book-6TB-2016.html?keyphrase=WDBBGB0060HBK

Δεν είναι και καμία ιδιαίτερη προσφορά , απλά παρασύρεται ο πελάτης απο την ' αρχική " που έχει βάλει η amazon - marketing του κερατά δλδ χαχαχα

κατά βάσει είναι προσφορά για αυτούς που έχουν το κουπόνι των 20$ και θα τους βγει περίπου 100€,έχεις δίκιο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, matiandal είπε

πάντως το ίδιο προιόν - αν κάνω λάθος διορθώστε με - στο skroutz ξεκινάει απο ~ 132 €

Εδώ στις Προσφορές δε νομίζω ότι θα βρεις πολλούς που να συχνάζουν τακτικά και να τσιμπάνε από κόλπα marketing. 20 ευρώ είναι μια έκπτωση 15%. Αξιοπρεπέστατη για ηλεκτρονικά είδη.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, emperor4her είπε

εμενα γιατι μου το βγαζει 

Price: $118.95 + $32.48 Shipping & Import Fees Deposit to Greece???

τελείωσαν...έβγαλαν και την αντίστροφη μέτρηση

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, emperor4her είπε

εμενα γιατι μου το βγαζει 

Price: $118.95 + $32.48 Shipping & Import Fees Deposit to Greece???

Ξεπούλησαν 

In stock on June 7, 2019

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις δέσμευσαν λεφτά από την κάρτα άρα θα στείλουν αυτήν την φορά...Νομίζω πως όσοι έφαγαν άκυρο με τον 10tb πέσαν με τα μούτρα σε αυτόν εκμεταλλευόμενοι και το κουπόνι των 20$

Επεξ/σία από theoilia
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εδώ στις Προσφορές δε νομίζω ότι θα βρεις πολλούς που να συχνάζουν τακτικά και να τσιμπάνε από κόλπα marketing. 20 ευρώ είναι μια έκπτωση 15%. Αξιοπρεπέστατη για ηλεκτρονικά είδη.

132 € skroutz - 120 € amazon ,
15% έκπρωση ... μόνο με λάθος υπολογιμό βγαίνει , use your calc mate .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...